מכל מה שכתבת עולה עובדה אחת את לא מכחישה....
P puma141 New member 3/6/15 #24 העובדה היחיד שעולה ממה שכתבתי- זה מה שכתבתי לגבי חוסר ההבנה התמידי שלך...המתמשך, הצועק לשמיים.. מה שעושה בעצם- את קיומך מיותר.. נתתי לך קרדיט שתבין דברים פשוטים, אבל גם זה קשה לך ......אז בוא נשחק..רוצה? מכיר את המשחק מחבואים? תיעלם.......אני סופרת....
העובדה היחיד שעולה ממה שכתבתי- זה מה שכתבתי לגבי חוסר ההבנה התמידי שלך...המתמשך, הצועק לשמיים.. מה שעושה בעצם- את קיומך מיותר.. נתתי לך קרדיט שתבין דברים פשוטים, אבל גם זה קשה לך ......אז בוא נשחק..רוצה? מכיר את המשחק מחבואים? תיעלם.......אני סופרת....
F FrankBlack New member 3/6/15 #31 הגדרת את זה נכון אם הייתי במקומך באמת שהייתי מת.... שמע, מילא היא לא מכחישה - זה צפוי. אתה יודע - לחוצת חתונה וכו. אבל עליך אני מתפלא. איך נפלו גיבורים. אטמי אזניים קנית? ערוץ האח הגדול הזמנת?
הגדרת את זה נכון אם הייתי במקומך באמת שהייתי מת.... שמע, מילא היא לא מכחישה - זה צפוי. אתה יודע - לחוצת חתונה וכו. אבל עליך אני מתפלא. איך נפלו גיבורים. אטמי אזניים קנית? ערוץ האח הגדול הזמנת?
P puma141 New member 4/6/15 #37 1 2 3! דפקתי אותך.... אני נעלמת....חפש אותי, כפרוש.....................
P puma141 New member 4/6/15 #40 זיקן, עמוד עם הפנים לקיר וספור עד שנגיד לך: "סתומת'פה"... אם אתה רוצה להשתתף במשחק בכלל, יא נדחף!