אמל´ה יקרה שלי.

אמל´ה יקרה שלי.

אתמול בלילה הייתי בביית, וכמו תמיד, המתינה לי הפתעה. הורי שלחו מכתב לרב, ששמו נסתר ולא ידוע, אך מעשיו הכבירים ידועים ומוכרים בציבור, עגונות נפקדו על ידו, חולי סרטן נרפאו, ומשוגעים התפקחו על ידו. את הכל הוא עושה ללא בקשת תמורה, כך שיש פחות סיבות לחשוד שהמדובר ברמאי. מה שידוע עליו, הוא מס´ ת.ד שאליו אפשר לשלוח מכתב והוא עונה. המכתב לצערי לא מונח לידי כך שאינני יכול לצתת, אך הלשון היא לשון תלימודית עתיקה, נורא מעושה, הכל צועק משחק. כישפו אותי כהסבר ליציאתי הפיתאומית בשאלה הוא גילה כי נעשה בי כישוף חמור שרק טבליה במקווה האר"י וקריאת מזמורי תהילים בכוונה על קברו של רבי מאיר בעל הנס, או 180 שח לישיבה, יצילו אותי. סתם, אם הייתי קרוא מכתב כזה, הייתי משתעשע וצוחק, אבל כשמדובר במכתב שנוגע אלי, מכתב שבכל הנאמר בו הורי מאמינים כאילו היה זה נביא ומשקיף. זה כבר עצוב. הרעות שלו מתחילה מכך שהוא נותן המון רמזים (שמות הוא הרי לא יודע) כדי שלקורא יהיה איזה שהוא מוסג לגבי מיהו המכשף, כך הרשע, שאם הייתי פוגש בו הייתי נוטל ממנו מאור עניו, מסכסך ומפריד בן אחים וכו´ וכו´ ימ"ש. עכשיו הקומבינה כזו, אם אתה תושב ירושליים אתה צריך ללכת לצפת, ואם אתה תושב צפת, הרי שהתיקון שלך הוא להגיע בזריזות מלחיצה לכותל. ומשזה לא מתאפשר (רחוק) הרי שאתה חייב לשלוח 180 שח´ הבעיה שלי מתחילה מזה שאני צריך להעמיד פני תם, וחלילה לא לזלזל, אימי נורא חוששת שאזלזל בו, שמא שמו הקדוש יפגע בי. הוא ימ"ש מצהיר על עצמו שהוא נביא, ושאלוהים מדבר מגרונו, וכך עושה כסף טוב. אני שונא אותו יותר משאני שונא את ברגותי. אם מישהו כן בכל זאת יודע מי זה, או איך אפשר לפגוש אותו, בבקשה שישלח לי מסר.

חי אדר

New member
המלצה לרבי

יש לי עצה כיצד תיפתר מהתסבוכת הזו. יש ספר של אחד מגדולי המקובלים בימינו והספר מעוטר בהסכמות של כל גדולי הדור. בספר הזה יש גילוי דעת מפורש שאסור בתכלית האיסור לפנות לרבנים מסוג זה, ואפילו יהיו נביאים. תוכל לומר לאימך כי אינך מזלזל ברב שהם רוצים שתלך אליו אך מנגד אינך מעוניין לזלזל באזהרות החמורות מהמקרא מהנביאים ומהכתובים ומדברי חז"ל, המופיעים בספר, ומאזהרות של המסכימים לספר ולאור ספק זה שב ואל תעשה עדיף. נראה לי שזו דרך העשויה גם לגרום שאימך תחדל בכלל מלהאמין לו. אם תרצה אוכל לשלוח עבורך את הספר. הספר נקרא ´תמים תהיה´ חיברו המקובל והפוסק ר´ יעקב משה הילל ראש ישיבת המקובלים אהבת שלום בירושלים. המעניין שהסכמות הנלו7ות לספר הם גדולי הרבנים של כל הפלגים והזרמים החרדיים. ועוד דבר: ת.ד. של איזה אזור?

גל נעים

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה!.

אני פשוט לא מאמין למוכרי החלומות הללו, הם מזכירים לי את השבטים הגרמאנים הפאגאנים שהיו משתחוים לירח, ועוד לוקחים לך כסף על ההשתחויה!. פשוט מגעיל אותי לראות את האנשים האלה שקוראים לעצמם "קדושים", ובכלל רותמים את הקב"ה לעגלת הכסף המצחינה שלהם. אני חושב שיש מצווה מן התורה להרוג את המנחשים והמעוננים והמטומטמים, שמא שמם הקדוש לא יפגום בברית קודש של רבי הקדוש שנמצא 100 אמות תחת השמיכה מפחד שמו הקדוש של תיבת הדואר הסודית. ואני חושב שיש מצווה להזהיר את הציבור מפני אותם רשעים.

MAYA20

New member
נכון!!!!!!!

איך הם מעיזים להתחרות בי???? ברור ונהיר לכולם שאני הקדושה! <את הצ´קים נא לשלוח בדואר ישיר לפקודת מיה 20>

אחר

New member
אם כבר העלית את הנושא

אז באמת סרט מומלץ. יותר טוב מהראשון בסדרה!

אחר

New member
אתה כועס

ובצדק. בא לי לצטט את החתימה של לייזר ולהחיל אותה גם על מקובלים למיניהם

גל נעים

New member
בטח!,כמו כל המקובלים,אתה לא מבין?

יש מן "מימד" מיוחד למקובלים, המימד נפתח אחת ל-72 שנים וכל פעם בת.ד אחרת, בשביל לתפוס את המקובל בזמן צריך לקבל מסורת מבית אבא...

מטאור38

New member
טוב, אני מודה.

אח שלי אני מודה, זה אני כישפתי אותך. ואתה יודע מה? אני לא מצטער . אבל תמורת לז´ שקלים חדשים אני מוכן להסיר ממך ת´כישוף. ואם תרצה תמורת חי´ שקלים בלבד תוכל לרכוש את ה "אנטי כישופון עם אחריות לשנה" >מטאור לא צף במים<

MAYA20

New member
כסף, כסף, לה לה לה.

ישנה ישיבה צנועה אך משובחת ששמה אור האפסילון ע"ש הרב הקדוש "רב דלתה זצוק"ל" הישיבה נתונה בקשיים כלכלים ואם יש לכם ח"י ט´לפים שקלים מיותרים אתם מוזמנים לתרום. התרומות יאספו ע"י הרבנית הקדושה הנעלה הטהורה מיה 20

דידית

New member
זה לא הולך ככה איך שבא לך

תעבדי קשה! צריך המלצות מרבנים אחרים (תני להם להטריד אותך קצת תשיגי בצ´יק) צריך איזה מבנה נטוש אפשר להסתפק בתמונות. צריך איזה אחד לידך עם כיפה מסכנה ואת צריכה כמובן לחבוש מטפחת וחצאית כפלים ארוכה. ככה תעשי וואחד קופה. <דידית יועצת לענינים פיננסיים>

למעלה