בואי נסדר כמה דברים:
א. לא אמרתי שחטאת רק הבעתי את דעתי הכנה. יש כאלו שיסכימו איתי ויש שיגידו שמה שאמרת היה לחלוטין במקום. אבל בכל מקרה - זאת הדעה שלי. ב.נכון, מותר לך לשנוא את קרטר ואף אחד לא אמר לא לשנוא אותו. ג. אני לא שונאת את לוקה ! הוא לא עשה לי שום דבר רע כבן אדם או כשחקן, והוא לא מפריע לי בכלל בסידרה ואני אפילו שמחה שהוא נמצא. ד. מותר לך לצעוק מה שאת רוצה לצעוק, אבל לדעתי חלק מלהיות בן אדם נחמד זה להתחש במה שאחרים אומרים, ואני לא אומרת שאת לא נחמדה כי אני לא מכירה אותך. אבל אני רק אמרתי לך את דעתי, ואמרתי לך שחלק מזה שדברים נגמרים ומתחילים זה כדי לתת לדברים חדשים הזדמנויות וזה אישית מה שאני אוהבת באי.אר - הפם לא נעולים על דבר אחד. את יכולה לצעוק את זה ואת מה שאת רוצה כמה זמן שתרצי, אבל תחשבי אם זה תמיד שווה לצעוק בקולי קולות את מה שאת מרגישה וחושבת ולגרום לאנשים לערער בקשר לזה או פשוט להגיד מה שאת חושבת בדרך שהיא קצת מאופקת תוך כדי התחשבות בסביבה... בחירה שלך. ה."לוקה ואבי שולטים קרטר ואבי... לא משנה מה לא רוצה ללכלך" את לא חושבת שקצת מאוחר מדי? עכשיו - את לא חייבת לענות לי אם את לא רוצה. ואם את כן עונה לי - ב-ב-ק-ש-ה- שזה יהיה ברוח טובה של הפורום, כי אני באמת לא בן אדם שאוהב לריב....