אמי

Rivendell

New member
אמי

זו רק אני או שמאורה לא נראתה מאושרת מדי להיות על הבמה?... היא גם לא השקיעה נורא בתלבושת, למרות שהיא נראתה מצויין :)

לא נכון! !

גם מאורה דיברה.. איזה חמוד נוח
זה מה שנקרא, שמוזי! (גל..
)

שלמונזה

New member
כי אין להם כזאת!!!

אני ממש לא רואה כימיה בין קטר לאבי, הכל שטויות!!! ואל תדאגו גם אבי וקטר יפרדו בסוף, קרטר לא מתחייב אף פעם לאף אחת עד הסוף...!

Rivendell

New member
היא אמרה משפט אחד

אבל נראתה ממש חמוצה! חשבתי שרק "אבי" דכאונית, אבל מסתבר שגם מאורה כזו :) לא יודעת לגבי הכימיה, אבל היא פשוט נראתה לא מרוצה. כל הזמן עשתה את הפרצוף הזה שלה, כשהיא כאילו מכניסה פנימה את הלחיים. מוזר!!

ERerERotem

New member
ל - "שלמונזה"

"ואל תדאגו גם אבי וקטר יפרדו בסוף, קרטר לא מתחייב אף פעם לאף אחת עד הסוף... !" ממש לא נחמד מצידך. גם אם את אוהבת את לוקה, וגם אם את רוצה שלוקה ואבי יהיו ביחד (אני רק משערת) הייתה לך כבר את התקופה הזאת ואני מקווה מכל הלב שנהנית בה כמו שצריך. אבל עכשיו הגיעה תקופה חדשה, ו... לא יודעת ! לא כזה נחמד מצידך היה להגיד את זה... חשבתי שבפורום הזה מצאתי סוף כל סוף אנשים לא שיטחיים וילדותיים שיודעים להביע דיעה כמו שצריך... אז בואו נכבד כל אחד את השני, כל אחד ודעותיו של השני, ולא נעקוץ ככה סתם. כי חבל להרוס מקום יפה כ"כ למקום של מלחמה וגועל... אם את שואלת אותי. תראי, אני לא חולה על לוקה אבל אני מכבדת כל רגע ורגע שהוא ואבי בילו יחד, ועם כל הכבוד לקרטר המקסים!!! אני חייבת להודות - היה שם משהו. את לא חייבת להיות עוקצנית (ככה לפחות אני רואה את זה אז אל תעלבי או תתעצבני עליי - בבקשה!), ולדעתי: גדולתו של האדם זה כשהוא יודע לפרגן !!! *יש להזכיר שוב, שאני רק משערת שאם את אומרת שאין כמייה בין אבי לקרטר אז את אוהבת את לוקה... זאת רק השערה, ועוד דבר - הכל נאמר ברוח טובה...
*

שלמונזה

New member
??????

סלח לי אבי כי חטאתי! מותר לי לשנוא את קרטר כמו שאת לא אוהבת את לוקה (אני משערת) אז אסור לי לצעוק את זה? ופעם אני הייתי ממש מעריצה של קרטר! לוקה ואבי שולטים קרטר ואבי... לא משנה מה לא רוצה לכלכך

ERerERotem

New member
בואי נסדר כמה דברים:

א. לא אמרתי שחטאת רק הבעתי את דעתי הכנה. יש כאלו שיסכימו איתי ויש שיגידו שמה שאמרת היה לחלוטין במקום. אבל בכל מקרה - זאת הדעה שלי. ב.נכון, מותר לך לשנוא את קרטר ואף אחד לא אמר לא לשנוא אותו. ג. אני לא שונאת את לוקה ! הוא לא עשה לי שום דבר רע כבן אדם או כשחקן, והוא לא מפריע לי בכלל בסידרה ואני אפילו שמחה שהוא נמצא. ד. מותר לך לצעוק מה שאת רוצה לצעוק, אבל לדעתי חלק מלהיות בן אדם נחמד זה להתחש במה שאחרים אומרים, ואני לא אומרת שאת לא נחמדה כי אני לא מכירה אותך. אבל אני רק אמרתי לך את דעתי, ואמרתי לך שחלק מזה שדברים נגמרים ומתחילים זה כדי לתת לדברים חדשים הזדמנויות וזה אישית מה שאני אוהבת באי.אר - הפם לא נעולים על דבר אחד. את יכולה לצעוק את זה ואת מה שאת רוצה כמה זמן שתרצי, אבל תחשבי אם זה תמיד שווה לצעוק בקולי קולות את מה שאת מרגישה וחושבת ולגרום לאנשים לערער בקשר לזה או פשוט להגיד מה שאת חושבת בדרך שהיא קצת מאופקת תוך כדי התחשבות בסביבה... בחירה שלך. ה."לוקה ואבי שולטים קרטר ואבי... לא משנה מה לא רוצה ללכלך" את לא חושבת שקצת מאוחר מדי? עכשיו - את לא חייבת לענות לי אם את לא רוצה. ואם את כן עונה לי - ב-ב-ק-ש-ה- שזה יהיה ברוח טובה של הפורום, כי אני באמת לא בן אדם שאוהב לריב....

שלמונזה

New member
רותם

ממש אני לא בקטע של לריב, אבל ממש לא אכפת לי מה אחרים חושבים... סבבה לי פה בפורום אבל אני לא הולכת לשנות את סגנון הכתיבה שלי, כולם יודעים שכן אני חולה על לוקה ולא סובלת את קרטר (ורק מה- 2 עונות האחרונות) הוא פשוט הפך לנודניק!!! וזכותי לרצות שאבי וקטרטר יפרדו, לא? אז אני לא מבינה מה הבעיה שבת שלום יום טוב ומועדים לשמחה

ERerERotem

New member
אוקיי - ניסיתי.

בואי נעצור את הדיון הזה כאן. יום טוב גם לך

mgirl

New member
זה כי אין ביניהם.

בין מאורה לנוח אין בכלל כימיה. בין קרטר לאבי- יש. והרבה. ובכלל שניהם היו יבשים מוות, כאילו הם קוראים טקסט ספרותי ולא כאילו הם מדברים בעצמם.

~*~gaL

New member
תראו

לדעתי מאורה פשוט לא אוהבת שמלות.. בטקס בחירת הקהל, היא גם הייתה עם מכנסיים וחולצה. אנשים כאלה הם דווקא יכולים להיות האנשים הכי הכי אמיתיים שיש :)) היא נראיתה מדהים, יופי טבעי כזה, כמו ג´וליאנה מרגוליס. נוחחחחחחח............
ומה קשור לכימיה? מה קשור לקרטר ואבי? זאת המציאות אין קרטר ואבי פה. אבל אם כבר כימיה, דווקא קראתי ב*כמה* מקומות שיש לנוח ומאורה כימיה נהדרת ביחד כשהם משחקים את קרטר ואבי. אל תשכחו את העובדה שהם בטח היו נבוכים קצת, אי. אר. לא קיבלה כמעט התייחסות השנה..

Rivendell

New member
לדעתי היא נראתה יופי

לא מלוקקת, שזה הכי חשוב. אבל לא נראה שנוח (משחק מילים משעשע) לה במיוחד על הבמה.. אולי זה קשור לייצוג של אי אר ואולי היא סתם לא אוהבת מעמדים וטקסים שכאלה. לא יודעת למה אבל היא לא נראית לי אדם שמתלהב מהדברים האלה... אולי אני טועה :) ולגבי כימיה, אני לא חושבת שאפשר לדעת. בד"כ גם כשיש בעיות כימיה על הסט מנסים להסתיר את זה כמה שיותר. ובעצם, מה זה בכלל משנה :) הם רק משחקים יחד, הם לא חייבים לאהוב אחד את השניה.

~*~gaL

New member
../images/Emo13.gif

שמתם לב גם לזה שהם החזיקו ידיים? זה היה כזה "אווווווווווווווווו" וחמוד. הם נראים לי ידידים ממש טובים.

carby for ever

New member
ואוווווווווווו

קודם כל כל הכבוד למאורה שהיא נראה לי היחידה שבאה עם מכנסיים אבל למרות המכנסיים היא הייתה ממש יפה (כמו תמיד ) ולא נראה לי שהיא חמוצה ודכאונית נראה לי שהיא פשוט ביישנית בגלל זה היא הייתה ככה ונוח נראה ממש מצוין והם נראו חמודים ביחד ובאמת נראה לי שהם חברים טובים במציאות (יש להם המון סצינות ביחד) אז בקיצור שניהם היו יפים ולפחותצ זכינו לראות אותם ואיזה כיף חברים זכו..........אני בשוק... אני בהלם... אני המומה

מיכל ק

New member
בקשר למאורה

אני קראתי ראיון עם דייב פולי (ששיחק איתה בעיקר החדשות) והוא אמר שהיא מאוד בבישנית והיא לא אוהבת טקסים וראיונות בגלל שהיא ביישנית

mgirl

New member
לא היחידה

הייתה המנחה של שנה שעברה שגם באה במכנסיים. קונאן אובריין היה קורע באופן יוצא מן הכלל (´הפרס ילקח ממנו וינתן לאותו אדם!´), ולא רק שחברים זכו, גם מת´יו פרי היה היום ב´מי הבוס´, וקרע אותי מצחוק. הוא מצחיק באמת, לא האלה שמצחיקים בתסריט.

האמי מאכזב!

אי.אר זכתה בכלל במשהו? נוח ומאורה כל-כך חמודים ביחד (וגם לבד), שניהם נראו מצויין אז תפסיקול ללכלך מאורה כנראה לא אוהבת שמלות, זכותה. הם טובים האמי מאכזב שמוזי... בלי סימן קריאה (לפי מילון אבנית שושנה המחורטש)

למעלה