אמי 2009

always be me mc

New member
שמחה שאיידול לא זכתה../images/Emo232.gif

לא הגיע לה בכלל אחרי כל ההתערבויות הבוטות השנה וכל הפימפום ודריסת חלק מהתמודדים...

always be me mc

New member
הו וכמובן גם על כל הקטע של 4 השופטים../images/Emo232.gif

ושהיה פחות זמן למתמודדים

always be me mc

New member
לדרוס מישהו=לנסות להרוג../images/Emo232.gif

במקרה של איידול לדרוס מתמודדים(יותר נכון להעיף אותם מתחת לאוטובוס) זה נסיון להעיף אותם מהתחרות והשופטים עושים זאת כשהם נותנים ביקורות קוטלות ולא הכי מוצדקות לפעמים. ראי יחס : אנופ, אליסון, ליל וקריס.. האם הביצועים שלהם היו מושלמים? לא תמיד אבל למה לרדת עליהם ולעשות וידוי הריגה? להגיד אין לך אישיות, את/ה הולכ/ת לעוף בלה בלה.. ומה שהכי מטריף זה שבזמן שהם יורדים על חלק את האחרים הם מפארים.. אין זה מעצבן אותי והשנה זה בלט יותר משנים אחרות ממש הרגשתי כאילו אני צופה בבאפי ויש Chosen ones גרר אניוואי ברכות למירוץ למיליון
אני אוהבת תתוכנית הזאת
|

גם בזה אני מאשימה את קארה הדבילית!!../images/Emo6.gif

כל מה שתיראת זה סיימון אין מה לעשות, אי אפשר לשנות לו את האופי.XD אבל גם אני הרגשתי את זה השנה.. קארה אשמה בהכול היא הרסה לשופטים את הכימייה ביניהם וגם בין ראיין לשופטים, והוציאה להם את החשק לשפוט בתחרות מרוב הטימטום שלה. אז הם הוציאו את הכעס על המתמודדים. הגיוני לא?

always be me mc

New member
האמת זה לא רק סיימון../images/Emo232.gif

גם שאר השופטים פיארו מס' מתמודדים ופשוט ביטלו אחרים אבל זה בעיקר סיימון (ולכן אני מעכשיו לא סובלת אותו
) יו ואיך אני לא סובלת את קארה, פעם אהבתי אותה ואז גיליתי שהיא צבועה
המ והיא באמת הרסה קצת את התוכנית והעלתה את רמת הטמטום אבל אני לא יכולה להאשים רק אותה בהדרדרות.

jess r

New member
לא מאמינה

שהטמבל הזה קיבל פרס על בימוי. אה והטקס ממש חמוד. זה באמת כמו קהילה של חנונים כאלו . כולם היו מצחיקים. לא כמו האוסק היבש עם הבדיחות שחוזרות על עצמן. אמנם הבחירות היו משעממות (אוקי, הבנו, דד מן. הלאה), העשב של השכן לא זכו (ולא הראו את ננסי
), דקסטר לא קיבל כלום ואני לא מכירה 90% מהסדרות שהן דיברו עליהן - אבל היה את ברני. וטינה פיי. והיה מצחיק.

למעלה