אמי נפטרה

אמי נפטרה

לפני 3 שבועות (עוד לא עבר חודש) אמי ניפטרה, שבוע לאחר יום הולדתה היא הייתה בת 68 - אני בת 26 היא לא הייתה חולה היא ניפטרה מדום לב בדקה אחת אלוהים לקח לי אותה. אני יודעת שביהדות אומרים שבמשך שנה הנשמה איתנו ורואה אותנו ושומרת עלינו. עוברת עליי תקופה קשה מאוד אבל אני מחפשת הוכחות או דרך לראות שהיא באמת פה בבית שלי ומשגיחה עליי. מה אתם ממליצים לי לעשות?

Dark faith

New member
...

קודם כל- תרשי לי להשתתף בצערך... תהיה חזקה
אני חושבת שהדרך הטובה ביותר למצוא תשובות והוכחות קיום היא פשוט לא לחפש אותם יותר מדי. תנסי להתחבר לצד הרוחני שלך, לשלווה, לזרום על השקט הנפשי. מומלץ להדליק קטורת ונרות ריחניים. להשרות הרגשה של שלווה בבית, של רוגע....ברגע שאת תהיה משוחררת ורגועה הנפש שלך תאפשר לך להתחבר לעולם הרוחות.

juha

New member
סיפור מנסיוני הדל

סבתא שלי נפטרה כשהייתי בת 14.במנהגיי המשפחה שלי נהוג להניח כוס מלאה במים ליד עדן החלון הפתוח וליידה בד גזה קטן. ואז אני זוכרת ששוחחתי עם אמא שלי, והבטתי לרגע על הכוס המונחת.אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל ראיתי שהמים בכוס זזים.כמו כשלוקחים לגימה מהמים.והבד היה לח.. צעקתי לאמא שלי.סיפרתי לה בהתרגשות.היא חייכה ואמרה שמטרת המנהג הזה הוא שנשמת המת תשתמש במים.

juha

New member
הרוח

אני מוכרחה לציין שאני לא ממש יודעת.אני חושבת שאולי מנוחה ממסע.

dvir58

New member
אני נותן לך קישור....

תקראי את הפרק הראשון "החיים אחרי המוות". אולי זה יענה לך על שאלות אחדות. כמובן את מוזמנת לקרוא הכול ויתכן שעוד שאלות יקבלו פיתרונן. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dvir58 דביר.

smallnig

New member
מסכים עם DARK FAITH

לא צריך לחפש יותר מדי..ולגבי הקטע של היהדות- אם הרוח רוצה למסור משהו, שכחה משהו או כל דבר אחר היא תשאר איתך לידך בכל עת עד מתי שהיא "תחשוב" שנכון לה ולא רק שנה.

למעלה