-אמיתי.....?- אתה עוזב? למה?
א אמיתי טויטי New member 20/9/02 #5 עוד לא החלטתי סופית... אבל בכמה מילים זה פשוט בגלל שנמאס לי לדבר על מוזיקה...אני חולה על מוזיקה, אבל רק באוזן כנראה אולי אני אשאר, אולי לא...
עוד לא החלטתי סופית... אבל בכמה מילים זה פשוט בגלל שנמאס לי לדבר על מוזיקה...אני חולה על מוזיקה, אבל רק באוזן כנראה אולי אני אשאר, אולי לא...
M MooN aka asdfgh New member 20/9/02 #6 אני מתחיל עצומה להישארותו של אמיתי כאחד ממנהלי הפורום!!! כל מי שאיתי שיגיד כן!
א אילתושי New member 20/9/02 #7 את האמת..... גם לי קצת משעמם פה. הפורום לא פורה במיוחד.... ויש מלא הודעות מטומטמות כאלה של "וואי שמעתי שיר פצצות" או "תעזרו לי לחפש שיר שמתחיל בנהנהנהה" וכו´. ואין דיונים מעמיקים. אולי בא לכם לשנות קצת?
את האמת..... גם לי קצת משעמם פה. הפורום לא פורה במיוחד.... ויש מלא הודעות מטומטמות כאלה של "וואי שמעתי שיר פצצות" או "תעזרו לי לחפש שיר שמתחיל בנהנהנהה" וכו´. ואין דיונים מעמיקים. אולי בא לכם לשנות קצת?
T Tyler Durden FC New member 20/9/02 #4 אמיתי?!?!?!? מה זאת אומרת משעמם לך??? אתה הקמת את הפורום הזה וכולנו (או יותר נכון-אני), מצפים (מצפה) שתישאר ל-נ-צ-ח!!!
אמיתי?!?!?!? מה זאת אומרת משעמם לך??? אתה הקמת את הפורום הזה וכולנו (או יותר נכון-אני), מצפים (מצפה) שתישאר ל-נ-צ-ח!!!