אמיתי או לא אמיתי????????

omer landau

New member
אמיתי או לא אמיתי????????

ברור לכולנו שגאג זה דבר אמיתי אבל לפעמים כתוב בתחילת הפרק סיפור זה אינו קרה באמת ולא מבוסס על אנשים אמיתיים אז אם לא כתוב זה אומר שהיה איש גאג שנתקע בכלא של הספינה עם עוד אסיר וחייל אידיוט ואז הייתה הצפה??? מצד שני לפעמים כתוב בשנת בלה בלה בלה חיל בלה בלה בלה עשה בלה בלה בלה זה מאווווווד אמיתי אבל האם השאר אמיתי לא אמיתי חלק אמיתי כמו הפרק שהארם דחף את המטוס של מספר 2 שלו אל מחוץ לשטח אוייב למישהו יש תשובה פחות או יותר רשמית כי זה מבלבל אני רוצה לדעת איך זה הולך

cjharm

New member
אני חושבת שכתוב

האירוע הזה לא אמיתי כאשר היה מקרה דומה (לרוב מפורסם) באותו נושא, אבל שהם לא עושים את אותו המקרה בדיוק. אני חושבת שבפרק עם הילדה היה כתוב את זה

../images/Emo32.gifפוצי -מוצים שלי....../images/Emo32.gif

רציתי למסור לכוווווווולכם שבת שלום...תהנו פה , תשתוללו , בנות- אל תפלו למלכודת של הזכרים כשאני לא אהיה פה=שמרו על גאוות היחידה! ו...רק שתדעו...משבוע לשבוע זה הופך להיות קשה יותר ויותר לעזוב אתכם פה בשבת....
(חברים שלללללללי....!) אבל...אני אחזור מחר בטטטטטטטטוח בסביבות 6. I LOVE U ALL חברי ג'אג יקרים שלי...!!!!!

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo25.gif תהני איפה שתהיי(((=

ואני ומושי נדאג שלא ניפול במלכודת שלהם
הסירי דאגה מליבך

Nolly

New member
איזה חתולה יפהההההה!!!

או שזה חתול? אבל לי יש כלבה: קטשופ.. אני קוראת לה נולי..ומכאן הכינוי שלי לפה...

cjharm

New member
הייתי עכשיו אצל

חברה שלי שקיבלה את הכלבה הכי חמודה בעולם!!!!!!!!!!! שבת שלום סוזי!!! i'll miss you!!!!!!

omer landau

New member
Au revoir

אין לי מושג באיזה שפה זה אני יודע רק שזה להתראוווווות חחחחחחחחח נדבר מחר ממש לפני גאג
שבת שלום

למעלה