אמיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלדר

New member
אמיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע שזה לא במקום אבל יש לי תמונה יפיפיה מרומח הדרקון!!!!!!!! אתה חייב לראות אותה!!!!!!!! אני ישלח לך אותה באי סי כשתיהיה אוקי??. ממש יפיפיה שרק עכשיו ראיתי אותה !!!! ממש מקסימה..........!!!!!!! אני יחכה לך באי סי אז נתראה בקרוב אמיר שלך אלדר

אלדר

New member
אופס. סליחה אמיר... יש הרבה יותר

תמונות אני כל רגע מוריד עכשיו עוד תמונות מעולם רומח הדרקון ואת כולם ממש יפות!!!! התמונות ממש מקסימות!!!! אתה חיייב לראות אותם חברי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש הרבה תמונות שאתה צריך לראות ובקרוב עוד תראה...... אני ישלח לך לאי סי כשתיהיה כמו שאמרתי לך בה ביי עד אז שלך אלדר

אלדר

New member
אמיר!!!!

יש לי גם תמונות מההוביט ויש לי מרומח הדרקון את המצודות המעופפות יש לי את גדיל שלך בממש תמונה לבדו אבל היא מדרקוני שלהבת האש (ספר רביעי רשומות) יש לי ממש הרבה משם את הפרשים של לורד סות´ ויש לי את המלך של סילבנסטי העיר של האלפים שהמלך שם קשור לבועת הדרקון אם רועץ משהו הדרקון בעצמו ויש לי את כל החבורה עם עוד כמה מסביב למדורה ממש תמונה יפיפיה! ויש לי את לאורנה מעל הגופה של סער ומחזיקה היד את הכוכב הזה איך שלא יהיה שמו (לא ממש זוכר) וזו באיכות מצויינת! ממש איכות שלא ראית עד עכשיו בה את התמונה ויש לי זהו זה בסך הכל התמונות החדשות היפות באמת למרות שלא כולם פירטתי אבל לא חשוב אתה חייב לראות אותם!!!!! שלך אלדר

אלדר

New member
בטח שאני מכיר

גם די אנד די המשחק... וגם המורחב אני שה´´ם וחוץ מזה רומח הדרקון זו סידרת ספרים ממש טובה וצריכים להגיע עוד 3 ספרים בקרוב לארץ של מה שקרה אחרי שהם עזבו את הפונדק 5 שנים לפני מלחמת הרומד הידועה... כאילו מה קרה מאז שהם עזבו עד שהם נפגשו שוב בספר הראשון של הרשומות רשומות רומח הדרקון דרקונים של דימדומי הסתיו כמובן מסופר על איך שחלמיש נכלאה אצל הגמדים ועל קנדמור ועוד..... יש שם הרבה דברים.... וזה ממש מרתק ותי הספרים האלה וגם 6 המפגשים אני ממש חולה על זה חוץ מזה למה לא להכיר?? מה יש לעשות בקיבוץ?? כלום אז אני ובן דודה שלי עשינו מלאה הרפתקאות לאחרים...... היה ממש כיף....... שלך אלדר

אני יותר מאשמח!!

אלדר חברי אני אשמח לגמרי שתשלח לי את התמונות אני מת על רומח הדרקון סדרה נהדרת אם לא מהטובות ביותר בכל מקרה היא נוזטלגית מאוד בשבילי תרגיש טוב ונדבר חבר אור ואהבה אמיר

אלדר

New member
איזה כיף..........

וכותבים נוסטלגית ולא נוזטלגית..... זו שגיאה דרך אגב..... אבל אל תעלב אני מתאמן לשיעור לשון...... פפפפחחחחח עוד לא גמרתי אם זה שנה אחרונה...... אז כשתיכנס יותר מדקה אחת רצוף אני ישלח לך ובבקשה אולי אתה חושב קצת לתת ממך לאחרים ולא רק לשי?? כאילו בכל מצב אני צריך להתקשר אליה או שהיא התקשרה אלי אני זז... וכו...... לא חושב?? צריכים אותך גם פה אמיר שלי!!! אני צריך אותך.... שתעזור לי!!!! אבל אתה אם שי..... טופ לא משנה אני סתם אנוכי כמו תמיד.... אז תבלה איתה יפה.... תהיה עדין....... פפפפפחחחחח שיהיה לך שבת וראשון מהנות איתה........ בעצם רק שבת ראשון אתה כאן כבר....... בבית....... אז תחזור אלי כבר באי סי בכל מצב .... אוקי????? ועוד לא אניתי לך על מה שאמרת אם הדרך של היהלום ומה שאיתי...... לחצים..... וכו....... לא עניתי כי לא היית באי סי... זה נתראה כבר בקרוב...... בה ביי לך...... שלך אלדר

אלדר בקשר ליהלום ולשי

חברי היקר תבין שכרגע בגלל העבודה הייתי חוזר הביתה מאוחר ואז היה לי לעשוץת כמה טלפונים ובעיקר טלפון לזוגתי אבל אני דואג לעלות לאייסי ולחפש אותך שם... וגם אחרים זקוקים לתמיכה או לעיצה וסתם חברים אני עכשיו בבית.. ובקשר ליהלום תראה אם תהיה איתה כל השנה באותה כיתה ותראה אותה יום יום אז אתה תעבור תהליך של יצירת יהלום בך כל הרגשות שלך וכל הקטע הזה הוא גולמי כמו פחם ועקב כל הלחץ הזה שיופעל עליך ביום יום אתה תאלץ להתמודד עם זה ואחרי לחץ וחום ועוד לחץ אדיר מצד הקטע הזה... הפחם הגולמי יתחיל להפוך ליהלום ואז מי יודע מה יקרה בך... יכול להיות שכל הדבר שאתה סוחב כבר שלוש שנים יהפוך לדבר הכי יפה וחשוב בחייך ואני לא מדבר על קשר רומנטי עם אותה אחת למרות שאם כן יקרה אז בשמחה אם הבנת תן תגובה ואם לא תן תגובה כועסת ומשטוללת ותשאל שוב... טוב חבר ואני כבר יראה אותך באייסי ואם לא יש לך את הטלפון שלי... רק תשתדל לא לתקשר בלילה כי אני ישן לקראת עבודה.. אור ואהבה אמיר

אלדר

New member
אמיר למה לחשוב ככה????

כאילו למה שאני יתפרץ עליך????????. אני יעשה את זה באי סי כבר!!!!!!!!! פפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחח סתם לא מתכוון לזה אבל בכל מקרה תראה ככה.... אני מבין את כוונתך... אבל אם הלחץ וכל זה שום דבר לא ישנה את רגשותי רק יעצים אותם..... אני כבר עברתי את זה... אני אמרתי שיש סיכוי שאולי נשב אחד ליד השני חברי אבל כבר ישבתי צמוד אליה שנגענו אחד בשניה!! אבל זה לא משנה כי אז לא הרגשתי מתח! אני לידה בתווך של עד 7 מטר בדוק נמצא במין שלווה אחת ואי אפשר לצאת מזה.... היא עושה לי את זה בדקתי את זה אני ממש בשלווה לידה שלווה מדבקת אצלי.......... אז תבין אותי קצת...... ותודה שאתה נמצא באי סי מידי פעם... אבל בקשר לטלפון יש בעיה...... אני לא יכול בשעות ה"בוקר" לפי דברי (כל הצוהריים עד 8 בערב) כי אני פשוט לא לא בזמן הקרוב..... אז תבין את הצורך שלי בעזרה..... לא משנה... שלך אלדר חברך........ עטד נדבר שלך שוב פעם tksr פפפפפפפפחחחחחחחחח

למעלה