אמיר... 1. עוזב את מרי לו 2. נוסע למזרח 3. הוא לא ישתתף בקדם ארוויזיון הנה מה שיסדר לכם את העיינינים
A aMiRi GiRl New member 17/12/04 #1 אמיר... 1. עוזב את מרי לו 2. נוסע למזרח 3. הוא לא ישתתף בקדם ארוויזיון הנה מה שיסדר לכם את העיינינים
L LOVEאמיר New member 20/12/04 #3 ככל הנראה...../images/Emo4.gif ובגלל זה זה לא מספיק! לפחות היו מביאים את סקעת במקום... אבל גם הוא עסוק בעינייניו...
ככל הנראה...../images/Emo4.gif ובגלל זה זה לא מספיק! לפחות היו מביאים את סקעת במקום... אבל גם הוא עסוק בעינייניו...
M mary lou New member 20/12/04 #4 הימור שלי... במקרה וגיא יצטרך מחליף יקפיצו את אביטל לבני אחרי שהיא עשתה את מירי, קלרה ואלה רק גבריאל חסר לה ברזומה אז סקעת יכול להמשיך לחכות קצת...בינתיים יש מחליפה פוטנציאלית...
הימור שלי... במקרה וגיא יצטרך מחליף יקפיצו את אביטל לבני אחרי שהיא עשתה את מירי, קלרה ואלה רק גבריאל חסר לה ברזומה אז סקעת יכול להמשיך לחכות קצת...בינתיים יש מחליפה פוטנציאלית...
R RossandRachel New member 20/12/04 #6 חחח... צודקת...ואז כל מה שחסר לה זה רק סיגי, סמי ופרדי..וואו..היא ממש החליפה את כל הדמויות שם..נראה לי הכי פשוט לעשות הצגה בשם "אביטל- לו" והיא תשחק שם את כולם...
חחח... צודקת...ואז כל מה שחסר לה זה רק סיגי, סמי ופרדי..וואו..היא ממש החליפה את כל הדמויות שם..נראה לי הכי פשוט לעשות הצגה בשם "אביטל- לו" והיא תשחק שם את כולם...
L LOVEאמיר New member 20/12/04 #7 חחחח אשכרה!! רק "אביטל-לו" זה לא שם טוב.. הוא ארוך מדי.. אז נקצר ל- "אבי-לו " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח אשכרה!! רק "אביטל-לו" זה לא שם טוב.. הוא ארוך מדי.. אז נקצר ל- "אבי-לו " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח