אמיר תירוש ...

PsyShark

New member
כמובן שזה לא אומר שאני מחבב גנבים

לא גנבו לי עדיין אופנוע, ומקווה שישרוד. אבל : היו היה מישהו שגנב לנו דברים מסויימים מהגינה באופן קבוע. (לפני מס שנים). , עד שיום אחד הוחלט לארוב לו, ובכן נתפס בשעת ערב על ידי "צוות לעניין". הוא חטף מכות במקלות עץ עד שנשברו לו שתי הידיים, רגל...חבלות בראש בגב, אצבעות שבורות. היו לו סימנים כחולים בכל הגוף במשך יותר מחודש. , בבית חולים אמר שנפל ממדרגות ולא האמינו לו בהתחלה , אבל כמובן שלא העיז לפתוח את הפה.(מקורבים שלו סיפרו מה היה בביה"ח). זה עונשו של גנב שאמור להיות. ובמאוחר על ידי אלוהים...(בתקווה שהוא קיים). מאז הגינה שמורה, והמפתח נשאר ברכב גם שהוא מונע שנים...חומר ההדברה היה חזק שמנע מגנבים אחרים להתקרב לבית.

menyroth1

New member
רק אתמול חיפשו פה גנבי אופנועים

ורצו לשבור להם את העצמות מה קרה פתאום גנב טוב יוצר רוכב טוב?

SkyEye

New member
רוכב מוכשר או גנב נלוז?

מזכיר לי את הסיפור על לואיג'י: יושב לואיג'י על גבעה המשקיפה אל כפרו הפסטורלי אי שם בטוסקנה, וממרר בבכי. ניגש אליו מישהו, ושואל: "לואיג'י, למה אתה בוכה?" - אתה רואה למטה את הכפר, את כל הבתים היפים שלאורך השדרה? - רואה. - את כולם אני תכננתי, אני עיצבתי ואני במו ידי בניתי. והם שם למטה קוראים לי "לואיג'י הארכיטקט הגדול, בונה הבתים"??
לא!! ואת הסירות העוגנות ליד המזח אתה רואה? -רואה. - את כולן אחת לאחת אני בניתי. אני צבעתי ואני השקתי. האם הם קוראים לי "לואיג'י בונה הסירות"??
לא!! ואת המכוניות בכפר שאני מטפל בהן, וכל האופנועים שרק אני יודע לתחזק ולתקן, אתה רואה? - רואה. - והם קוראים לי "לואיג'י המכונאי"???
לא!!
רק פעם אחת דפקתי כבשה...

45degrees

New member
בטוח לא רוכב טוב: כל מי שרוכב בלילה

בשדרה המשובשת של עפולה על גלגל אחד לתוך צומת שלא רואים את המכוניות המגיעות אליו מהצד כשבדרך יש 2 צמתים כאלה לפחות הוא אולי מיומן בהפעלת המנופים השונים של האופנוע, אך רחוק רחוק מלהיות רוכב טוב. הכי טוב? בטוח שלא! למי שחושב שרוכב טוב נמדד בכמה הוא יודע לסובב מצערת זה הזמן להזכיר שכל אחד יודע לפתוח גז. החוכמה היא לעצור את המסה ולסובב אותה כשצריך. לעניין שלפנינו, אותו רוכב "גדול" לא ידע לעצור את המסה ולסובב אותה כשצריך. אגב אנקדוטה קטנה: תסתכל פעם על ילד בן שנתיים רוכב על אופנוע חשמלי. גם הוא יודע לתת פול גז בלחיצה הראשונה. פול גז עד הקיר - דוך! מסובב את האופנוע החשמלי, ועוד פעם פול גז עד המכשול הבא. => צריך לתת לילדים הקטנים האלה לנסות שלבור שיא עולם בווילי! הם בטוח יודעים לתת פול גז. לעצור ולהסתובב - זה כבר סיפור אחר לגמרי. עדיף להנות עוד 20 שנה מאשר עוד 20 דקות.

scorpionfish

New member
מי הנהג הכי טוב בעולם ????

בעיני נהג טוב לא נמדד במהירות שהוא נוסע או באיזה מרחק הוא מגיע על גלגל אחד . בעיני הנהג הכי טוב בעולם הוא מי שמגיע הביתה בשלום . נכון האופנוע יש בו אנדרנלין שקשה לעמוד בפניו , אבל נהג טוב יודע לנווט בין נהיגה אחראית ובטוחה לבין נסיעה פרועה וטיפשית . לראיה - כל נהגי המרוצים הגדולים בעולם , הן על ארבע והן על שתיים מחוץ למסלול הם נוהגים לאט ובטוח .

Mr. Pooh

New member
אז סבתא שלי היא הנהגת הכי טובה ?

יש
ידעתי. כי היא נוהגת הכי לאט ובטוח. ותסמוך עלי, כשאני אומר לאט, אני מתכוון ל-א-ט. בקיצור
פיספסת ובגדול. נסה שוב...

sx20000

New member
קצת כבוד בכל זאת

הוא נהרג. ול- TYGGER ו- CAFERACER אתם יכולים לזי** תשכל יותר מידי אבל בתור ילד אני זוכר התערבות קטנה בין תירוש לבחור אחר בכביש האון מסביב לכינרת ואני שמעתי במו אזני מהבחור שהתחרה בו שהוא נעקף ע"י אמיר בזמן שהוא היה במהירות של 180 קמ"ש!! ע"י אמיר, עכשיו בטח תגידו נו 180 קמ"ש כל אחד יכול לתת גז בישורת רק שאמיר!!! בוילי!!! ומרכיב מישהו!! - שהיה העד. אז בבקשה!

menyroth1

New member
אני מכיר מישהו כזה

אבל מעניין שכל אלה מקומם באותו מקום לפני כחצי שנה בצומת תל מונד על R1 ילדון עם גברת (עאלק גברת אולי עוד 5 שנים בינתיים ילדונת ) בווילי במהירות דומה למה שתיארת כשהוא עוקף את חבר שלו עבר באור אדום וחצה לשניים חיפושית שנת תרפפ"ו הנהג נפצע קשה , הגברת נפצעה קשה , והוא נח על משכבו בשלום ואף אחד לא מגיע להגיד להורים שלו שהוא היה יודע לעשות ווילי אחלה . 180 לאופנוע בתחרות ???? מזה אתה עושה עניין ??? חחח הצחקת אותו ... רק כדי לנסות אופנוע שאני לא מכיר ניסיתי לנסוע איתו השבוע 250 קמ"ש ואני מודיע לך כאן ( ושלא תגיד שהשתחצנתי ) חד משמעית ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים שאני לא הרוכב הכי טוב ואני גם לא מתיימר להתקרב לזה למרות שנסעתי 250 קמ"ש וזה ב 70 קמ"ש יותר מ180 שהחבר שלך עקף מישהו בתחרות

PsyShark

New member
במישור כל אחד מסוגל להגיע

למהירות ++2, וכמובן שאין זו מעשה גבורה. -יש ים נהגים בארץ שמגיעים למהירות הנ"ל...

menyroth1

New member
אבל האדון SX20000 לא חושב כמוך

האדון SX20000 אם לא שמת לב מתפאר שהייתה תחרות באזור עפולה והכוכב שהוא וחבריו החליטו שהוא הרוכב הכי טוב בארץ בכל הזמנים רק בגלל שהוא יודע לעשות ווילי ורק בגלל שהוא הצליח לעקוף מישהו שנוסע 180 ( וואו איזו מהירות ) כשהוא על ווילי ושאין עוד כאלה . ואני כתבתי לו שיש עוד אחד כזה שכרגע נמצא במצב של הרחת פרחים מהשורש אחרי שעשה את זה בצומת תל מונד ועוד הוספתי ש 180 זה בכלל לא בעיה וגם GSX550 שנת 82 (היה לי כזה פעם מזמן ) מגיע ל 180 בלי בעיה בכלל ולכן זה לא מדד לתחרות וליכולת

R750-Girl

New member
האם סיפרו לך

שאותה מישהי שהוא הרכיב גם עפה מהאופנוע בווילי? והוא גילה את זה אחרי 4 צמתים בערך

Doctor Junior

New member
הסיפור הכי הזוי שקראתי.

עקף את ה-GS אחרי 10 מטר, מרים ווילי ב- 130 - כמה זמן לקח לו להאיץ ל- 130? אפילו בשנת 92 אופנועי הספורט היו עושים זאת די מהר.

למעלה