אמיר שלום רב ....!!!!

אמיר שלום רב ....!!!!

חזרנו מים המלח שמחים וטובי לבב....בקרוב יוקרן סרט בן מחיצת השעה על מכוניות שלט בערוץ 5....כמו כן קראתי באתר משהוא מוזר מאוד ורצה אני להבין...ציטוט- אין לפנות לחברה בנושא דלק(דלק-פישמן הכוונה) מ´זתמרת...מי הוא יצרן הדלק אריה או החברה? למי יש אחריות יצור אריה או לחברה? לעניות דעתי אריה הוא..משווק הדלק שלהם...ובמידה ואני אשתמש בדלק..ויהיו לי שאלות אני פונה רק לחברה...הם היצרנים של הדלק..לא? ואגב החברה מחויבת לפרסם את הרכב הדלק...אחריות לתכולה אזהרות וכו וכו כל מה שמתבקש מחוק הצרכנות בישראל... צביקה שוורץ

leef

New member
צביקה שלום

שלחתי לך דוגמית דלק מקווה שקיבלת אותה אף אחד בחברה לא ייתן לך נתונים על הדלק כייוון שהם סודות המחקר שבוצע במשך כ חצי שנה , מפעל ביו לאב עובד לפי תקן איזו 9002 וכל מוצר שיוצא אותו נבדק שוב במעבדה מקבל קוד , ועוזב את שערי המפעל כשהו תקין ובדוק הייטב כחוק וכמתחייב בחוק אשמח לקבל ממך חוות דעת על הדלק על מנת להגיע ל - מקסימום התאמה למנועי המכוניות שאתה מפעיל . אני פניתי לחברה באמצעות חבר שלי שהיה מהנדס כימיה בכיר בחברה וכיום הוא בחו"ל . התהליך התחיל על ידי כך שביקשתי לבדוק ייצור של דלק מקומי ועל ידי צוות של 5 אנשים כולל בדיקות מעבדה של דלקים שונים הגענו לפתרון מעולה . אני משוכנע שהדלק שאתה משתמש בו היצרנית לא תתן לך את כל הפרטים על הרכבו . בשל איכות החומרים אחוזי כל חומר בדלק שונים לחלוטין מכל דלק אחר כל שאם תרצה לדעת זאת זה לא ייתן לך הרבה . מה שכן נסה את הדוגמית והער את אערותך -על מנת שנוכל להיתגאות במוצר כחול לבן ברמה גבוהה - וגם יצוא לחו"ל כל מה שמחייב חוק הצרכנות בישראל מחייב את חברת ביו לאב שהיא המפתחת והיצרנית של הדלק - עבורי אני רק איש מפתח בידע שלי את המשך העבודה בצעו מהנדסים וד"ר . על יצור הדלק נכתב ספר ייצור כך שבכל ערבוב הדלק יצא זהה במדוייק לקודמו -המילוי והערבוב ממוחשב ללא מגע יד אדם . חג שמח - למרות שקצת עצוב לנו אריה פישמן

leef

New member
צביקה עבורך מרכיבי- הדלק

מתנול - משובח ניטרומתן משובח שמן סינטטי צרפתי מחברת מוטול הטובה בעולם . תשאל את אילו שמכירים ומעט שמן קיק משובח האחוזים הם הסוד מה לעשות וכמובן הרכבי כל חומר . אין פה וודקה ולא בירה וגם לא שמן זית לתווספת טעם . נסה את הדוגמית ותהנה - ואם לא תהנה אל תשלם תשר ,הלא את הדוגמית קיבלת גם חינם . להיתראות - אריה

אריה שלום רב!!!

אז לידיעתך ...מרכיבי הדלקים כונתי לאחוזים השונים...איו בעיה לדעת כל החברות מפרסמות זאת...מופיע בכל אתרי האינטרנט..בריש גלי... ואגב אריה כל דלק ניתן לבדיקה ולפענוח...לידיעתך...מענין מה מכון התקנים יאמר על זה...שלא מוכנים לומר מה יש בדלק..ואגב כמה נסויים נעשו להוכחת הדלק....אבל עזוב למה אני בכלל מתנצח איתך..נפנה לחברה וראה מה יתנו תשובה... בברכה...צביקה.

jeblesh

New member
אריה

קרגה אני שיך לפרויקת של פיתוח מחשיריי אנליזה שהו גז חומתוגרף זה דיי טיפשי מיצידך לא לחסוף את אחוז השמן והמנתול אני לא כימאי ולא שום דבר דומה אבל כול בחור בעסק יכול לקחת 2 תיפות דלק ולהגיד לך את אחוזיי החומרים במיקרה שאני יודעה את המרקיבים שלו עייך זה עובד? לכול חומר יש את המישקל הסגולי שלו ככה שאים אתה מחניס קמות קתנה לקולונה (צינור זחוחית דק וערוך) מריץ אותו אים הליום (או כול גז אחר אים מישקל סגולי זניח לעומת הרקיבים של החומר) ובסוף מודד על גרף את כמות החומר שיוצת לך יוצה שקספית למשל תיצה אחרונה והליום למשל יצה רישון וככה אתה תידה כמה באמת יש מכול מרקיב שיש בחומר זה לא תאוריה או מדע בידיוני יש המון מחשירים קעיילה אני אישית קרגה מפתח תוחנה למחשב תעסיאתי קתן שיהפוך את כול זה למיספרים ואני יודעה כמה זה פשות לגלות... בקיצור תפסיק אים השתויות ותגיד כמה אחוז שמן וכמה אחוז מנתול יש בדבר הזה ותחסוך הרבה תלונות מאנשים שרוצים ליקנות אבל מפחדים

Drive Guy

New member
נראה לך שאני יאכיל את המנוע שלי בלי

לדעת כמה אחוז שמן או ניטרו יש בו???

shamgar

New member
מספר שאלות והבהרות

קודם כל אני תושב מרכז הארץ , אם אני רוצה את הדלק הזה אני בעצם מחוייב להגיע לכרמיאל זה נראה הגיוני? אני לא חושב בדרך כלל החברה אני מתאר לעצמי לכל אחד שיפנה אליה למה היא רוצה קצת כסף מהצד לא? לגבי ההוראות סכנות וכד´ מן הראוי שגם על הדלקים הבנלאומים הישראלים צריכים ואפילו חייבים להציג אופן שימוש כללי זהירות סכנות ואפילו רכיבים בהוראות בעיברית!!!!!!!!! זהו חוק מטעם המועצה לצרכנות !!! אבל מה אכפת לכל המייצרים בארץ והיבואנים כולם שמים פס . העניין הזה קורה רק אצלנו!! בארץ !! אם תסתכלו על האריזות הדלקים שמייובאים אומרים בפרוש מה קורה עם נכנס לעיין שתייה וכד´. אני מקווה שעל הדלק הזה יש כיתובית בעברית לעניין אחר : אייך אני יכול לקבל דוגמית של הדלק?

leef

New member
שלום לך

אכן לשם שינוי כל ההזהרות מופיעות בעיברית ובסימונים בין לאומיים על מדבקה איכותית שאינה נמחקת במגע עם הדלק . זוהי חברה רצינית ביותר אשמח לשלוח לך דוגמית אך לפני כן ספר לי איזה כלי אתה מטיס איזה מנוע ואיכן - בדוק אם בשטח ההטסה ישנו משהו שקיבל דוגמית ניתן להזמין משלוחי דלק הביתה בכרטיסי אשראי כמה חנויות ישווקו אותו בקרוב כל האינפורמציה ומערך השיווק יפורסם אחרי הפסח בברכת חג שמח וטיסות נעימות אריה פישמן תחביב צפוני

shamgar

New member
שלום גם לך

אני מטיס טיסן מיסוג סיגול , מנוע OS 46FX את הטיסן אני מטיס בנווה נאמן ליד הקולה ניסיתי לשאול אותם אבל אף אחד לא ידע על מה אני מדבר.

shamgar

New member
איפה אתה מטיס?

לא אני לא מסוכר אני צריך להחליף מנוע . עד עכשיו הטסתי עם מנוע OS40LA הוא בקושי עלה לאויר ראית את הטיסן שלי ביום שבת שעברה?

למעלה