אמיר פיי גוטמן ב-MTV

ערן1987

New member
אמיר פיי גוטמן ב-MTV

(קיבלתי את זה מ"הד ארצי") אנו שמחים לשלוח לכם את ההודעה הרשמית על כך כי הקליפ "מרגיש" נכנס הישר למקום ה – 2 במצעד האירופאי World Chart Express ברשת MTV וישודר בשבת הקרובה בשעה 9:00 בבוקר (שעון Central), ושידור נוסף של המצעד ביום ראשון בשעה 19:00 ויום שישי הבא בשעה 17:00 (שעון Central). זוהי אחת מהכניסות הגבוהות ביותר לקליפ ישראלי ברשת MTV, אמיר פיי גוטמן עוקף את פרגי מהבלאק אייד פיז, אריק פריז, גוון סטפני ועוד רבים וגדולים, רק אמינם מצליח לעקוף אותו השבוע, הישג אדיר. המצעד המלא
1 EMINEM YOU DON'T KNOW TAIWAN RE UP 2 AMIR FAY GUTTMAN MARGISH ISRAEL 3 ERIC PRYDZ PROPER EDUCATION GERMANY 4 FERGIE FERGALICIOUS NEW ZEALAND THE DUTCHESS 5 TEOMAN RENKLI RUYALAR OTELI TURKEY 6 FALL OUT BOY THIS AIN'T A SCENE, IT'S AN ARMS RACE UK INFINITY ON HIGH 7 HOOLIGANS FELEMBER HUNGARY 8 GWEN STEFANI THE SWEET ESCAPE US THE SWEET ESCAPE 9 SMOLIK C.Y.E. POLAND 10 SNOW PATROL CHASING CARS SWITZERLAND

Shexy Peanut

New member
../images/Emo5.gif

בושה לישראל.. מילא איזה שיר אחר.. אפילו נינט יותר טוב מאמיר

Shexy Peanut

New member
כן נדמה לי.

פוי אמיר פיי גוטמן.. זה כזה ביזיון.. הוא לא היה אמור להתנדף ולהעלם מן העולם עם פירוק היי פייב.??? הוא ממש הולך נגד חוקי הפיזיקה [או וואט אבר]

Shexy Peanut

New member
אבל רוק ישראלי

למזלי
זה לא חרא
[חוץ מסינרגיה\סינגריה\סיגריה כמובן
]

Shexy Peanut

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

הקול של הסולן מזעזע.. הלחן נכתב בשני אקורדים והמילל\ים של השירים פשוט מחרידות קיטשיות וסתמיות ועושות לי חלחלת גהנום.. "צועקים על אהבה מנסים וזה נורא.. קשההה" כילו מה הקטע..? מי זאת אהבה.? למה הם צועקים עליה.?? מה היא עשתה להם.?קרה להם משהו שקשה להם לצעוק..? כי הם דיי צועקים לי באוזן!!!!!!!!!!!1111111111111111111 תודה.

בותול..

את יודעת שאני אוהבת אותך.. אבל סינרגיה טובים !!! ואם אני אראה אותך עוד פעם יורדת על מייקל הכוסון !חסר לךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה