תמחקו את זה. זה כתב פעמיים בטעות
ע ענבר שחר love אמיר New member 28/4/08 #66 הראל מופיע בדוק בנתניה,ר"ג,באר שבע..... ויום אח"כ ניצנים זה הכי רישמי מהפורום שלו....
ש שלומית הראשלצית New member 28/4/08 #61 נראה. נבדוק את זה... בכל מקרה... אם הכל ילך כמו שמתוכנן ואסע לב"ש.. נלך לבמות שהילדים ירצו ללכת... הילדה בת 10 והילד בן 14 נראה לאן הם ימשכו אותי
נראה. נבדוק את זה... בכל מקרה... אם הכל ילך כמו שמתוכנן ואסע לב"ש.. נלך לבמות שהילדים ירצו ללכת... הילדה בת 10 והילד בן 14 נראה לאן הם ימשכו אותי
ר רעות שטיינברג New member 27/4/08 #4 אני שם../images/Emo9.gif על הלינק. אמיר גם אמר במפגש שיהיו שתי הופעות נוספות בימים הקרובים יהיו לי פרטים ואני יעדכן
אני שם../images/Emo9.gif על הלינק. אמיר גם אמר במפגש שיהיו שתי הופעות נוספות בימים הקרובים יהיו לי פרטים ואני יעדכן
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 27/4/08 #16 חח איך לא...../images/Emo6.gif בעיקרון אני בטוח שם!! אבל אם שבי בר יופיע בלוד אני אתחרפן..אני מתה לראות אותו!! אבל ניראלי שאם אני צריכה לבחור בין שבי בר לאמיר התשובה ברורה..חחח
חח איך לא...../images/Emo6.gif בעיקרון אני בטוח שם!! אבל אם שבי בר יופיע בלוד אני אתחרפן..אני מתה לראות אותו!! אבל ניראלי שאם אני צריכה לבחור בין שבי בר לאמיר התשובה ברורה..חחח
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 27/4/08 #17 שרון..תגידי אני יכולה לשים את הקטעים שצילמת בפליקס? אני יחבר את שניהם במובי מייקר..
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 27/4/08 #20 היא שאלה אותי? לא שמתי לב..חח טוב אני אשים את זה עכשיו במובי מייקר..יש לי כבר רעיון..חח
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 27/4/08 #23 אהה חח לא נרוא.. וואיי בסירטון הראשון ששרון שמה זה כל הזמן זז!!!! טוב לא נורא זה מההתרגשות אני יעלה את זה בכל זאת.. שאני אוכל להראות לאנשים בבית חם..חחח
אהה חח לא נרוא.. וואיי בסירטון הראשון ששרון שמה זה כל הזמן זז!!!! טוב לא נורא זה מההתרגשות אני יעלה את זה בכל זאת.. שאני אוכל להראות לאנשים בבית חם..חחח