אמיר בעיתון "ישראלי" כמה כיף לקרוא דברים כאלו
פ פאזלינה New member 21/5/07 #5 ../images/Emo85.gif + תגובה ראשית כול אני חייבת להגיד שאמירוש נראה מדהים. שנית באמת כיף לשמוע דברים כאלה. דבר שלישי גם אני מצפה לאלבום "דבש בכוורות". דבר רביעי אני מתפללת שהאלבום יצליח. לסיום יש לי רק דבר אחרון לומר לך אהובי: AMIR I YOU.
../images/Emo85.gif + תגובה ראשית כול אני חייבת להגיד שאמירוש נראה מדהים. שנית באמת כיף לשמוע דברים כאלה. דבר שלישי גם אני מצפה לאלבום "דבש בכוורות". דבר רביעי אני מתפללת שהאלבום יצליח. לסיום יש לי רק דבר אחרון לומר לך אהובי: AMIR I YOU.
ר רעות שטיינברג New member 21/5/07 #6 היי חמודה מה העניינים?../images/Emo24.gif התגעגנו אליך . כולנו כמוך מצפים לאלבום שאוטוטו מגיע לי אין כל ספק שהאלבום יצליח אם עד עכשיו השירים והקליפים שלו זכו להצלחה כה גדולה
היי חמודה מה העניינים?../images/Emo24.gif התגעגנו אליך . כולנו כמוך מצפים לאלבום שאוטוטו מגיע לי אין כל ספק שהאלבום יצליח אם עד עכשיו השירים והקליפים שלו זכו להצלחה כה גדולה
פ פאזלינה New member 21/5/07 #7 לרעות שטיינברג אני בסדר גמור וגם אני עושה ספירה לאחור עד צאת האלבום "דבש בכוורות". גם אני התגעגעתי מאוד לפורום ומקווה להיות פעילה יותר. רעותי, מאמי.
לרעות שטיינברג אני בסדר גמור וגם אני עושה ספירה לאחור עד צאת האלבום "דבש בכוורות". גם אני התגעגעתי מאוד לפורום ומקווה להיות פעילה יותר. רעותי, מאמי.
ר רעות שטיינברג New member 21/5/07 #12 ../images/Emo92.gifחמודה מכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif