אמינם:...

Crossface

New member
אמינם:...

The best thing since wrestling ככה לפחות הוא טוען בשירו החדש without me הציטוט המלא: The center of attention, back for the winter I´m interesting, the best thing since wrestling Investing in your kid´s ears and nesting

איזה פריק לא אוהב היאבקות בימינו...

אני זוכר שגם בשיר שלו עם D-12 אז בשיר אמרו: The X pac is gone אני מקווה לראות בשיר הבא שלו איזה מתאבק בקליפ...

rshamir

New member
הציטוט לא מראה שהוא אוהב היאבקות

לא כל מי שמזכיר האבקות במקום כלשהוא הוא אוהד.

Crossface

New member
לא התכוונתי שהוא אוהד האבקות

סתם ציינתי את זה אבל מי שאני חושב שהוא כן אוהד האבקות זה ראיין סטיילס מ"של מי השורה הזאת"

ראיין סטיילס

אני לא בדיוק יודע את השמות של כל השחקים בשל מי השורה הזאת אבל אני זוכר קטע עם החפצים והיה חגורה של WWF אז אחד מהם אמר משהו כזה: "אני דה רוק אלוף ה-WWF" אני לא זוכר מה הוא אמר אבל הוא אמר משהו עם השם דה רוק ושהוא שם את החגורה במותניים

Crossface

New member
אני זוכר את זה במדויק

זה היה משחק שנקרא "קלטות השידוך הגרועות ביותר בעולם" ראיין סטיילס לקח את החגורה שם אותה על המותניים נתן מבט עם גבה מורמת ואמר בקול עמוק: "wanna know wy they call me The Rock?"

יש הבדל בין חו"ל לארץ

וו וו אף זה דבר מאוד מפורסם שם, לעומת פה, אתה לא צריך להיות חובב האבקות כדי להכיר את דה רוק......

Crossface

New member
זאת לא הפעם היחידה שהוא עשה דבר כזה

לא חסר לו, פעם אחת הוא גם הרבה ידע לא רע בכלל לשמות של התרגילים

rvd420

New member
אתה רואה יותר מדי האבקות

זה לא X-Pac, זה ex-lax, כדורים משלשלים. השורה המקורית הייתה: "It gotta be acid cause the X is gone" אבל בגירסא המצונזרת (Purple Hills במקום Purple Pills) שינו ל: "It gotta be Tums, the ex-lax is gone" Tums זה כדורים נגד צרבת. וX זה Extasy, וacid זה אסיד... עוד משהו? אבל לא נורא, להתבלבל בין כדורים משלשלים לבין X-Pac שהוא חרא מתאבק זאת לא טעות כזאת גדולה.

למעלה