אמינם =

Emc2

New member
אמינם = ../images/Emo93.gif

אוקי בוא נגמור עם זה פעם אחת וזהו אמינם הוא על הפנים אבל באמת הוא מנסה לברוח מדיומי של כוכב פופ אבל זה בדיוק איך שמתייחסים אליו. היפ - הופ זה עקרונית מוזיקה עם מסר אבל המסר שלו הוא רצחתי את אמא שלי רצחתי את אשתי פוצצתי אוגר במיקרוגל אוי כמה שאני מגניב... די זה בדיוק כמו להקת בנים שצורחת אני אוהב את אשתי במקום אני רצחתי את אשתי ואני מצאתי חתול נטוש ברחוב וטיפלתי בו במקום פוצצתי אוגר במיקרו. ההפך אבל אותו דבר יצא. אמינם הוא ל-א דוגמה טובה לראפ איכותי הוא סתם אחד שכל העולם מתלהב ממנו כי הוא לבן ולא שחור ואיך זה יכול להיות קיבינמאט? אז כול חובבי אמינם שבטוחים שהם נורא מדליקים כי הם שומעים היפ הופ אני מרגיש כליפכם כמו שדוסים (אנחנו) מרגישים כלפי חילוניים (אתם). אם זה גוים (אנשים שמקשיבים לפופ) לא אכפת להם כי הם לא אומרים שום דבר אבל אם זה חילוניים (אתם שמקשיבים לאמינם "הראפר הדגול") ומאמינים שאתם מגניבים כמונו (אלה שיודעים למה להקשיב) אז בא לי להקיא ממכם. בקשר לחלק הגרמני של היום אין לי זמן אז אני אכתוב מחר על.. טוב אני יחליט אחר כך

G פורס

New member
../images/Emo46.gif מי לעזאזל אמר ש

היפ הופ חייב להיות עם מסר????!!!!!! נמאס לי כבר לשמוע את זה שאם אין מסר אז זה חרא! די די די! אני מעדיף לשמוע זיבולי שכל שלא קשורים אחד לשני בגרוש ושהמוזיקה של זה תהיה שמחה ומקפיצה וזובי על כל המסרים החברתיים והעמוקים שיש אוקי?! G-Force, שלא רואה בזה שום דבר רע לא לשים זין על מסרים ולהשתמש במוזיקה ככלי לעשות כיף ולשמוח במקום לשבת ולשקוע בפילוסופיות חיים! וזובי על כל מי שחושב שאני בן אדם שיטחי! מצטער אם התעצבנתי פה קלות........

tom2

New member
היפ הופ, כמו כל מוזיקה,

כמו כל אמנות - זה סוג של ביטוי עצמי - מסר עמוק, שטויות, מה שבא. מתלהבים מאמינם כי הוא ראפר טוב, אבל כמו כל דבר, זה עניין של טעם. לדעתי, כדי שראפ צריך להיות טוב לא חייבים מסר, זה פשוט צריך להיות טוב, אבל כל אחד זכאי לדעה משלו....

tom2

New member
G פורס, מצטער שחזרתי

על מה שאמרת, לא ראיתי שהגבת..

da^Lord

New member
ממש לא נכון. אני אוהב את אמינם

בלי קשר לזה שהוא לבן. יש לו פלואו מדהים, הוא ליריסיסט, והוא מעביר את המסרים שלו בצורה צינית, ובין לבין יש לו שירים שהתוכן בהם לא עמוק,אבל עדיין הוא מעולה. את באבא ספארקס למשל,אני אוהב הרבה פחות. וגם הוא לבן. וזה שהוא הצליח להגיע לאנשים שהם לא חובבי היפ-הופ זה רק כבוד בשבילו. כבוד, תקלוט הוא כל כך טוב שאפילו אלה שלא אוהבים היפ-הופ אוהבים אותו.

A&A

New member
מה עובר עליך?

שירי אגו טריפ זה שירים עם מסר? כי אם לא... כנראה שאני אוהב פופ טופאק דרה סנופ ג´יי זי ועוד ועוד שלא עולים לי לראש עושים גם שירי אגו טריפ. אני לא מאין שאתה מחשיב שיר שהנושא שלו זה אני אני ועוד פעם אני לשיר עם מסר, אבל אלה השירים הכי גדולים שלהם. אמינם מוציא שירים שקרובים לפופ כמו פרפל פילז ודה ריל סלים שיידי ועוד... שירי היפ הופ שמבחינה מוסיקלית (ולא במחינת ליריקס) קרובים לפופ, אני לא מוצא שום פסול בזה למרות שאני פחות אוהב את זה. אם הבחור מוציא תקליטים בשביל הכסף ולא מפריע לו איך הוא עושה כסף (=עסקן) הוא מצא שיטה גאונית. מוציא שיר "פופ" ורק אח"כ הוא מוציא שיר יותר כבד וקרוב להארד קור. ויש לי שאלה אליך אישית, סאבלימינל זה היפ הופ? יש לו שירים עם מסר ושירים בלי מסר אז זה חצי תקליט פופ? The-A שחושב שלפני הדיסק האחרון של אמינם הוא היה יותר טוב (תמיד רציתי שורה כזאת)

da^Lord

New member
d12 לדעתי זה נפילה

אבל זה רק בגלל שאין שם מספיק אמינם .. יופי שהוא דאג לחבר´ה שלו והוציא איתם דיסק, אבל בתאכלס בלעדיו אף אחד לא היה חושב אפילו להוריד שירים שלהם בנאפסטר . יש לו שיר מצחיק בטירוף שנקרא the kids, ועוד הרבה שירים מצחיקים, אבל בין לבין הוא דוחף שיר עם מסר, או איזה סטורי-טלר .. הוא מכניס אותך כשאתה שומע אותו.. ובמיוחד שיטופי הפעולה שלו עם כל מיני אומנים, הם מעולים.

למה לעאזל אתה מכניס את הדוסים לדיס?

אני בתור דוס אוהב את אמינם והוא אחד מהראפרים שדחף אותי למשמע ראפ אז אל תגרור ציבור שלם לדעות שלך גב שבור- שידאג שכל דוס ישיר סאב אחד ביום

Emc2

New member
סליחה

צטער אחי אבל זה היה אמור להיות דימוי בלי נסיון לפגוע בציבור זה או אחר

slim girl

New member
לא הייתי פה... אז תגובה שלי עכשיו..

תקשיב - מסרים לא מסרים.. אין לי כוח להיכנס לוויכוח כזה. אני פשוט חושבת שאמינם הוא לירקאי מדהים, מצחיק ואפילו גאון בנושא... הוא הכניס אותי להיפ הופ ועוד אף אחד אחר ששמעתי לא השתווה אליו... וניסיתי הרבה אבל אצלי - אין עליו...... אז אתה יכול לחשוב מה שבא לך וכל אחד עם דעתו יהיה... יש לו שירים רצינים מאוד ומדהימים ומעבירים תחושות מדהימות... האהוב עליי: Rock bottom. אין עליו......! הדיסק Slim Shady LP גם לדעתי יותר טוב מהשני אבל שניהם מדהימים ותמיד אני שמחה לשמוע את הקול הזה במערכת שלי.....! Slim Girl שאין לה כוח להביע את עצמה יותר, עייפה מידי, ונותנת כבוד ענק לראפר המדהים הזה שנתן לי לראות הופעה מדהימה בבלגיה עם די 12 ואקזיביט! Respect!

ReAl g

New member
צודק אמינם זה זבל לבן ומשועמם

שירו דומים והסיגנון והמסר שלו חוזרים על עצמם מילא זה היה מסר נורמלי אבל הבן אדם שרוט

למעלה