אמינם תובע את ה-Source

LadySnowBlack

New member
אמינם תובע את ה-Source

הכתבה מצורפת.
LSB

my josh

New member
חח בדיוק לפני שתי שניות רשמתי

את זה כי את לא רשמת לנו.. חחח טוב לא משנה יש עכשיו 2!..! ותגידי מאיפה את מביאה את כל החדשות האלה? אהה ועד משהו מה הכתובות של הפורום הרשמי של די 12? אני לא מוצאת את זה..

LadySnowBlack

New member
לא רשמתי כי לא הספקתי ../images/Emo8.gif

אני מאוד אוהבת את הפורום הזה!
והנה הלינק של הפורום של די-12: http://www.d12world.com/board/index.php זה כתוב שם באחד מהתתי-פורומים, למרות שראיתי את הכתבה כבר אתמול.

my josh

New member
~*~*~תודההה*~~**!@!@

אני רוצה להיכנס באותו זמן שרשמת לנו אותו לא נכנסתי אז עכשיו אני ייכנס..

my josh

New member
כן אני ירשם עוד מעט קראתי שם כמה

הודעות ונראה נחמד.. יש שם כל מיני פורמים חוץ משל די 12 נכון?? כאילו ראתי גם של אמ ואובי..

my josh

New member
חחח

וואי יש שם די הרבה ישראלים כאילו ראיתי כמה אנשים שיש להם בחתימה כזה דגלים של ישראל ואחד רשם בחתימה ישראל פור אבר.. אוף אני רוצה להירשם אבל לא חשבתי על כינוי... יש לך רעיון? או למישהו בפורום יש רעיון לשם?

LadySnowBlack

New member
My Josh

זה שם לא רע בכלל
what do you think? רק אל תעשי משהו סטייל "I love eminem" או "Eminem forever" כי אז יכתבו לך שאת גרופית וירדו עלייך... אבל מיי ג'וש נראה לי הכי יפה!

my josh

New member
לא מי ג'וש אני לא אוהבת את השם רצית

רציתי לשנות אותו גם פה אבל מכיירם אותי בשפ הזה אז לא.. כן אני יודעת אני לא ירשום אמינם 4 אבר וכאלה.. אבל לא יודעת תמצאו לי כינוי יפה משהו כמו שלך..

my josh

New member
ואת לא רושמת שם כל כך הרבה נכון?

כי הסתכלתי שם כמה עמודים ולא ראיתי אותך.. או שאולי פיספסתי אותך..?

LadySnowBlack

New member
חכי עד מחר

אני אחשוב על עוד שמות כותבים שם אלפים כל יום!!!! אז ההודעות נבלעות. תראי למעלה כמה רשומים!!! טוב אני עפההה GOOD NIGHT!

my josh

New member
טוב אני לבינתיים לא ירשם תחשבי לי

על עוד שמות! טוב לילה טוב םעם שנייה....

LadySnowBlack

New member
My Josh

זה שם לא רע בכלל
what do you think? רק אל תעשי משהו סטייל "I love eminem" או "Eminem forever" כי אז יכתבו לך שאת גרופית וירדו עלייך... אבל מיי ג'וש נראה לי הכי יפה!

למעלה