אמינם עלוב רק RUN DMC

amirxbox

New member
אמינם עלוב רק RUN DMC

אמינם גונב שירים כדי להצליח. בנה לכם דמות שאתם מזדהים איתה כדי שההורים שלכם יפסידו כסף- די צאו מזה שמעו את השיר המקורי של SING FOR THE MOMENT שנקרא DREAM ON בביצוע ארוסמית די צאו מהשטיפת מוח גם ארוסמית זו הצגה אבל לפחות יש מה לשמוע. GUNS מופיעים הכי טוב תראו קליפים שלהם די לסיפורי אמא אישה והילדה הקדושה מקווה שתקראו זאת שוב שתתבגרו ואז תבינו יותר טוב . RUNDMC הגדולים בראפ

TakTik

New member
הו אדם דגול שכמותך....

בזכותך ראיתי את האור...מהיום אין יותר אמינם...רק ראן די אם סי... אף אחד אחר....רק רן די אם סי....מעכשו ולעולם...ראן די אם סייייייייי

MooN aka asdfgh

New member
לא רק ראן די אמ סי...

יש גם את טופעעעעעעעק!!! (בקול הצפצפני של לירון כשהוא אומר את זה)

kodman

New member
אתה רומז שללירון יש קול צפצפני?

תאמת שהוא אומר "טופאאאאאקקקק" הוא אומר את זה בקול עבה. "אהרדקוווור" הוא אומר בקול צפצפני סטייל טופאקונים שמתקשרים לטלמייסר. בקשר לקול הרגיל שלו אני לא מגיב. (סתם לירון בריא עליך
) kodman

HT 201187

New member
---------

אני מסכים איתך רק ש....אני אף פעם לא אהבתי את אמנים ואת run dmc פעם אהבתי אבל הם נישכחו אבל תודה שהחזרת לי אותם ובהצלחה במסע השינוי זהות תכומית

Psycho BuZZ

New member
וואלה צודק!!!

אין לאמינם אף שיר שהוא לא העתקה מוחלטת מאיזה ראפר אחר! כל הסטייל שלו בכלל - איכסה!!! העתיק מקייג' (חחחח)!!!!! עשה לעצמו דמות שרק בני 8-16 מזדהים איתה, ועושה על זה כסף סתם עושה להם שטיפת מוח, המנוול הזה!!! אמינם סתם גרוע, לבן שמנסה להתפרסם בעולם של שחורים רעיון מפגר, וזה שהוא הצליח זה סתם בגלל שהתחבר עם האנשים המתאימים, והעתיק סגנונות ושירים של אחרים!!! איכסה עליו וראן די אמ סי - אין מה להגיד - פשוט גדולים! (למי שלא הבין - רק השורה האחרונה לא נכתבה בציניות מוחלטת)

amirxbox

New member
אחי אתה מפוצל לגמרי

it's like taht and that the way it is חג שמח אמיר

למעלה