מי אמר שאין?
® ®NuLy® New member 25/6/06 #19 ../images/Emo205.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
L LadySnowBlack New member 26/6/06 #30 אני דווקא בקטע של אומנות שימושית... הנה זוג צמידים שהכנתי, אחד לי ואחד לחברה... לשיפוטכם
L LadySnowBlack New member 27/6/06 #39 תודה../images/Emo70.gif ולגבי השימוש במפיות- דבר ראשן, כעקרון "נכנסתי" לקטע של אומנות שימושית עקב זה שאני דודה. כל חג אני עושה עם האחיניות הקטנות שלי פעילות אחרת והן מאושרות עד הגג... הקטע עם המפיות הוא שמדביקים את האימג'ים על עץ בעזרת דבק מיוחד ויוצאים דברים מדהימים!!! קוראים לטכניקה "דקופאז' "
תודה../images/Emo70.gif ולגבי השימוש במפיות- דבר ראשן, כעקרון "נכנסתי" לקטע של אומנות שימושית עקב זה שאני דודה. כל חג אני עושה עם האחיניות הקטנות שלי פעילות אחרת והן מאושרות עד הגג... הקטע עם המפיות הוא שמדביקים את האימג'ים על עץ בעזרת דבק מיוחד ויוצאים דברים מדהימים!!! קוראים לטכניקה "דקופאז' "
U Under the GUN New member 25/6/06 #16 אתה יודע כמה יכול להשתנות בשנה? אם היינו מדברים ב2005 שאמינם יבוא ב2006 עם כל שיידי רקורדס זה היה נשמע יותר אמין... עכשיו, אחרי שאמינם פרש, פרוף מת, סוופטי בכלא, הוא התגרש והוא לא ממש בקטע של הופעות זה נשמע פחות הגיוני...
אתה יודע כמה יכול להשתנות בשנה? אם היינו מדברים ב2005 שאמינם יבוא ב2006 עם כל שיידי רקורדס זה היה נשמע יותר אמין... עכשיו, אחרי שאמינם פרש, פרוף מת, סוופטי בכלא, הוא התגרש והוא לא ממש בקטע של הופעות זה נשמע פחות הגיוני...
O ozshady New member 25/6/06 #20 ניראה לי הבנאדם החליט לעבוד על מישהו... גם תיראו שהוא בתפוז רק מעכשיו... ככה שיכול להיות שזו באמת בדיחה אכזרית
ניראה לי הבנאדם החליט לעבוד על מישהו... גם תיראו שהוא בתפוז רק מעכשיו... ככה שיכול להיות שזו באמת בדיחה אכזרית
O ozshady New member 25/6/06 #21 לא ניסחתי טוב... *ככה שהאמינות נמוכה ביותר... וזאת באמת בדיחה אכזרית.
G gal646 New member 25/6/06 #27 עוד משהו שמערער על אמינותך זה ההודעה הזאת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=602&msgid=55404896 ואתה זה גם שרשמת את ההודעה הראשונה בשירשור הזה על אלבום שלא היה וולא נברא
עוד משהו שמערער על אמינותך זה ההודעה הזאת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=602&msgid=55404896 ואתה זה גם שרשמת את ההודעה הראשונה בשירשור הזה על אלבום שלא היה וולא נברא
® ®NuLy® New member 26/6/06 #28 ../images/Emo205.gifשימו לב... יש שם את בתאל!! מואמוהמומאומהומאומהומאומהומאומה
® ®NuLy® New member 26/6/06 #32 ../images/Emo205.gifכי זה היה לפני שאימצתי את פילי הפיל האפל והקשוח שלי