אמינם מגיע לארץ ב26/7/2007

HipHopMusic

New member
אמינם מגיע לארץ ב26/7/2007

ההופעה תהיה בבלומפילד, מחיר כניסה לרגע זה : 400 ש"ח עם מי הוא בא? אמינם, אובי טרייס, סטייט קוו, קון ארטיס [מD12] ..... חשוב לציין - בתחילת השנה צפוי לצאת מיקסטייפ המוקדש כולו לפרוף וייקרא "It's My Proof" [זו ההוכחה שלי] חברים ... חדשות אלו אינן שמועות, מקור עיתונאי נטו שאני מביא לכם באהבה .. תתחילו לחסוך ! שאלות?

KingpinEX

New member
חברה סנטה קלאוס מגיע לארץ

זה אמיתי יש לי מקור חדשות פשוט אני לא נותן תשם שלו. (אולי כי הוא לא קיים)

Lil M

New member
אומיגוד אומיגוד אומיגוד!#!@$!

סנטה קלאוס הסקסי הזה? אני בטוח םשם! מני כמה עולה כרטיס?!@$% אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא נכוווון!!!

יווואוווו אני מתה |מתה| סנטה תעשה לי שניצללללללללללל

gal646

New member
אולי דיי כבר אם הבדיחה האכזרית

הזאת?? אתה רוצה לעשות לי התקף לב?

HipHopMusic

New member
מקור

בתאריך 11.6 נפגשנו צוות הוט בידור עם גיא פינס (אני אחראי על מדור המוזיקה השחורה אצלו בתכנית) העדכון התקבל אצלי וכעת ניתן לשחרר אותו לאור אתם פשוט רוצים לחכות לתאריך כדי לראות שאני אומר לכם את האמת? אין לי בעיה אבל אל תצחקו על חשבוני כי אני בא לעזור אמינם אמן הראפ האהוב עליי ובתור אדם שמתעסק עם תרבות ההיפהופ בפרט אני חושב שמגיע לכם לדעת את זה .. * בסוף חודש יולי תתפרסם כתבה במעריב לנוער על כך שעוד שנה בדיוק אמינם כאן, חובה קריאה ! סנטה קלאוס? ... ילדים, הוא לא קיים.

irashady

New member
זה נשמע לא הגיוני

שהוא מודיע מעכשיו על תאריך מדוייק לעוד שנה ומשהו... אני מקווה שזה באמת יהיה ככה... בתאריך הזה אם זה עוד שנה כי זה יוצא שאני אהיה ברגילה

gal646

New member
זה יפורסם רק במעריב לנוער?

אמןןןןןןןן שאתה צודק ואם אתה משקר--שתשרף בגהינום!!!! זה באמת נראה לי לא הגיוני שעכשיו ועוד במצב שלו שהוא יאמר תאריך מדויק..

galileho

New member
לא ניראה לי הגיוני

מה שנשאר לעשות זה לאמר אאאאאאאאאמן שאתה צודק ואנחנו טועים מי ייתן והוא יבוא

למעלה