אמינם זכה ב- best hip hop

אמינם זכה ב- best hip hop ../images/Emo13.gif

בטקס של אם טי וי אירופה, והראו קליפ שלו שהוא מודה (למרות שבהתחלה הוא היה כזה I really don't give a shit). איזה חמוד. מגיע לו (פעם 5 ברציפות). 50 סנט (זה כותב לי הפוך באנגלית..) לא זכה בכלום. ha ha

אני דווקא רציתי

ש50 סנט כן יזכה מגיע לו לפי דעתי........ ואמינם היה כזה חמוד בנאום תודה שהוא עשה......... ובלי שום קשר טוב מאוד ששין פול זכה מגיע לו ול black eyed peas הייתה הופעה ממש יפה.....

LadyLuvJess

New member
הופעה יפה?!?! פחחחחח...!

ההופעה שלהם הייתה ההופעה הכי גרועה שראיתי עד עכשיו (מה שאומר שהיא עברה ת'הופעה של אווריל בגראמי שהייתה הופעה נוראה לכשעצמה..).. אבל... הופעה טובה?!?! לא היה להם קול!!! אבל בכלל!!!! לא היה להם אוויר, כל שורה שנייה הם נשפו לתוך המיקרופון והם איבדו מילים!!!! הם התלהבו הרבה יותר מידי, וזה לא שלא צריך להתלהב בזמן הופעות, אבל הם רצו כ"כ הרבה שהם שכחו ולא אמרו ת'מילים, הזה שעושה ת'בית השני התחיל בסוף הבית לעשות ברייקדאנס, הם כל הזמן הלכו כקבוצה במקום כלהקה להתפרש ולהשתלט על כל הבמה.. ובקשר לזמרת.. ששרה ת'פיזמון.. בכלל לא היה לה קול!!!! אני שרה יותר טוב ממנה ואני לא יודעת לשיר!! אבל בכלל!!!! גם לה לא היה אוויר.. באמצע השיר ככה בא ג'סטין לנסות להציל אותה (ואותם) אבל למשו גם לו לא היה קול.. למרות שהוא עשה ת'מצב קצת יותר טוב.. וזה שקוף שהוא בא להציל אותם כי כשהוא יצא בריצה הוא עוד סידר ת'זה שמפעיל ת'מיקרופון מאחורה!!! זה הייתה פשוט הופעה גרועה!!!! בחיים לא תיראו כזה דבר אצל אמינם.. מה שהופך אותו, שוב, לראפר ואמן כזה מוצלח. ולשון פול ב'מת הגיע. word.

LadyLuvJess

New member
תיקונטעות...

בהתחלה "לכשעצמה"= כשלעצמה ובסוף "זה הייתה"= זאת הייתה

Dark SpaWn

New member
ל50 סנט באמת מגיע לזכות אבל...

הסיבה שהוא לא זוכה בכלום זה שאמינם עושה כל דבר שהוא עושה יותר טוב כל עוד הם שניהם עוסקים באותו הדבר אין ל50 סנט ליזכות בכלום

my josh

New member
אמינם השנה לא יעשה יותר כלום הוא רו

צה ש50 יזכה ואובי וכל החברים שלו משיידי פמילי הוא מוותר על הקריירה שלו בישביל שהם יתפרסמו אתם יודעים שדי 12 היו יותר מפורסמים ממנו והם הסכימו בינהם(די 12 ואמ) שמי שבינהם יצליח ראשון הוא יעשה הכול בישביל שהשני יצליח בכלל אמינם נקרא חלק מדי 12 כמו ש50 נקרא חלק מ גי יוניט איזה חמוד אמינ שהוא עוזר להם מתה עליווווווווווווווווו

my josh

New member
כן באמת הידרדרות מפחידהה

דווקא הוי אמ איי בסדר לא כל כך גרוע אבל האי אמ אי היה זוועה

אבל זה לא היה VMA

זה היה EMA, הטקס המעפן של אירופה ה- VMA, של ארה"ב הרבה יותר טוב. בכל שנה.

my josh

New member
היה לפני כמה זצן וי אמ אי והוא היה

בסדר היו יותר טובים

LadyLuvJess

New member
נכוווווווווווווווווווווווון!!!

אמינם best hip hop בפעם החמישית שלו ברציפות!!!!!!!!! אין עליו מלך שכמותו!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנאום שלו היה ממש יפה לפי דעתי: "you know, when i 1st found out i got this i thought "this is bullshit!!" i dont need you people reminding me im white for 5 years in a row!! this is really racict!! ... thank u to all the people who love me, thank u to all the people who hate me and thank you to all the people just dont give a fuck about me! just thnk u!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אלוף!!!! ושהוא אכל ת'קרקרים..!!!!!! אין אין אין עליו!!!!!!!!!!!!!!!

k k1

New member
טקס מזעזע ביותר!!

אמ היה הדבר הטוב היחיד שהיה שם...

my josh

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היה פשוט זוועה

למעלה