אמינם הומו

erani666

New member
אמינם הומו

רק שתדעו, שאמינם, הזמר ההומו והקוקסינל, הומו. שמעתי ממקור אמין ביותר, שאמינם יוצא עם גבר בשם ג'ורג'. הגבר הזה הוא כושיוהומו מגיל 13. תדעו לכם, שכל הקטע של ההמופוביות, זה רק כדי לחפות... בלי שום קשר, הוא זמר גרוע, דפוק, ואוכל בתחת. לכו תזדינו, ערן המלך

Jade 1

New member
למה מי אתה ש....

אתה תישפוט את אמינם?! ומאיפה לך לדעת שהוא הומו?!למה שאלתה אותו? לא! כך שאין לך בכלל זכות לשפוט את אמינם! כך שאתה וה"מקור" שלך יכולים לעוף מהפורום הזה! לפי דעתך הוא זמר גרוע, לפי דעתנו לא! ועובדה הוא עכשיו נחשב כאחד הזמרים המצליחים ביותר ואפילו הזמר המצליח ביותר שיש!כך שאתה יכול לישוק לי בתחת!!!!!!!!!!!!!!

erani666

New member
גם כן אתה!

דבר ראשון, תלמד לכתוב יא אנלפבית. דבר שני, mtv, לא מקור מספיק טוב לדעתך?! דבר שלישי, אתה רק מוכיח שאמינם אוכל בתחת, כמוך!

Jade 1

New member
בואנה...........

דבר ראשון אין לי שגיאות, דבר שני האם טי וי יכול לשקר! ומתי בדיוק שמעת את זה באם טי וי?! יש לך הוכחות ל"שמועה" הזאת?! דבר שלישי אני בת! דבר רביעי איך אני בדיוק מוכיח שאמינם "אוכל בתחת"?! מה אתה מנסה לשחק אותה עכשיו גדול בזה שאתה מקלל את אמינם?! אתה לא שווה כלום ליד אמינם! אתה לא מגיע לו לקרסוליים! וממתי האם טי וי הוא מקור טוב?!!!!

יש לי שאלה קטנה! {סליחה על הניצול}

איך קוראים לשיר ששר אמינם בסרט 8מייל??? אני מתה עליו ואני ל אמוצאת אותו! תודה!

mc bige

New member
הוא שר הרבה שירים

בטח את מתכוונת לזה eminem-lose yourself ואם לא זה אז בטח זה eminem 8 mile ובקשר לילד הזה-טמבל... אין לך משהו יותר חשוב לעשות בחיים מאשר לרדת על אמינם ולפתח מריבות באינרנט.....עצוב עצוב

למעלה