אמינם הודיע

M ShadY

New member
אמינם הודיע

"ייקח לי זמן לחזור לאולפן" אמינם ודרה כרגע עובדים על הקליפ של 50 סנט, וגם על האלבום של אובי טרייס. הקליפ סופרמן כבר מצולם, רק שולחים אותו לעריכה. אגב, שמעתם על השמועות המשונות שקים חזרה לגור עם אמינם? וגם מריה קארי אמרה שאמינם מעולה במיטה, ובאמצע ה... הוא שר לה.

ilbe182ebli

New member
מריה קארי זונה

לא שמעתי על מה שקרה עם קים.. אולי זה לא נכון תמיד ממציאים דברים כאלו!! ויופי מעניין מה יהיה בקליפ.. אני מדמיינת איך זה יהיה אבל לא נראה לי כי זה חד גוני כזה מידי... (שהוא יהיה עם זאתי ששרה במיטה כזאת של העשירים, הגדולות ההם עם מצעים אדומים בלה בלה לבה וישירו להם..חחח)

T LaDy ²°°²

New member
לא נראה לי שהם חזרו...

ואם כן, אז או שהיא מאוווד מושפלת ונואשת, או שאולי פשוט היא שכחה את השירים קים ו97 בוני אנד קלייד ואת הקעקוע שיש לאמינם בבטן (ROT IN PIECES) ש"מוקדשים" לקים

blinknetta

New member
המממ..בזמן האחרון אנשים

מתחילים להתחנף לאמינם.... קודם מובי עכשיו מריה קארי.... הם סתם משפילים את עצמם... אבל מאגניב... אמינם שר ראפ בזמן שהוא שוכב עם מריה...

THEchosen1

New member
זה מצחיק לראות את זה...

כמו בטקס פרסי ה- MTV איך שמובי התחנף חבל"ז... מזה ראו שהוא מפחד ממנו בכלל , יש מלא אמנים שמפחדים מאמינם כי הם יודעיפ שיש לי השפעה חזקה במיוחד באמריקה והם לא רוצים שהוא יכניס אותם לאחד מ"שירי אהבה"

rapsta

New member
איך אני שונא את מובי!!!

זמר גרוע!!! שירים גרועים!!! מוזיקה גרועה!!! בנאדם חנון רקוב!!! קירח מכוער!!!

T LaDy ²°°²

New member
גם אני../images/Emo3.gif

בעעעעעעע גועל נפש של שירים!
והוא כזה חננה
איך הוא מתחנף עכשיו לאמינם חחחחח

M ShadY

New member
מריה קארי דפוקה

היא פרימדונה לא קטנה ואין לי מושג למה אמינם יצא איתה (המקרים שעכשיו אני אומרת הם לא סודות, או שמועות צהובות אלו מקרים אמיתיים), כי יש הרבה מקרים עליה כמו שהיא העיפה אחת מהשירותים הציבוריים שהקיאה כדי שהיא תוכל להתאפר. או גם שהיא עצרה את כל התנועה בלונדון כדי שהיא תוכל להתאפר בנוחיות. אבל מה שכן אמינם אמר יפה שהוא יצא איתה זה היה אחת הטעויות הגדולות בחייו. ובקשר למה שטי ליידי אמרה על השירים קים, 97´ בוני & קלייד והקעקוע קים- רוט אין פיסיס, זה לא הכי נכון, היא חייה עם השירים והקעקוע גם בימים טובים יחד עם אמינם... הרי אחרי שבועיים שיצא מרשל מאת´רס לחנויות אמינם תפס אותה (אתם מכירים ת´סיפור...)

T LaDy ²°°²

New member
לא נראה לי שקים ואמינם היו ביחד

מתי שיצא מרשל מאת´רס, אם זה מה שאת התכוונת..

T LaDy ²°°²

New member
אופס טעיתי../images/Emo9.gif

בדקתי ואמינם וקים כן היו ביחד מתי שהדיסק יצא, אבל היה כתוב שפשוט היה להם הרבה עליות וירידות במערכת יחסים או משהו כזה...

ilbe182ebli

New member
כן אני מזה נימרחתי מצחוק כשהוא

התחנף אליו בטקססס! חחחח.. מובי סתם זבל קטן.. בעצם מרוב שזה איכס אין כבר מה לתאר! יאק... מריה קארי גם איכסה רציני... אבל טוב אם אמינם רוצה לחגוג אז שיהנה.. רק שאם רק הוא יתקרב אל כריסטינה... אני לא יודעת מה אני יעשה! זה פשוט גועל נפש...

למעלה