אמינם גזען

Sahar 11

New member
אמינם גזען

ככה מישהו טוען לא הבנתי מי חח Suge: "Eminem is racist" Eminem stands accused of being "a racist" by Suge Knight, as recordings from his early career continue to haunt the rap superstar. Marshall Mathers was involved in a highly-publicised feud with US hip hop bible the Source last year, after some of his initial music was leaked by the magazine. Eminem has since all but disowned the recordings, while his apparent 'beef' with the magazine seems to have simmered down. However, Death Row Records boss Knight, who was recently shot at the MTV VMAs in Miami, seems keen to reignite the dispute, accusing Eminem of "crossing a line". He told XXL Magazine: "When Eminem came out, I liked him. I thought he could rap, and I thought he was funny. "But when you start saying black women are n**ger bitches and gold diggers, then I've got a problem because I've got a mother, I've got daughters. "You cross a line when you start stereotyping a race. Eminem is making his money off black people and black culture, then turning around and degrading black women. He's a racist."

Envenom

New member
uhhh, here- double X L

now your paper shouldn't have so much problem to sell (השורה הראשונה שעלתה לי בראש כשקראתי מאיזה מגזין מצוטט
) להתייחס בקיצור? בולשיט. הירידה היחידה של אמינם אי פעם על נשים שחורות היה באחד הקלטות שהוא הקליט ממממממשששששש בתחילת הדרך שלו, והוא התנצל על זה כבר מיליון פעם.

Lil M

New member
../images/Emo45.gif

בכלל, מרגש לראות את טוהר מגיב! חחחחחחחחחח

®NuLy®

New member
מה שטוהר אמר נכון

וגם אין בנאדם שאין לו איזה אמירה גזענית

angela12

New member
../images/Emo45.gif אין לך מושג כמה שזה נכון

אף אחד לא יכול להיות יפה נפש עד הסוף

®NuLy®

New member
ההבדל הוא... שאמינם הוא מפורסם

את לא (סורי אם זה יצא מניאקי... זאת לא הייתה הכוונה)

bLAck hALo

New member
שיט, אני לא מפורסמת?

הלכתי לקפוץ מהגג! עולם אכזר. ומה ההבדל בדיוק ממה שאני כתבתי למה שאת כתבת עכשיו? -יחי ההבדל הקטןממש..

bLAck hALo

New member
המ...ואני כבר חשבתי שזה משהו חדש שה

וא כבר עשה/אמר אבל זה שוב על הקלטות :|

Sahar 11

New member
הלוואי והיה משהו חדש עליו =\

מעניין אם הוא בכלל כבר השתחרר מהגמילה

KingpinEX

New member
אוי באמת

הבעלים של XXL magazin הוא בנזינו למי שלא ידע... העיתון הדפוק הזה דופק לאמינם ביקורות רעות כבר שנים לא צריך להקשיב לדפקטיות שלהם, בנזינו מקנא בהצלחה של אמינם, אז היה ביף בנזינו והחברה שלו הפסידו בביף בענק אז מה שיש לו לעשות זה לתת לאמינם ביקורות רעות והשמצות בעיתון הדפוק שלו. שלא נתחיל לדבר על שוג', כולם שונאים אותו! הרבה חושבים שהוא אחרי והוא ידע על הרצח של טופאק! הוא אמר לטופק להוריד את הווסט! כי חם! באמת! אחרי הרצח כולם שהיו בדאט ראו יצאו משם. הכי מוכרים הם סנופ, ודרה. שוג' מעוצבן שאין לו הצלחה ושכל העולם שונא תאמא שלו, ושהוא לא מצליח להחתים ראפרים ששוים משהו אז הוא תוקף את אמינם על משהו שהוא כתב שהוא היה בתיכון.

למעלה