אמינם בתור מפיק

galileho

New member
אני שמעתי גם את האלבומים הקודמים

את רובם ... את : marshell mathers lp , slim shadt lp , the eminem show ואפאחד מהם לא היה יפה כמו אנקור... לפני דעתי...

Pink Angel1

New member
גם אני אוהבת את פיוק!

וברור שאני לא שונאת את אנקור ובכלל בגלל ג'אט לוס איט קניתי את האלבום לפני זה לא כל כך התעניינתי באמינם

bLAck hALo

New member
...

לא זמר..ראפר (וכן יש הבדל) תמשיך לספר חלומות בפינק פלויד< כ"כ עצוב שהם לא יתאחדו לעוד הופעה..היה פשוט מרגש וחלומי בלייב 8
>

RedBull18

New member
תגובה

אני יודע, אזל יש לו באחד השירים איזשהו שיר שהוא שר רגיל והוא לא זמר משהו. אבל סך הכל הוא זמר מצחיק( אהבתי את הקליפ שלו עם מייקל ג'קסון חחח..), הוא ראפר טוב אחד הטובים,אבל הוא לא זמר משהו. אני מעריץ שלו, יש את רוב האלבומים שהוא הוציא.

bLAck hALo

New member
אבל הוא לא אמור לדעת לשיר

ודווקא בגלל שהוא לא יודע לשיר זה נשמע טוב (זה מה שחסר שהוא ישמע כמו איזה אחד מלהקת בנים) אז משום-מה הוא גם לא יהיה זמר משהו (כי הוא פשוט לא זמר).

RedBull18

New member
עוד תגובה

אז את מה שרשמתי מקודם שאמינם זמר גרוע, זה סתם לא היה אפילו קשור להודעה שהייתה רשומה למעלה.

אממ...

הוא גרוע. יש לו כמה הפתעות.. לא יותר מידי שהוא מפיק משהו טוב אבל בגדול ההפקות שלו נוראיות כולן נשמעות אותו דבר <תשמעו את מיי באנד ואז את רוק סטאר של ביזאר ותבינו את הכווונה>. אז פסדר מידי פעם יוצא לו כמה ממש טובים וכמה נחמדים מינוס אבל זה לא מספיק בשביל להפיק חצי אלבום ,כמו באנקור, היה מפיק 2-3 שירים וסגרנו.

Shit On You

New member
אבל גם באנקור יש כמה שירים טובים

שהוא הפיק אין לי כוח ללכת להביא את הדיסק אבל עוד מעט אני ירשום שירים שהוא הפיק טובים שם

bLAck hALo

New member
זה לא יעזור אם תכתוב אותם.. הדעה לא

תשתנה אתה אוהב את ההפקות שלו אחרים לא

Shit On You

New member
יכול להיות

אבל אפשר לא להגיד עליו שהוא מפיק גרוע זאת הייתה הכוונה שלי

bLAck hALo

New member
אוקיי, אבל יש לאמינם דרך לא קצרה

בשביל להיות ממש מפיק ברמה גבוהה בנתיים שיחזור להיות ראפר בעל ליריקה איכותית כמו שהוא היה ואיבד את זה בזמן האחרון ובכלל עכשיו הוא צריך להתאמץ ולא לחשוב שהם שלו יחזיק אותו במעמד טוב בעולם המוזיקה.

למעלה