אמינם בתור מפיק

Shit On You

New member
אמינם בתור מפיק

כבר קרה יותר מפעם אחת שאמרו פה שאמינם מפיק גרוע.. לדעתי זה ממש לא נכון.. יש לו כמה שירים ממש טובים שהוא הפיק לדוגמא: 2Pac - Ghetto Gospel (שיר שMTV חוגג עליו) Eminem - Cleanin Out My Closet Eminem - Square Dance (שיר פשוט ענקי!!) Eminem - Puke Eminem - The Way i am (אתם לא יכולים להגיד שהוא עשה פה עבודה גרועה!!) Eminem - Marshall Mathers (אותו דבר) ויש עוד... אז נכון שדרה מפיק יותר טוב, אבל זה לא אומר שאם מפיק גרוע

®NuLy®

New member
צודק../images/Emo45.gif

נכון שדרה מפיק ענקקק אבל אמינם גם טוב הרבה מהשירים הכי מצליחים שלו הוא הפיק דוגמת: Cleanin' Out My Closet, The Way I Am

bLAck hALo

New member
...

חוץ מכמה יציאות ממש מעולות <שרובן לא נמצאות בכלל באלבומים שלו> הוא לא יודע להפיק! יש המון הפקות שלו שנשמעות כ"כ ממחוזרות.. -אמינם והפקות הם לא חברים טובים.

galileho

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

צודקת... אני מעדיפה אותו כשהוא שר לא מפיק.

bLAck hALo

New member
אתה לא יכול לכתוב לי 'לא נכון' כמו

שאני לא יכולה לך לא מדובר כאן בעובדות.. בסה"כ מדובר בטעם לדעתי אמינם לא יודע להפיק (הוא יודע ברמה טובה אבל לא מספיק) לבנאדם יש המון מה ללמוד בעיניין ההפקות אתה אוהב את ההפקות שלו? אחלה! תהנה לך

לינקנית

New member
פשש תתחדש על החתימה!!

תגיד הקטע השני יענו השיר שרשמת אחרי פיוק זה פיינט?? אנלא ממש אוהבת את סאבנימיאל לא משו.. יש לו 2 שירים יפים לטעמי ילד רחוב ותקווה ילד רחוב: זה סיפור על ילד רחוב שלא למד לאהוב, למד רק ללכת מכות ולגנוב, כי אין אנשים טובים באמצע הדרך, ההפך היום הורגים בשביל כסף. זה דבר ממכר, שיש לך הרבה אתה נהייה מאושר, אבל, תפרוש הזה שכחת מזמן, אתה נרקומן, הגש מזומן, מזריק איזה שקל ועוד שקל אל הכיס, מכרת תחיים שלך בשביל גודל של מספר, וכלום לא נשאר, פשוט רצית עוד ולא ידעת למה, שהיה לך הרבה מאוד, רצית פי כמה, שטרות מקיר לקיר, מתחת לשטיחים, שבחוץ נהיה קריר, קפאת מבפנים. פיזמון: סוגר כל יום בפחד לא יכול לישון, לילה ללא נחת, מחפש מקום, סור כל יום בפחד לא יכול לישון, לילה ללא נחת, מחפש רק לאהוב. עוד פירחח בדאווין של תותח, מעולם לא מוצלח, לישרוד הוא מורכח, על כתף אחת שטן על כתף שניה מלאך, לא מוצלח, לא תותח, 69 מהפך, חיי באשליה, יותר נכון בהשאלה, מרביצים לך תצרח,(האמ משו ושכחתי..
) 16 מלאו לנער הבלתי מנוצח, טיפש חשב שיחייה לנצח, הוא לא ציפה לקבל תכדור במצח, שטרות, מיללים בלילות, משו עם זונות וכו' חחח אני יודעת שיש המון טעויות בשיר אבל זה מה שאני זוכרת וכו' וכו' כו'

Shit On You

New member
אין לך טעיות בשיר

לדעתי זה אחד השירים הכי גרועים של סאבלימינל.. כן זה פיינט, אני חורש על השיר הזה עכשיו

לינקנית

New member
אה באמת כרגע שמעתי אותו..

אה וחשבתי שיש..תודה אתה כזה מאמי... וזה לא אחד השירים הכי גרועים של סאבנימינאל זה אחד הטובים!!!

Shit On You

New member
אז כנראה לא שמעת את השירים שלו

יש לו שירים שכופלים את זה ב666

לינקנית

New member
רגע יובל בילבלת אותי מותק..

מה לא שמעתי אני אמרתי שכרגע שמעתי את פייאנט.. ומזאת אומרת שירים שכופלים ב666<עכשיו אנחנו מדברים על סאב>...

Shit On You

New member
לא דיברתי על פיינט

אמרתי שלסאב יש שירים פי 347326572548359 יותר טובים מילד רחוב

Shit On You

New member
אני אומר לך שאני לא טועה

יש לי את ה3 דיסקים שלו וילד רחוב זה שיר ממש לא טוב

lp 12

New member
האוזניים שלך ממש לא טובות

זה שיר מאוד טוב!! ומה אתה עושה עם 3 הדיסקים המעפנים שלו?? בקיצור אין לו שירים יפים מחוץ ילד רחוב ותקווה זה שירים ממש חזקים <טוב לא ממש> אבל יפים מאוד get a life

Shit On You

New member
דבר ראשון יש לי שמיעה אבסולוטית

וגם הוא הראפר הכי מצליח בארץ

Magi¢ Girl

New member
ו.. - טוב לדעת! לא ידעתי

שהוא הפיק את השיר של 2pac ואת Marshall Mathers..

למעלה