אמינם איכזב

2PAC4EVER

New member
אמינם איכזב

בדוגרי אחרי כל הרעש של היציאה של הדיסק שלו ומכירות מוצלחות , הוא עף מהר מאוד הכל המצעדים ופליייליסטים, בניגוד לסינגלים קודמים כמו" THE REAL SLIM SHADY" וSTAN WITHOUT ME החזיק רק שבועיים בראש המצעד האמריקאי , אף פעם לא אהבתי אותו מי יודע מה, כי פרובוקציות כל אחד יכול לעשות, הוא רק עשה אותם בתזמון נכון, זוכרים איך פעם היה באזזז על כל דבר שאמינם עשה? עכשיו כבר אין את זה , כולם כבר הבינו שהאלבום ממוצע מינוס חוץ משתי שירים אין טעם לשמוע את האלבום וגם מי שאוהב אותו בקושי שומע את האלבום כבר בערך כמו האור מציון של סאב, מתלהבים בהתחלה אחרי שבועיים לא בא כבר לשמוע את זה, יש 2 אופציות עכשיו: 1. הוא יצטרך להתעלות על עצמו ולהוציא דיסק ממש ממש טוב, או 2. הוא יזכר בתור תופעה שהייתה בתחילת שנות האלפיים - הראפר הלבן הכי מוצלח, והכי פרובוקטיבי. יכול להיות שהדיסק האחרון הוא לא נפילה, אולי הדיסקים הקודמים היו יציאה ממש ממש טובה?! תחשבו על זה

Igeezy

New member
בא ממשיהו שטוען כי ג"ה רול הוא הדבר

הכי טוב שקרה להיפ-הופ.... אם אתה חושב שכל מה שem עושה זה פרובוקציות רק בתזמון הנכון טענתי על ההבנה שלך בתחום, די הוכיחה את עצמה.

ק ר ח

New member
אההה אוקיי

הבנתי,תודה שציינת את זה

2PAC4EVER

New member
איך שאני אוהב תגובות מאנשים שמבססים

את הדברים שלהם על כלום, נתחיל:אף לא טענתי שג´ה זה הדבר הכי טוב שקרה להיפ הופ ואם תמצא שאמרתי את זה אני יודה שטעיתי וכל מה שאמרתי זה שטויות, זה דווקא בא ממישהו שמכיר ומעורה בכל מה שקורה בהיפ הופ מתוך אהבה למוזיקה ופתוח לכל דבר במוזיקה הזאת שוב מתוך אהבה ואין כמעט אומן שאני לא מכיר ככה שאת הדעות שלי אני מבסס מתוך ידע שנרכש כבר כמה שנים.

Igeezy

New member
או קיי תפוס אותי בפרט תכני

יופי של דרך לבסס את הבילתי ניתן לביסוס, נכון לא בדיוק אמרת שג"ה הוא הגדול מכולם, פשוט הראתה בעקיפין שזה פחות או יותר מה שאתה חושב. דבר שני, אתה אומר שאני מבסס את הטענות שלי על כלום, אבל בוויכוח שלנו בשירשור השני אמרת שכישרון זה דבר אינדבידואלי ושעל טעם וריח...וכו,...אז אם אני אתחיל פה לדון פה באיכויותיו של em על פי קני מידה של היפהופ אתה אפילו לא תתייחס למה שאני אגיד כי הרי זה סובייקטיבי-ועניין של טעם, אני מבטיח לך- שאנשים שבאמת מבינים בתחום יודעים בדיוק למה em הוא ראפר ענק ואם אתה אומר שהוא מאכזב ובאותו זמן טוען שאתה פתוח למוזיקה שונה ושומע הכל מאהבה למוזיקה אמור לתת קצת-הרבה הרגשה של ניגוד במה שאתה אומר. לכן אני די סקפטי לגבי ההתמצאות או לפחות העירוי שלך בתחום. ואם כבר אז כבר- אם מה שמעניין אותך זה המיכירות, למרבה הפלא גם אמינם מוכר יפה :)

2PAC4EVER

New member
אני מבקש ממך רק דבר אחד

קרא את התגובה האחרונה שלי בשרשור השני היא מסכמת הכל.

2PAC4EVER

New member
ועוד דבר קטן שאולי יפתיע אותך

" לא אמרת שג´ה הוא הגדול מכולם אבל בעקיפין זה מה שאתה חושב" מצטער אם זה לא מדוייק אבל זה מה שאמרת בעיקרון אז נכון לא אמרתי את זה ורוצה לשמוע סוד: אני אפילו לא חושב את זה. ואפילו הוכחה יש סתכל בניק אם הייתי חושב שג´ה הוא הגדול מכולם לא הייתי משנה ניק? ואל תעשה את הטעות שאנשים פה שופטים אחרים לפי ניק (קרה כבר) כל אחד חושב שאומן מסויים הוא הגדול מכולם החוכמה היא להכיר את כולם, במקרה שלי אני לא רק מכיר אלא גם אוהב

Igeezy

New member
יש שני אפשרויות

או שאתה אחד ממיליוני ההיפהופר וונאביס שאין להם מושג בהיפ הופ -רק שהם יושבים חזק על פאק וככה מנסים להגדיר את עצמם, או שאתה באמת באמת פאק פן רציני ובגלל שפאק חסר לך מאוד מבחינה מוזיקלית אתה נוטה להסתפק במחיקויים די עלובים שלו כגון ג"ה, תגיד אתה גם לא במקרה יושב על "די אם אקס"? אם זה המצב- נסה את the realest הבחור נישמע ממש ממש כמו פאק, אין הבדל קולי שנשמע לאוזן. :)...רק Substentencual.

2PAC4EVER

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה בגרוש

אבל תן לי להסביר לך מה אני מחשיב כהערצה/אהבה לאומן: לעמוד מאחורי כל מה שהוא עושה אבל להודות כשמשהו לא טוב ,לדעת לבקר, להכיר את כל מה שהוא מוציא ולא לקבל הכל בתור מדהים, להכיר את האחרים, להכיר את ההשפעות להכיר את התרבות ולא להיות סגור על דבר אחד. מה שקורה כאן לאנשים עם אמינם I GOT NOTHIN BUT LOVE TO HIP HOP אוהב את התרבות המוזיקה האנשים רק שונא את מיסי אליוט (אבל מעריך אותה) כשהיא רוקדת היא תופעת טבע שצריך לחקור

Oleg Silver

New member
הדבר היחיד שאמינם טעה בו זה

שהוא הוציא את WITHOUT ME כסינגל ראשון למה? כי השיר בפוט לא משקף את הדיסק זה השיר היחיד מסוגו בדיסק הדיסק פשוט ענק ושונה מכל אלבום אחר שלו הרבה יותר רציני וגם ההפקות ממש שונות בסוגן מכל הביטים האחרים שהיו בדיסקים הקודמים.

Geez Ball

New member
תראה...

זה הטעם שלך לדעתי אמינם רק משתפר ומשתפר אישית מבחינתו בכל דיסק. אם אתה לא אוהב את הדיסק ונמאס לך ממנו, סבבה, אצלי הוא עדיין במערכת ואני ממשיך לשמוע אותו. והאלבום מכר הרבה מאוד עותקים משמע הוא לא ממוצע מינוס. יכול להיות שאמינם הוא פשוט לא הטעם שלך, אבל אל תכתוב אמינם איכזב כעובדה כי אני אישית בכלל לא מאוכזב. ואם פרובוקציות כל אחד יכול לעשות, שיעשו, בינתיים הוא עושה והולך לו.

2PAC4EVER

New member
אז זהו שכבר לא הולך לו

המכירות כרגע על הפנים הוא כרגע לא נחשב לדבר חם (אהמ אהמ CAMRON) לעומת פעם שלא הפסיקו לדבר עליו והיה קשה להוציא אותו מראש טבלת מכירות והשמעות זה כל מה שאני אומר

RunNGun

New member
אני מסכים עם עניין הטעות של

Without Me כי זה באמת שיר סתמי ולדעתי היה יותר מתאים לשבץ את Cleanin Out My closet וזה היה יוצר יותר הלם מ-Without Me שהיה סתם עוד שיר קללות סלבריטיז של אמינם (Worse than those little limp bizkit bastards) בעוד ש-Cleanin Out My Closet היה גם עם מסר וגם יוצר אימפקט יפה לדיסק. זאת דעתי בכל אופן, אבישי

2PAC4EVER

New member
WHOA

אנשים אם זה הדעות שלכם אז בכיף, א-ב-ל תצאו שנייה מהקטע של אמינם מלך לא משנה מה, סתכלו שנייה מה קורה בעולם, באמריקה איך היחס השתנה כלפיו זה לא מה שהיה פעם, השאלה היא האם זה סימן להתחלת הדעיכה או שזה משהו חולף?! THAT´S WHAT I WAS TALKIN BOUT AIGHT?

chiki chiki

New member
מסכים לכל מילה 2pack ואהבתי!

הוא צודק!! נמאס שהפורום הפך ל"מעריצי אמינם"... אז נכון בהתחלה התלהבנו ממנו כי הוא באמת עשה משהו גדול.. וזה נכון שהוא מחבר מילים פנומנלי.. אבל ראבאק כמה אפשר לכתוב על אנסינק ועל מובי ועל כל השטויות האלה והירידות על אחרים... ועל איך שכולם מנסים להידמות לו..... באמת בדיסק האחרון הוא לא חידש כלום ואפילו ירד ב-ה-ר-ב-ה לדעתי.. כי גם הביטים והקצב זה לא מה שהיה פעם(role model, stan, kim) אין איזה ביט טוב שגרם לי לאהוב את הדיסק חוץ מאולי hailis songשזה השיר הכי יפה בדיסק לדעתי! ול lgeezy מה הקשר בכלל "אחד מההיפהורים שחושבים רק על פאק פאק פאק" בכלל לא קשור!!!!! אם כבר אז אמינם זה רק פאק וירידות על כולם והכל... דבר שיצא מהתחת. ג´ה רול זה פאק????? די אמ אקס זה פאק??? רואים שלא שמעת כלום ממה שהם הוציאו1!!! ג´ה רול מחזיק את murder inc. על המפה! הוא העלה את אשאנטי על המפה! יש לו ביטים מדהימים ולא סתם גם ג´ניפר לופז, מרי ג´יי בלייג´, אשאנטי, ויטה ועוד עושות איתו שירים שנכנסים ישר לטופ .. אז אל תדבר שטויות טוב??

למעלה