אמינם!! אבל מי עוד?!

my josh

New member
אמינם!! אבל מי עוד?!

טוב אז רציתי לשאול אותכם... איזה עוד זמרים אתם אוהבים חוץ מאמינם? או שחקנים כי איך שהוא הוא גם שחקן..(8 מייל)..? בקיצור מי עוד אתם אוהבים חוץ מאמ'?

LadyLuvJess

New member
עשינו שרשור כזה כבר.. מזמן..

(מה שמזכיר לי, לאן תומאסי נעלם?? מישו יודע?? הוא כתב הודעת פרישה או משו כזה...??) אבל הו וול, נעשה שוב. :) *אה הערה קטנה, אני מפרטת בעיקר לא על מוסיקה שחורה, למרות שאני אוהבת בעיקר ר'נ'בי, ומוסיקה שחורה לכל ענפיה, אבל בגלל שאני מניחה שרובכם אוהבים אותה, אני כבר לא מפרטת, טוב?* אני כעקרון אוהבת הכל, ולפי דעתי, כולם, או לפחות הרוב המוחלט של האנשים אוהבים לשמוע לפעמים סתם איזה שיר שהולך באמטיוי (או בערוצי מוזיקה אחרים.. מחו"ל..)או סתם איזה שיר פופ בלי שום מסר מיוחד מאחוריו.. אפילו שהם לא מודים בזה.. וגם אני כזאת, גם לי לפעמים בא לשמוע סתם איזה משו.. זה לא קורה הרבה.. אבל לפעמים.. אבל כעקרון, אני אוהבת רוק- לינקין פארק, puddel of mudd, POD,אירוסמית', kiss, קצת לימפ ביזקיט,ת'ה ראסמוס, קצת קיד רוק ועוד כל מיני להקות רוק יחסית ישנות. מהראפ כמובן את טופאק, ביגי, ג'יי זי, דיאמאקס, bow wow, דר דרה (כמובן) אמינם וכל חבריו, שון פול [נו אז זה רגאיי, תתבעו אותי:)], אלישיה קיז, כמובן ביונסה, וכל מיני כאלה (סליחה שאני לא כותבת, פשוט זה הרבה, ואתם גם ככה יודעים על מה אני מדברת כי הרוב פה אוהבים בעיקר מוסיקה שחורה וראפ <כמוני> אז אני כבר לא ממש מפרטת ובכל זאת הבנתם, נכון??) אהממ עוד סתם אמנים- שוגבייבס, במיוחד בזמן האחרון, מאוד אהבתי :) כל מיני אמנים שלא מפורסמים פה, אהה פינק, נו דאוט, גוד שארלוט, סאם 41.. קיצר... הכל, לא? אבל הבנתם ת'פואנטה נכון? *אם משו לא ברור, סליחה. אם בא לכם, תשאלו, אני אסביר. :)*

my josh

New member
כן גם אני אוהבת את הכוללל ממש הכולל

במיוחד ראפפפ והיופ הופ!! אני כל היום באמטיוי בייס.. אבל אני גם אוהבת פאנק אר אנ בי לפעמים גגם כמה שירי פופ נחמדים.. לרוק אני לא מתקרבת!! אני לא אוהבתת.. היה כמה שיר אחד של לינקין פארק נראה לי נראה לי קראו לו אי דה אנד?.? זה השיר רוק היחדי שאיך שהוא אהבתי.. טוב אני אוהבת הכול הנה מקווה שלא שכחתי אלףף אנשים אבל ננסה לא.. obie trice g-unit 50 cent d 12 jay-z nas אאוט קאסט באו ואו דרה b2k בלאק אייד פיז dmx sean paul וכל החברים שלו.. סנופ דוג פי דידי וגם: אבריל לאבין!! אשאנטי ג'ניפר לופז ביונסה ג'סטין כריסטינה אגילרה(למרות שהיא שרמוטה אני אוהבת את המוזיקה שלה לא אותה כאדם.. יש לא קול מדהים! אם לא הכי יפה בתקופה הזאת..) נו דאוט פינק סטייסי אוריקו שאנייה טויין טוב זה יכול להימשך ככה עוד הרבה בקיצור אני הכי אוהבתאת כל הראפ שרשמתי למעלה ומהלמטה במיוחד את אבריל אשאנטי פינק כריסטינה ג'ניפר וגסטין.. ושחקנים במיוחד את המושלם שלי ג'וש הארטנט אין לי כח לרשום עוד שחקנים...

למעלה