אמיגו...

PingPong18

New member
אמיגו...

שידרגו את האתר שלהם... עכשיו הוא נראה הרבה יותר טוב... שידרגו את החבילות!!!! החבילה הכי משתלמת לדעתי היא כזאת... "7 יעדים חינם כל היממה" מכשיר I90C במחיר מצחיק של 39 שקל לחודש (ל-36 חודש) ללא דמי שימוש (מנוי) זמן אוויר לווקי טוקי חינם בשעות הערב למשך חצי שנה ומהחודש השביעי זה רק 7 אג´ בערב (במקום 49 אג´)... (ערב = מ-18:00 עד 7:00) דקת זמן אויר אמיגו - 49 אג´ (ללא שינוי) וכמובן 7 יעדים ב-0 אג´ זמן אוויר אמיגו לכל מספר... * התחייבות ל-36 חודש. וזהו...
יי

PingPong18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח צודקת!!!
ועכשיו מי יאמין לי שאני זה שלפני חצי שעה אמרתי לערן לבדוק טוב את ההודעה לפני שהוא שולח אותה...

m e i r

New member
טוב ראיתי את האתר

ואני לא מבין מי מצטרף לרשת עם מכשירים כל כך יקרים מחירי שירותים כל כך יקרים, ומספר כל כך קטן של לקוחות (מה שמעלה את מחיר השיחות כי רוב השיחות מחוץ לרשת). ועוד אני לא מבין איך השקרנים פה טוענים שהם משלמים 23 אג´ לחודש. בולשיט, רק הדמי מנוי יותר יקרים, וכן גם שירותי הרשת שבתשלום.

PingPong18

New member
סליחה?

במכירים ממש לא יקרים!! המכשיר הכי יקר הוא ה- 4X4 שמחירו גג מגיע ל-60 ש"ח... ואם אתה לוקח אותו במסלול אז הוא מגיע ל39 ש"ח גג... במסלול שאני ציינתי בהודעה הראשונה אין דמי מנוי... שירותי הרשת אינם בתשלום! חוץ משיחה מזוהה לאחר 4 חודשים חינם זה עולה 5 שקלים לחודש... נכון זה לא מוצדקת אבל רוב החברות (חוץ מאורנג´) גובות על שירותי רשת נוספים גם כסף.. כמו תא קולי, שיחה מזוהה וכו´

אלכס נ

New member
לא רק גובים

, הם גובים הרבה יותר. לדוג´ שיחה מזוהה באמיגו עולה רק 4 ש"ח (+מע"מ). בפלאפון זה 9.9 לחודש (וברוב החבילות כבר מכניסים את זה לדמי המנוי), ובסלקום עוד יותר מזה. לדעתי 39 ש"ח על מכשיר כזה זה פשוט מחיר מצחיק. שמעתי שאנשים משלמים עשרות שקלים לחודש (כמעט מאה ש"ח) על כל מיני נוקיות "משוכללות".

m e i r

New member
שטויות

מכשיר 6210 עולה 58 ש"ח לחודש- לחלוטין יותר שווה מהמכשיר הזה, שאם תגיד בצורה אמיתית- כבר אמרת בעבר, המחיר שלו הוא 60ש"ח אם לא רוצים להתחייב. 3330 עולה 31ש"ח לחודש, 3310 עולה 25ש"ח לחודש, או 19.90 בהוספת קו, אז על מה אתה מבלבל את השכל? לחלוטין לא משתלם.

אלכס נ

New member
רגע, איך אתה יכול

להשוות בין מה שאמרת ל מכשיר מוטורולה I90C??? (בבקשה ממך - אל תפתח עכשיו שרשור של ויכוח של 50 או 100 הודעות)

אלכס נ

New member
אני מנסה להכנס אליו כבר 40 דקות

בחיים לא קרה לי דבר כזה. או שיש בו עומס, או שיש בו תקלה. או שיש לי תקלה (מה שנראה לי הכי הגיוני)

אלכס נ

New member
כן עכשיו הצלחתי להכנס

מהמבט הראשון החבילות החדשות נראות פצצה. מחר אני אגיב עליהן בהרחבה. (הכותרות שלהן קצת מבולגנות באתר). ודרך אגב - הם התחילו להגביל עד 20 הודעות ביום. אך לא למי שיש את הכתובת הישנה בזכרון. לכל המעוניינים בכתובת לשליחת הודעות ללא הגבלה, לפנות אליי. תמורת תשלום סמלי... לא, סתם.

למעלה