אמיגוס,

rifka1

New member
יקרים

אתמול עברנו חויה כפולה מרגשת. הגענו לבית שלבנו הלם והזכיר נשכחות. התקבלנו ע"י אביאל הנעים הליכות, בחום ובלב פתוח. החברים קבלו אותנו בשמחה ובידיים פתוחות. השירים, האוכל, הבדיחות והריקודים היו מרגשים ונפלאים. נהננו מכל רגע ששהינו בערב זה . תודה למארגנים שהשקיעו בערב כזה מוצלח. תודה לאביאל שפתח את דלת ביתו והכניסנו, ובחום רב חבק אותנו. תודה לכל מי שטרח ובישל מאכלים ערבים לחך ולכל מי שבידר ורינן את לבנו. תודה רותי ומאי על פורום כזה נהדר.

מטיקה

New member
../images/Emo35.gifאלצהיימר נעורים, בגילי../images/Emo35.gif

קן אס טו? יו נו מקודרו אל נומברי ריף או ריבקה. או שאולי האוכל "עלה"לי לראש. עדכני אותנו.

may55

New member
אלצהיימר נעורים, בגילי, הביטוי נחמד

ולפי הסיפורים שרצו אתמול על
שמדדה בגדים בחנות ושכחה את החצאית שלה על הקולב בתא המדידה ו-
שחשבה שהעגיל נעלם עם החולצה בתא המדידה ו-
שקנתה עגיל אחד חדש כי חשבה שאיבדה וכעת יש לה שלושה עגילים
המשיכו עם סיפורי אלצהיימר נעורים

שלומס א-לוס קה נו דורמן../images/Emo29.gif

קומו אסטאש? אלצהיימר נעורים - נו קמינה, או אלצהיימר או נעורים????????? קן אס ריף?, ני יו נו מאקודרו, פואד'ה סר קה נו סה פרזנטו??????????

avielss

New member
קרידוס

תודה רבה על המילים החמות . מילים כאלו כבר מעודדות את המחשבה על המפגש הבא קיץ על הדשא קון אל מנגל .

רותי ב.

New member
באונו - אל אוטרו

מפגש, פנסו קי ו'סר בואנו קאדו אונו קי ס'פריזנטה, קון קוואנטס פאלאברס. ריף אז מואבה אל פורום, מה, לה קונוסו קוואנטוס אניוס, אי רגרטו קי נו לה פרזנטי א'טודוס...

רותי ב.

New member
איי איי איי -

אפשר אולי לעשות שרשור של כל סיפורי האלצהיימר-נעורים שהפסדתי? ובטח שיש לי להוסיף עוד ועוד כאלה -

tsiporganeden

New member
ושכחת את האשה שלבשה חולצה קיצית

דקה בצבע בהיר, ושכחה ללבוש חזיה? חחחחחחחחחהההההההההההההה. עוד היא חשבה שכל הגברים מסתכלים עליה כי היא הפכה בין לילה למלכת יופי,פפפפחחחח.

rifka1

New member
מטיקה, לא אלצהיימר ולא נעורים

פשוט לא הכנת שעורים. בגילך ודאי זוכרים, זו שישבה ממולך עם כל החברים. בערב נחמד מלא שמחה ושירים, עם בדיחות צחוקים וספורים.

מטיקה

New member
לא יעזור - לא זוכרת!!!!!../images/Emo4.gif

אבל המון תודה על הפירגון בקשר לשפה. אני מאוד משתדלת לכתוב ולדבר ואני מרגישה שזה בא יותר מהר ממה שאני חושבת. אני רק עדין מפחדת מטעויות ויודעת שעושה אותן המון.

רותי ב.

New member
רבקה,

שמחתי לראות אותך, ואת יצחק, אחרי די הרבה שנים, והתרגשתי בלי סוף. כל כך שמחה שהיתה לכם התרגשות ענקית פרטית משלכם, מעבר לכל הדברים שציינת,
ברוכים תהיו

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gifאני דוקא ערכתי הכרות

נעימה עם רבקה. מטיקה קרידה, זה לא האלצהיימר !! זו ההתרגשות הגדולה להפגש! אני שאלתי את כל החדשים לשמותיהם והצגתי את עצמי, בעיקר כדי שלהם (!) יהיה נעים להיקלט.

אסטרלו

New member
אגב מטיקקקקקקקה

שכחנו להחמיא לך על היכולת המופלאה לספר סיפורים בלאדינו. זה שקרנך עלתה בעיניי הדודות, זה כלום! אצלנו תקבלי

מואיס

New member
מטיקה קרידה באמת כל הכבוד לך, כושר

הביטוי שלך בלדינו ראוי להערכה

rifka1

New member
מטיקה עפ"י מה שהסברת

על התקדמותך בשפה הלאדינו אכן יפה ספרת בלאדינו

rifka1

New member
גם לי היה נעים מאד

להכירך ולשוחח עמך ונתת לי הרגשה של רצויה

זיזיקה

New member
מונצ'אס גראסיאס../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

תודה רבה על האירוח החם הנעים והטעים שמחתי לפגוש את כולם נהנתי מהאווירה החמה והשירה הנעימה. "מוס וארמוס אלאוטרה ואס" זיזיקה

למעלה