אמיגוס

Napoliya

New member
אמיגוס

חזרתי להיות פעילה, אני מקווה שלא שכחתם אותי, כי אני חוזרת להציק לכם בהודעותי חסרות הפשר!
ובכן, בזמן האחרון שמתי לב שכשאני ישנה שונה מבדרך כלל, זאת אומרת עם הראש בכיוון השני של המיטה, או על הספה, אני יותר מודעת לעצמי בחלום. החלומות יותר חיים והם גם בגוף ראשון (שבדרך כלל אני סתם צופה מהצד) ואז יש לי יותר סיכויים להבחין שזה חלום. ולכן באתי עם הצעה (מגונה?!) שאולי תעשו ניסוי לכמה לילות? אגב, צ´יטה ושבז עדיין כותבים בפורום? כי מאוד אהבתי את ההתקדמויות שלהם בחח"ג. שני - שגנבה את הסיומות של צ´אב

Variety

New member
ברוכה הבאה!

היי נפוליה. ברוכה הבאה! חלומות פז, Variety-

Chav

New member
אני אנסה

אני זוכר שמישהו כבר סיפר שכשהוא ישן בצורה שונה מהרגיל אז היו לו חצלולים. אני גם אנסה. Chav - שמצטער שלא רשם זכויות יוצרים.

shabaz

New member
אה!!! זוכרים אותי...

אני כל כך נרגש... הייתה התקדמות, כי הצלחתי כבר איזה 6 פעמים לעשות הקרנה... אחלה הרגשה... ממליץ לכולם!!!

LucidGuess

New member
יש בזה משהו

אני זוכר שקראתי שבמכון לחקר חלומות צלולים עשו מחקר לא מזמן לבדוק אם התנוחה שישנים בה משפיעה על תדירות ההופעה של החלומות הצלולים, יותר מזה אני לא ממש זוכר ... אני יודע רק שבפעמים שנסעתי לחו"ל השנה ( קנדה ) אז כשישנתי במיטה בבית המלון היו לי חלומות מאד שופעים וזכרתי אותם ממש טוב ( אולי זה המיטות הנוחות האלה של בית המלון
) LucidGuess

למעלה