אמיגוס אי אמיגס שלומס !!!!

פיפיטה

New member
אמיגוס אי אמיגס שלומס !!!!

אוי מסנטי אומפוקו, יה מדיו דסקריניו אטודוס. פסימוס אורס נגרס אן לה פמייה דה מי מרידו. אספר לכם בקיצור מקרה עצוב שקרה במשפחתו של בעלי. יומיים אחרי שקברנו את חמי שהלך לעולמו אחרי שלושה ימי אישפוז ללא הכרה, בן דוד של בעלי התמוטט בעת פעילות גופנית בחור בן 44 בריא, שלא סבל מכלום, בחור מקסים שכולם אהבו, טוב לב (הוא נשא את אשתו שהיא אלמנת מלחמה ואימץ את בנה) כך שהיה לנו עצוב מאד מאד. זהו החיים הם גורל ומה שנשאר לנו זה לתמוך לעזור ולעודד וזה מה שעשיתי. הרגשתי שאני עם כתפי הצרות תמכתי ועזרתי, וכמובן עם כשורי הבישול הטורקי האבסתי את כולם. השבוע נולד לאחי הקטן בן בשם שי (שי לחג) אז העצב מהול בשמחה עם הזמן כולם יתגברו נחזור למסלול כרגיל ונזכור את הדברים הטובים. ולסיום כיף לחזור לקרוא לכתוב ולהיות אתכם.

Sarika

New member
פפיטה ברוכה השבה, חסרת לנו מאד

צר לי לקרוא את אשר ארע במשפחתך, אני מאחלת לך ולכל המשפחה שלא תדעו יותר צער וכאב ורק ימים טובים יבואו עליכם.

avielss

New member
נסתרות דרכי האל

מצד אחד לוקח ומצד אחד נותן ולמה?כנראה שרק לו הפתרונים. שמח שחזרת נתגעגענו נורא ברוכה השבה

may55

New member
../images/Emo24.gifפפיטה טוב לראותך כאן שוב

צר לשמוע את האירועים הקשים ושמחה לשמוע על הולדת שי שיהייה במזל וברכה

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifפיפיטה קרידה

התגעגנו מאוד מאוד לצערנו זה טיבו של עולם למהול שמחה בעצב. נקווה שמעכשיו תראו רק שמחות ואושר מאלגרי קה טורנאטס הקאזה

מואיס

New member
ברוכה השבה פיפיטה ../images/Emo24.gif

שלא תדעו עוד צער. רק בשורת טובות. ברכות להולדת שי

angelici

New member
פיפיטהההה,,קרידה אמיגה../images/Emo24.gif

מאוד עצוב לקרוא את שקרה ממש קורע לב אוףףףףףף איך שהחיים לא צודקיםםםםםם,,,, אבל שמחתי לראות אותך פה, בבקשה מימך הישארי איתנו אל תלכי שוב, מתג'עגעיםםםם
וכבר פותחת הודעת מזל טוב לאחיין המתוק
אוהבת אותךךךךךך

רותי ב.

New member
עצב גדול

מהול בשמחה ותקוות חדשות.. אולי זו דרכו של עולם, אבל הצטערתי נורא לקרוא על הבחור.. והתגעגעתי. שרק תהיה שמחה בבתיכם, פפיטה ובריאות טובה

למעלה