אמטיסט וכאבי ראש

אמטיסט וכאבי ראש

אני חושבת שכבר כתבתי כאן פעם אחת שהאמטיסט עזרה לי להיפטר מכאבי כתפיים שהיו לי, וגם זה ידוע שהאמטיסט עוזרת לכאבי ראש, אבל מה שהרגשתי אתמול היה ממש יוצא דופן, ורק חיזק את האהבה שלי לאבן הנהדרת הזאת! אתמול בלילה כאב לי הראש, אז נשכבתי על המיטה והנחתי את האמטיסט על המצח (באיזור העין השלישית). אחרי מספר דקות ההרגשתי איך כל הכאבים פשוט נשאבים החוצה - דרך האבן! זה היה מדהים. אחרי מספר דקות התחלתי גם להרגיש מין שילוב של חום וקור עז, באותו מקום שהאבן עמדה... פשוט מדהים! נורא קשה לי לתאר את ההרגשה, אבל אף פעם לא חוויתי משהו כל כך חזק.

stoneage

New member
תודה על השיתוף...

מה שלומך ? אני מקווה שניהנת מהביקור אצלינו. תמיד כיף לשמוע סיפורים וחיזוקים שהאבנים "עובדות". האמטיסט סייעה להמון המון אנשים בפתרון בעיית כאב ראש. אני אספר את הסיפור שלך לחברה שסובלת ממגרנות ולמרות שנתתי לה אבנים קצת קשה לה לקבל את זה (אגב, כולם מרגישים כאילו הכאב נשאב מאזור העין השלישית) שוב, תודה על השיתוף

מאוד נהניתי מהביקור אצלכם,

ואתם יכולים לסמוך על זה שתיראו אותי שם בקרוב (או לפחות אחרי שיהיה לי קצת חופש מבחינות...).

האבן האהובה עלי!

את הרי יודעת על קשיי ההרדמות שלי... התחלתי לשים את האמטיסט מתחת לכרית בלילה, ואני מצליחה להרדם תוך חצי שעה! (בניגוד לשעה וחצי הרגילות). אכן מדהים.

stoneage

New member
תודה על השיתוף, כיף לשמוע. אגב..

אבן נוספת שטובה לשינה ואולי תקצר לך את החצי שעה היא הלפידולייט. אבן זו "מנקה" את הראש למי שחושב יותר מידי ולכן קל יותר להרדם. לילדים אגב, מומלצת הסוג´לייט

למעלה