אמונות מוזרות...

אמונות מוזרות...

לכל אחד מאיתנו יש איזושהי אמונה מוזרה כזאת שאנחנו מאמינים לה... אמונות טפלות אם תרצו. למשל.. לא להשאיר נעל הפוכה.. להתחיל לנעול נעליים ברגל ימין.. לירוק לפני מעבר אחרי חתול שחור.. גרבי מזל.. חולצת מזל.. וכו' מה האמונות המוזרות שלכם? ואם שכחתם.. מוזר זה לא בהכרח רע. להפך

אני מתחיל ../images/Emo9.gif

לפני שאני שולח מכתב, מדפיס או מגיש משהו אני עובר ובודק 30 אלף פעם
בוחן כל פסיק, כל נקודה. ואז בוחן שוב ושוב... עד שבאיזשהו שלב אני סוף סוף מחליט שזה בסדר...

facundo te amo

New member
אני...

-לירוק כשאני רואה חתול שחור -טפו טפו טפו -עט מזל שהרגתי עקב שכמעט פסלו לי תבגרות בגללו [צבע אדום :(] זהו נראה לי, לא ממש נכנסת לזה.

לילי27

New member
בקשר ליריקה שרואים חתול שחור

אני חושבת שהאמונה התפלה לירוק שרואים חתול שחור היא דוחה. היא מגעילה בעייני וגזענית. מה אתם חושבים? זה לא דבר דוחה לירון בגלל צבע של החתול? אני לא יכולה לסבול את זה. ולא עולות לי כרגע אמונות תפלות שלי =]

chuchi46

New member
היו לי חתולים שחורים ויש לי כלב

שחור. בזה אני ממש לא מאמינה... אגב- יש סיפור בנושא מהמילחמה בוויאטנם- כידוע המלחמה בוויאטנם הייתה נוראה ועקובה מדם, ונלחמו בה הרבה סוגי כוחות שונים. הייתה גם יחידה שנלחמה בויאטנם עם כלבים- כלבים גדולים שאולפו להיות נאמנים לבעלים האחד שלהם ולשמור עליו מכל מישמר. כמובן שהכלבים נאספו מכל בית שהחליט שהכלב שלו חשוב למאמץ המלחמתי, ונאספו כלבים מכל הצבעים ומהרבה הרבה מינים. הסיפור מספר על חייל אחד ועל כלבו השחור. החייל היה נלחם עם הכלב מצידו שהיה נילחם איתו ועזר לו מאוד. למרות הכל, לאמריקאים ממש לא הלך במלחמה הזאת והם גם בין השאר חיפשו אשם... יום אחד הם החליטו שיש להרדים את כל הכלבים השחורים בטענה שזה מביא מזל רע. החייל מאוד אהב את כלבו הנאמן והידיעה כי עומדים להרדים אותו העציבה אותו מאוד. נימסר לו כי למחרת בבוקר ירדימו את כלבו האהוב. באותו הערב החייל יצא עם כלבו להיות איתו בשעותיו האחרונות והתרחק קצת מהמחנה... מתוך היער הוויאטנמים תקפו אותו ואת הכלב שלו בהפתעה. לבסוף הוא הצליח לצאת בחים מהקרב, אך כלבו האהוב נהרג שם. הגלב נבח והזהיר את אדוניו לקראת מה שעמד לקרות ורק בזכותו החייל יצא משם חי. הכלב ספג את הכדורים שנורו עם החיל ומת שם. סיפור.

chuchi46

New member
אני מכורה לכפות ידיים של אנשים O.ם

ככה אני בוחנת אותם... זה ממש ממש מוזר... וגם כל מה שמיתחת ל100 לא מספק אותי... אני מאמינה שרק אם שואפים ל100 אפשר לקבלו. וחוץ מזה- לפי דעתי להתפלל לשמים לנשמות שאינן איתי זה עוזר והן שומעות, אבנים מסויימות, כאלה...

למעלה