אמונה

למה???

New member
אמונה

כ"כ ברור לי שאני מאמינה. מאמינה ויוצרת לעצמי מציאות... אני רואה איך כל אחד מאמין במשהו אחר ומקיים את אותו משהו, "מחיה" אותו. ההרגשה של החיים שאני מוסרת לאמונות שלי, חזקה, אני מתחילה להפנות לה עורף. אני לא הכי יודעת איך... בנתיים אני כמה שיותר מתבוננת בעצמי (במקום להזדהות). ותוהה אם גם זאת אמונה בסה"כ הכל... איך אני משתחררת מהלופ הזה?!?! (הרי אני גם זאת שמאמינה שזה לופ
)

adamfbs

New member
התשובה טמונה בשאלה

מספיק אמונה מוביל אותך לכל דרך שתבחרי - בין אם להיכנס ללופ ולהגדרה הזאת של עצמך ובין אם לפתור את הבעיה.

foxx

New member
מחייכת

יודעת שהתשובה לא תבוא בקרוב ולא משנה אם התשובה תבוא בכלל, אבל עדיין מתנהגת בדיוק באותה צורה. ומחייכת כל הזמן כשאת קולטת כמה שאת משוגעת כשאת חושבת על כל אחד מהצדדים של הלופ הזה ונהנית מההרגשה שאת בלופ, למרות שאת יודעת בלופ.

foxx

New member
מחייכת

יודעת שהתשובה לא תבוא בקרוב ולא משנה אם התשובה תבוא בכלל, אבל עדיין מתנהגת בדיוק באותה צורה. ומחייכת כל הזמן כשאת קולטת כמה שאת משוגעת כשאת חושבת על כל אחד מהצדדים של הלופ הזה ונהנית מההרגשה שאת בלופ, למרות שאת יודעת בלופ.

למה???

New member
שאלות

א. תשובה למה? ב. למה לי להאמין/לדעת שהתשובה לא תבוא בקרוב, מה זה ייתן? ג. "משוגעת"? ד. טוב, אני מגלה שלא הבנתי כמעט כלום ממה שאמרת...

kung fu

New member
את יוצרת למציאות

תמפי בכתב את האמונות שלך, ואת אלו שאינן תורמות לך תחליפי בכאלו שתורמות לך. אם תבקשי ממני בעל פה לעזור לך בזה, זה יהיה קל יותר. וזה לא נראה מהצד לפחות שאת בלופ.

למעלה