אמונה

כוכב321

New member
אמונה

האם מישהו פה מבין בנושא של כישוף והחזרת אהבה? האם יש דבר כזה ואם כן היכן אפשר לעשות ? האם יש למישהו נסיון שהצליח בעבר?

למה???

New member
לא מכירה כזה

הממ... אני מכירה התכוונות להחזרת הכוח שלך אליך מאותו אדם שעזב (והכוח שלו אליו)... אם תרצה הסבר והדרכה תגיד.

Marsha Figg

New member
זה כישוף הכרחת אהבה

מאגיה שחורה- לא כזה פשוט ולא פה.

THE gray

New member
פה...

לא נוהגים לחלק לחשים... וגשם תחשבי על זה, הראה לך שזה רק הזזת חפצים ואמירת דברים? זה קצת יותר מיזה. ואם תחליטי שאת רוצה אז עד שתצליחי אני בטוח שכבר תתגברי עליו.

Ohad18

New member
את צריכה להבין שלעשות כישוף...

זה קצת יותר מלקשקש כמה מלים. אני בטוח שבנאדם שלא יודע לנגן יכנס לפורום כלי נגינה וישאל איך מנגנים שיר מסוים. (סביר להניח שהוא קודם כל ילמד לנגן) ואם זה היה כ"כ פשוט אז למה אנשים מסתבכים למצוא אהבה

Ohad18

New member
מעבר לזאת...

אני חושב שכדאי לקרוא את תקנון הפורום לפני שמפרסמים הודעה

ToryMaster

New member
הודעת המנהל

או תקנון הפורום יכולים להיות שימושיים אהבתי את השימשו שנעשה כאן בדימוי של כלי הנגינה, דימוי נכון מאוד

dark or

New member
../images/Emo12.gif

אני מסתכל על כישוף אהבה, בכלל בתור משהו שלילי כי מה שאתם עושים פה זה בעצם אני גורמים לאדם שלא אהב אותכם קודם או לא אהב מישהו אחר קודם לאהוב אותו עכשיו. בכל מקרה זה ממש שלילי לעשות כישוף אהבה כי זה כמו לחפות מישהו שלא רוצה עליכם !

RainBird

New member
כן כישופי אהבה, זו ההתמחות שלי. יש כמה וכמה מתכונים להחזרת אהבה, מכישוף רוזמרין צועני, שיקוי מצרי עתיק שכולל עכבר תבואה מת ועד למתכונים סיניים עתיקים. אני לא אוכל לתת מתכונים בגלל תקנון הפורום ובעצם, אני לא נותן מתכונים בכלל. היה לי יותר מניסיון אחד שהצליח בנושא.

למעלה