אמונה - נושא חדש

BomberMan

New member
אמונה - נושא חדש

אני רוצה להציג דעה שלי (אז בבקשה לא להתנפל עלי) בקשר לכל עניין המיסטיקה, המאגיה והמג´יק! לפי דעתי כל אלו הם נושא אחד גדול, הם כולם קשורים אחד לשני - מסיבה אחת פשוטה, אני מאמין שקיימים דברים שרק מאמינים בהם. למשל כמו שבספר 1984 של ג´ורג´ אורוול נאמר "אם אתה מאמין שאני יכול לעוף, ואני מאמין שאני יכול לעוף - אז כנראה אני באמת יכול לעוף", אני מאמין שאם אתה באמת (!!!) מאמין בדבר כלשהו, הדבר יתגשם בהחלט. למשל אני מאמין שיש לי צ´אקרות, מהרגע שבו האמנתי שיש צ´אקרות, הצ´אקרות הופיעו... אני מאמין שהן קיימות בכל אדם, ולכן הן אחת קיימות בכל אדם, הרי אני מאמין בזה. אני מאמין שאני נולדתי עם הצ´אקרות, ולכן אני בשבילי - באמת נולדתי איתן וכך גם כל אחד מכם. אני בעצמי קובע את החוקים בעולם שלי, מה שאני מאמין בו - מתקיים. למשל אם אני מאמין שיש לי כוח טלקינזיס, הכוח באמת יופיע אצלי... הבעיה בעניין היא, שהאדם מטבעו סקפטי ולכן מאוד קשה לו להאמין במשהו שאינו יכול להוכיח, ולכן זה יוצר בעיה במאגיה: אם אני לא מאמין במאגיה, היא אינה קיימת בשבילי ולכן אינו יכול להוכיח שהיא אכן קיימת, אם אני לא יכול להוכיח שהיא אכן קיימת - אז אני לא מאמין בה ולכן גם לא אוכל להוכיח שהיא קיימת, וחוזר חלילה כמו לולאה אין סופית. הפתרון בעניין הוא - שרק אנשים פתוחים יכולים באמת ללמוד מאגיה, הם חייבים להאמין במה שהם עושים. עשיתי ניסויים באמונה, ואכן הדברים פועלים. עשיתי טקסים מאגיים עם אנשים נוספים, וכל פעם שיצרתי בהם אמונה אמיתית - הטקס הצליח, כל פעם שלקחתי את האמונה - הטקס נכשל. לכן רואים שהאמונה היא חלק מאוד הכרחי מהמאגיה, מהמיסטיקה ומכל דבר אחר בעולם. בתיאוריה שלי יש עוד סעיף שאכן מאומת ע"י תיאוריית הקוואנטים (רק חלקית), לפי דעתי כל דבר שאיני יודע שקיים או שאני לא מאמין שהוא קיים - אכן אינו קיים. לפי הקוואנטים דבר שאף אחד לא רואה - אינו משתנה ואינו מתקיים. כמו שלמשל אם סוגרים חתול בפח הרמטי לחלוטין ושום ישות לא רואה אותו, הוא לא משתנה וחדל מלהתקיים, כאשר הפח נפתח - אז כל הדברים מתחילים לפעול, ואם החתול היה אמור למות - הוא ימות מידית במהירות שהאדם לא יראה ויחשוב שהחתול מת לפני כן. העניין הוא שהתיאורה אף פעם לא הוכחה ולכן אני לא יכול להגיד שאני צודק. אני מודע שהתיאוריה שלי כנראה בחלקה אינה נכונה, אך עדיין - אני מאמין בה, ואשמח לקבל תגובות עליה.

Zipadidoda

New member
אממ זה קצת יותר מסובך

אמונה מתגשמת רק כשהיא חודרת לתת מודע... היא צריכה לשקוע לך במוח טוב טוב לפני שהיא מתגשמת... לי יש מאונה חזקה מאוד שהכל אפשרי! אמונה שאתה יכול להגיד חסרת הגיון! אבל אני מאמין בזה! ובתיים אני לא יכול לעשות הכל... אבל אם אני ימשיך להאמין זה יקרה

BomberMan

New member
בדיוק לזה התכוונתי

הרי אמרתי שהדבר אכן קורה כאשר אתה באמת (!!!) מאמין, כלומר שהאמונה חדרה לכל מקום בנשמה, במוח ובנפש שלך.... אתה פשוט מאמין בזה!!!

Zipadidoda

New member
אוקיי אבל

רק אמרתי שאמונה זה לא תמיד מספיק אלא דבקות באמונה גם כן :)

צ´קרה היא מרכז אנרגטי...יש 7 כאלו

שלום לך! צ´קרה היא מרכז אנרגטי. יש 7 מרכזים אנרגטיים כאלו בגוף. צ´קרת הבסיס צ´קרת המין צ´קרת הסולר פלקסוס צ´קרת הלב צ´קרת הגרון צ´קרת העין השלישית צ´קרת הכתר תשאל עוד מה ברצונך לדעת ואשמח לענות לך בברכה צילה שיר-אל

Zipadidoda

New member
על תשכחי ש

כעיקרון בתארויה אני מניח הכל אבל יש יותר משבע אלו הם הבסיסיות שבע בסיסיות יש הרבה יותר בכל הגוף כמו בידיים ובעוד אזורים סתם הערה

שבע הבסיסיות הן החשובות...

שבת שלום על פי הבסיס אפשר להמשיך הלאה. לרפא ולעזור לאחרים. הבעיות בגוף האדם נוצרות כאשר יש עודף או חוסר בצ´קרות הללו. בברכה צילה שיר-אל

למעלה