אמונה טפלה

סועד

New member
לציון, אם ידך מגרדת לך סימן שיגיע

אליך סכום כספי. זה התרגום למה שדורי כתב.

DORIY1

New member
אמונה טפלה

اذا ايدك حكتك يعني راح تجيك افلوس

סועד

New member
דורי, תלוי איזה יד? אם מגרדת יד

ימין, אתה משלם. אך אם יד שמאל מגרדת, בקרוב תיג'יכ לפלוס. שבת שלום לכל החברים בפורום.

DORIY1

New member
ליהודה

עוד פעם ...טפלה...תפלה ...בקיצור , איזו יד מגרדת ימין או שמאל ? סועד אומרת שזה לא אותו דבר . תשאל אותה . ..אז למה אצלי כשהיד מגרדת לא קיבלתי כסף ולא שילמתי כסף . ? למי פתרונים ?

סועד

New member
אפרופו חובות בשבת, יש שמאמינים שאין

להחזיר חוב או לשלם בשבת, אחרת כל השבוע יהיה להם נאחס וזה יהיה שבוע של תשלום כספים ולא קבלתם במשך כל השבוע. עוד אמונה טפלה......

DORIY1

New member
כסף בשבת

אסור לנגוע בכסף בשבת כי זה " מוקצה " . אבל אם אדם מצא כסף ברשות הרבים בשבת מותר לו לדחוף אותו בנעליו לפינה ובמוצ"ש לחזור לאותה פינה ולקחת .

יששכר4

New member
DORIY1 אם יש לך כפפות על היד

אתה יכול לקחת את הכסף שמצאת ברשות הרבים ביום שבת. בקשר לגירוד. אצלי קורה כך, אם מגרדת לי כף יד שמאל, אני מפסיד כסף, אם מגרדת לי כף יד ימין, גם אז אני מפסיד כסף. מסקנה, אם מגרדת לך היד, תכין את הארנק. ויש עוד אמונה, אם יש לך צלצול באוזן ימין, מישהו מדבר או חושב עליך טובות. אם אוזן שמאל מצלצלת לך, חושבים או מדברים עליך רעות. לי יש שיטה, כאשר מצלצלת לי האוזן, אני קורא לאט בשמות של אנשים שיש סכוי שמדברים עלי באותו רגע, אם הצלצול נפסק, סימן שאותו אדם שקראתי בשמו מדבר עלי. נסה ותווכח שזו אמונה, אבל לא טפלה. יששכר.

למעלה