אמונה בדת אחרת

מתבי6

New member
אמונה בדת אחרת

ישנם כאלה שלא מוצא חן בעיניהם היהדות אז הם מחפשים דת אחרת. לרוב הם ימצאו דתות שמסתובבות פה קרוב, ואם ירחיקו, אפילו ימצאו משהו רחוק. לדעתי זה מן הפח אל הפחת. יצא לי להיכנס לפורום של איזו כת שמאמינה בישו (אותו האיש) והפנאטיות שרואים שם, מוגזמת אפילו לחרדים הכי קיצוניים. פשוט חברה מטורללים. יצא לכם להכיר מקרוב אנשים כאלה?

לי יצא

הכרתי מישהו שיצא בשאלה ואחרי תקופה הפך להיות מאמין בישו וניסה לשכנע בזה את כל מי שבסביבתו. אחרי שנתיים בערך שהוא היה יהודי משיחי ומאמין בישו הוא נכנס לפורום יוצאים בשאלה ושאל כמה שאלות אודות הנצרות והאמת שלה. ענו לו תשובות ואחרי כמה שבועות הוא עזב את הכת שהוא היה. ונהייה חילוני כשהוא היה מאמין בישו אמרתי לו: מה הקטע להחליף דת בדת לברוח מהיהדות בשביל הנצרות והוא אמר לי שהוא מאמין שזו האמת. תאמת שזה היה מוזר לי כי רוב היוצאים בשאלה בחיים לא יסכימו להיות דתיים בשום דת בעולם

מתבי6

New member
קודם כל ברוכה הבאה

יפה לראות עוד חברים מגיעים משם לפה. אני יסביר לך למה הם החליפו דת בדת. זה לא נבע מאיזו מחשבה מעמיקה. פשוט היה ברור להם שיש משהו אבל היהדות מאוד מחייבת אז חיפשו מקום שלא מחייב. הנצרות היא כזאת

קשה לי לדמיין

כת יותר פנאטית מהיהדות.אני רק יזרוק דוגמא,למה לא תוקעים בשופר בערב ראש השנה ? כדי לבלבל את השטן ! איך לעזאזל אוכלים כזה רעיון ?? בעיניי זה אחד הדברים היותר הזויים בדת.

יש דברים הזויים בכל דת/כת

אגב, אם כבר הזכרת את ראש השנה. להזכיר לאלוהים את עקדת יצחק על ידי שופר, כן הגיוני ? (הוא לא זוכר..?) לא להזכיר לו את חטא העגל ביום כיפור על ידי הסרת תכשיטי הזהב? (לא, הוא לא זוכר..) זכור לי שיצאתי פעם עם תכשיט זהב ביו"כ, הסתרתי אותו מתחת לשרוול, בתקווה ש'הוא' לא יראה ו'יזכר'... כשלא חושבים - לא אוכלים הכל. בולעים.

למעלה