גם לתמוך בהם, לעודד אותם... ולבנות עבורם מסלול ליעד מסויים -

שגם משרת אינטרס עצמי... זה סוג של החלטה שביצעת.

רק שיש איפה להסתתר ולהסיר אחריות כי - הנשלט ביקש.
אם כי, מהרגע שביקש, כל דעותיו, רצונותיו - פתאום לא קיימים יותר
).

אם אתה השולט - אתה השולט. אין להסיר אחריות מעצמך כלל!
וזה שמישהו זורק עלי שליטה, לא אומר שאני חייב לקבל אותה.
וזה שהוא רוצה... לא אומר שאני צריך לציית - לו!

אני שולט כמו שאני מבין! לא כמו שאחרים רוצים.
אחרת מה? הוא רצה?

לגבי החרדים... אני אחפש ואצרף לך את הלינק. כי היה שם דיון ארוך. לא אכתוב הכל שוב. תהיה מוזמן להגיב עניינית. גם לכתבות מהעיתונות, והמחדשות, וסיפורים אישיים של מי שגדל שם - ויצא משם.

אני בהחלט לא פוחד להביע את דעתי. וממש לא פוחד למחוק מערכות שלמות של "ערכים" שיש בהם אינטרס... ניצול, שיעבוד, בורות, שטיפת-מוח - ואפס רצון חופשי באשר הוא.

ועבדים או נוגשים שיצעקו לי - שיפוטיות... לא באמת מבהילים אותי.
כי אני חסר-אינטרס אישי. ולא כותב בכדי לפגוע או להעליב.

ואצלי אין כפיה רעיונית, ואין כפיה כלל. אני רק כותב את דעותי בדיון בפורום. ולא מאלץ אף-אחד - לא לקרוא, ולא להסכים. אני רק מציע דרך נוספת לראות את הדברים. אם כי בהחלט יוצא מנקודת-מוצא שכל בני-האדם הם שווים וזכאים לחופש. ושזו גם חובתם לעצמם. - וזה לא נתון לוויכוח מבחינתי. לא חייבים להסכים... אבל מומלץ
.

בכל מקרה, אני לא זה שעוסק בכפיה ובמחיקת הזהות, הרצון, והדעות - של אחרים. ובמציאות - במעשים. ולא אני זה שלא-מסוגל או לא-מעוניין לדבר עם מי שמולי לרגע כשווה. או שלא-מסוגל לראות בו כשווה מלכתחילה. אני בדיוק להפך.

ככה שלי אין מה לדאוג לגבי - כפייה.
ובכללית, אצלי לא תיתכן כפייה. כי זה נגד הדרך שלי.
אלא כמשחק... בין שני בני-אדם שווים, והחזקים באותה המידה +/-.

כמובן, רק דעתי האישית הנכתבת בכללית.
וכן, בהחלט חושב שדעתי בעניין היא נכונה יותר - עבור כלל האנשים.
זה עדיין לא אומר שאני כופה משהו. רק שאני עומד איתן על דעתי.

ונ.ב. לגבי אותה האישה. אמרתי שזה תלוי במהות שלה. לא אמרתי - 100% היא לא מאושרת. חוץ-מזה, שאם אני בא "לאבחן" - אני לא מקשיב למילים ש"מוכרים" לי... ומאמין להן. חחח. אני בא לראות לבד.

אנשים מספרים את הסיפור... לא את המציאות. - גם לעצמם.
ושוב, לא אדחף לה לחיים מרצוני. ולא אני הכנסתי אותה לפה.

שגם משרת אינטרס עצמי... זה סוג של החלטה שביצעת.

רק שיש איפה להסתתר ולהסיר אחריות כי - הנשלט ביקש.
אם כי, מהרגע שביקש, כל דעותיו, רצונותיו - פתאום לא קיימים יותר

אם אתה השולט - אתה השולט. אין להסיר אחריות מעצמך כלל!
וזה שמישהו זורק עלי שליטה, לא אומר שאני חייב לקבל אותה.
וזה שהוא רוצה... לא אומר שאני צריך לציית - לו!

אני שולט כמו שאני מבין! לא כמו שאחרים רוצים.
אחרת מה? הוא רצה?

לגבי החרדים... אני אחפש ואצרף לך את הלינק. כי היה שם דיון ארוך. לא אכתוב הכל שוב. תהיה מוזמן להגיב עניינית. גם לכתבות מהעיתונות, והמחדשות, וסיפורים אישיים של מי שגדל שם - ויצא משם.

אני בהחלט לא פוחד להביע את דעתי. וממש לא פוחד למחוק מערכות שלמות של "ערכים" שיש בהם אינטרס... ניצול, שיעבוד, בורות, שטיפת-מוח - ואפס רצון חופשי באשר הוא.

ועבדים או נוגשים שיצעקו לי - שיפוטיות... לא באמת מבהילים אותי.
כי אני חסר-אינטרס אישי. ולא כותב בכדי לפגוע או להעליב.

ואצלי אין כפיה רעיונית, ואין כפיה כלל. אני רק כותב את דעותי בדיון בפורום. ולא מאלץ אף-אחד - לא לקרוא, ולא להסכים. אני רק מציע דרך נוספת לראות את הדברים. אם כי בהחלט יוצא מנקודת-מוצא שכל בני-האדם הם שווים וזכאים לחופש. ושזו גם חובתם לעצמם. - וזה לא נתון לוויכוח מבחינתי. לא חייבים להסכים... אבל מומלץ

בכל מקרה, אני לא זה שעוסק בכפיה ובמחיקת הזהות, הרצון, והדעות - של אחרים. ובמציאות - במעשים. ולא אני זה שלא-מסוגל או לא-מעוניין לדבר עם מי שמולי לרגע כשווה. או שלא-מסוגל לראות בו כשווה מלכתחילה. אני בדיוק להפך.

ככה שלי אין מה לדאוג לגבי - כפייה.
ובכללית, אצלי לא תיתכן כפייה. כי זה נגד הדרך שלי.
אלא כמשחק... בין שני בני-אדם שווים, והחזקים באותה המידה +/-.

כמובן, רק דעתי האישית הנכתבת בכללית.
וכן, בהחלט חושב שדעתי בעניין היא נכונה יותר - עבור כלל האנשים.
זה עדיין לא אומר שאני כופה משהו. רק שאני עומד איתן על דעתי.

ונ.ב. לגבי אותה האישה. אמרתי שזה תלוי במהות שלה. לא אמרתי - 100% היא לא מאושרת. חוץ-מזה, שאם אני בא "לאבחן" - אני לא מקשיב למילים ש"מוכרים" לי... ומאמין להן. חחח. אני בא לראות לבד.

אנשים מספרים את הסיפור... לא את המציאות. - גם לעצמם.
ושוב, לא אדחף לה לחיים מרצוני. ולא אני הכנסתי אותה לפה.