אמון

אמון

למענך, כשנלך לישון - אוותר על הצד הצמוד לקיר, כך אוכל להיאחז רק בך 6/12/2010

חתיכת ויתור

יש לי חברה שישנה רק בצד שלא צמוד לקיר, כשהיא לא ישנה במיטה שלה. וזה כדי שהיא תוכל לברוח מהר כשימאס לה. הצדדים של המיטה זה קטע מוזר, אבל בהחלט יש בזה חתיכת ויתור בלוותר על הנוחות שלך למען נוחות אחרת. שבטח נוחה יותר.. נחמד, אהבתי :)

מחירים

מישהי אמרה פעם שבחנות של החיים אנחנו יכולים לקנות הכל, ועל כל דבר צמודה תווית עליה כתובים המחירים. מחיר הגאונות - בדידות, מחיר האמת - אויבים, ומחיר האהבה - ויתורים! בחנות הזו אנחנו קונים ומשלמים גם מחיר שאנחנו לא רואים, וגם מחיר פעוט לכאורה, כמו בקטע שלך, שמוביל בסופו של דבר למטרה, להצמד לתחושה שנקראת אהבה. קטע מעורר השראה

ומשפט שקראתי בדיוק:

יש שני סוגים של אנשים, אלה שאוהבים לישון ליד קירות, ואלה שאוהבים לישון ליד אלה שידחפו אותם מהמיטה. - אתגר קרת

princhipeta

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו באותו ספר
קטע קצר אבל יש בו הרבה, נדמה לי לפעמים שאנחשים כ"כ תקועים באגדה הזו של ה-לא לישון לבד, אבל בפועל, יש משהו כ"כ נוח בלבד הזה, שפתאום לישון עם מישהו במיטה זה באמת מוזר ועוד להצמד, מסכימה עם התגובות שמעליי, חתיכת ויתור. אני אוהבת את המנימליזם שלך. וצעיפה, הצחקת אותי
תכירי לי את הנערה, כל אחד צריך לפעמים שינויים בהרגלי הצריחה..

תודה לכולכן על התגובות ../images/Emo8.gif פלוס הניתוחים

המרתקים בנוגע לאמון, הקרבה והתכרבלות לילית.
אני, כך מסתבר, אחרי עשרים שנה באון אנד אוף של אלכסונים (או לחילופין, ערימות...) - הגעתי למסקנה חד משמעית: אני אוהבת את הלבד שלי, אבל אקריב הרבה למען הביחד. והשמש תשמור - הילדה סופסוף מתבגרת...

למעלה