אמון שנשבר

chenby

New member
לא יודעת אם כדאי לך לחזור

האמת היא שאני יותר אומרת את זה בשבילו, כי את נשמעת קצת לא יציבה.. עפה עליו על שפתח מסנג'ר, שולטת בו, במה הוא יגלוש במה לא, למי הוא יכתוב למי לא, שוברת לו את המחשב, אלימה.. נראה לי שאת צריכה להתגבר עליו, ואת הרבה יותר צריכה להתבגר! נראה לי שחשוב יותר שתשקיעי בעצמך איך להאמין בך ולא איך לנסות לשלוט באחרים ואני חושבת שאם תהיי לבד תקופה ותלכי לטפל בעצמך (טיפול זה לאו דווקא פסיכולוג, אני עוברת טיפולים כל שבוע בשיטה שקוראים לה המסע - כדי להפטר מאותם דפוסים שאני חושבת שחוסמים אותי) בכל מקרה אחרי טיפול ועבודה עצמית - אולי תוכלי לפנות מקום לזוגיות שבה אין שולט ונשלט, יש חיבור וכבוד הדדי -מה שאומר שגם אם הוא מדבר עם בחורה באינטרנט, זה לא ישר אומר שהוא בוגד בך, זה אומר שאת חושבת ככה. ואת מתנהגת ככה - וכשאנחנו מאמינים במשהו חזק מאוד, אנחנו תמיד ניצור אותו במציאות שלנו. וכשאת עפה על החבר שלך בגלל משהו שאולי קרה ואולי הסקת שקרה, ומתפרצת עליו, הוא ירצה מישהו שיחבק אותו ויתמוך בו , ואם זה לא את אז זה יהיה מישהו אחר. את לא פועלת כמוהו משום מה - הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג, ואת נאחזת דווקא בו ,עוברת לגור איתו כדי להגדיל את המחוייבות אחרי כל זה.. מה הפלא שאת סובלת מזה. לדעתי שחררו אחד את השני, את עוד צעירה חבל שתדוני את עצמך למערכת יחסים שיש בה כל כך הרבה מטען כבר בשלב כזה. ואם זה כי אין מישהו אחר, אז לא יותר טוב כלום מכמעט?

למה רק בשבילו גם בשבילה, בשביל שניהם

מסכימה עם רוב מה שכתבת, גם אני לא מצדיקה כלל את ההתפרצות חסרת הרסן כלפיו, ואת נסיון השליטה הכושל שלה בו, אבל אי אפשר לזלזל בכך שהיא מרגישה שבן זוגה לא אמין, והוא הפר את האמון שלה שוב ושוב , לא כמחשבה שלה או דמיון שלה הוא הודה בכך, גם מצידה הפרה את האמון שלו בכך שהיא בדקה וחיטטה. למרות שחשדנות וחטטנות היא לא תכונה מאד יפה , אבל התחושה זו שקורה משהו ומסתירים ממך בהחלט יכולה להציק מאד, מה עוד שמנסיון עבר התגלה לה כבחור כלא אמין, מה אפשר להבין לא נכון ממשהו שמתכתב עם אשה באינטנט וכותב לה כשהוא שוכב עם חברתו הוא חושב עליה, ואחר כך גם מודה בכך, לא ברור לי איפה היא יכולה לטעות ולחשוב שהוא לא בוגד בה? בגידה או לא כל אחד יציב את הסטנדרט שלו, אבל אין ספק שיש משהו לא תקין בקשר שלו איתה אם הוא צריך לפתח רומן וירטואלי מהסוג הזה, או לא וירטואלי אף אחד לא בדיוק יודע. והאמת במהלך העיניינים ביניהם בפועל או לא בפועל ,גם לא מאד חשוב.

גארוטה

New member
את בהחלט צריכה

ללכת לטיפול אבל לא מהסיבה שהוא "הכניס" לך לראש (כדי להוציא אותו בסדר ואותך ואותך חשדנית וחיה מדמיונות), אלא כדי לבדוק מה גורם לך להישאר בכח במקום שעושה לך רע. החשדנות שלך בו לעולם לא תיפסק, הוא כבר עירער את האימון פעם אחר פעם, הבטיח ושיקר ולכן לעולם תישארי חשדנית. את לא מרגישה שלמה, את מרגישה ריחוק, את לא מאושרת, את מרגישה מושפלת, אז מה לדעתך את צריכה לעשות? להישאר בשם האהבה אליו או ללכת בשם האהבה לעצמך?

צודקת אכן טעות

בכל הכאב והצער לדעתי את צריכה לצאת מהקשר הזה, שהוא הרסני לגבייך, בן זוגך לא היה ולא מתכוון להיות נאמן לך, במקום לקבל אחריות על מעשיו הוא משליך ומעביר את כל האשמה והאחריות אליך, ואת בשל אופייך או גילך הצעיר מוכנה לקחת את הכל על הכתפיים שלך. וגם מגיעה למצבים רגשיים קיצוניים. לא נראה שנעשתה עבודה אמיתית ביניכם, כנות היא מכם והלאה, לא הבנתי את הרציונל לעבור לגור איתו למרות מה שקרה, אם הקשר לא הולך כחיים לחוד, את חושבת שהוא ילך שחיים יחד? את צעירה, כל החיים לפניך, אין לך מה להכנס עוד יותר עמוק לקשר כזה שאחר כך יהיה לך עוד יותר קשה לצאת ממנו. את אומרת אהבה, אבל אני לא רואה פה אהבה לא ממנו אליך ולא ממך אליו, תלות אולי אהבה אני בספק. אם אכן העניין היה כזה נדמה שבן זוגך התנהג בצורה נכלולית למדי, בכך ששלח אותך לטיפול, ורק אחר כך הודה במעשיו. לכי משם. הטיפול יכול לעזור לך להבין את הבחירה שלך ולחזק אותך, תלכי עבורך ולא עבורו..

seeyou

New member
"החלטנו שאני אלך לטיפול ע"מ שאוכל להתגבר"?

.....| הוא הסביר את מה שקרה בזה שהיה חסר לו מישהי שתחמיא לו ותחזר אחריו והוא היה זקוק לחיזוקים ותשומת לב, וכיוון שאני הייתי תוקפנית וקשה בחודשים האחרונים בעצם "דחפתי" אותו לחפש תחליף. " יש לי הרגשה שהוא צוחק עליך. זאת לא זוגיות מומלצת אלא אם את מזוכיסטית או אין לך ברירה יוסי

יש אנשים

שמשלמים כסף בשביל לקבל כזה יחס. ויש להם מועדונים: קוראים להם בד"כ dungeon. ולך יש את זה בחינם. בעצם נראה לי שלשניכם. אם את באמת נהנת - זכית. אם לא - לכי תמצאי לך מישהו שלא ישפיל ויסובב אותך על האצבע הקטנה שלו ויוציא ממך את Mr Hyde <או Miss Hyde במקרה שלך>.

נשמע שאת מאנשים

שגם כשהם הכי צודקים, והכי יש סיבה לעניין, התגובות המופרזות והלא תואמות את המקובל הופכות את הקערה על-פיה וגורמות להפיכתם לקורבן כפול. של הפגיעה בהם, ושל התוקפנות שלהם עצמם. יש משהו מאוד נוקשה, מאוד כופה וכובל בהתנהלות שלך, בהצמדות שלך אליו, במידת השליטה המוחצת שאת זקוקה לה. הקשר הזה די גמור, וממש לא ברור למה חזרת. אבל להבא, יש בהחלט מקום להיעזר באיש מקצוע כדי לפרוק את המתח הרב שאת כנראה שרויה בו עם עצמך - כדי לשפר את הקשר, בעיקר עם עצמך. ככל שתחיי עם עצמך יותר בשלום, כך תהיי פחות זקוקה לאישורים מתמידים שהסביבה 'מחוייבת' אליך לא לעזוב אותך. וגם כדי לזהות בעתיד מצבי פגיעה פוטנציאליים ולטפל בזה טוב יותר, מבלי 'להתאבד' על היעד המתסכל.

נוי9

New member
..

אני כבר לא יודעת מה לעשות, אתמול רבנו ממש קשה ואז התברר לי ששוב הוא נכנס לסקייפ וניסה ליצור קשר עם אחת הנשואות, אני שבורה לחלוטין.. בנוסף הוא הוסיף מישהי לפייסבוק ורשם לה שהוא רווק. הוא אדם סגור רוב הזמן ובפעם הראשונה בחיים ראיתי אותו מתפרק ובוכה כמו ילד, הוא הצטער וביקש שוב סליחה, כשלא הסכמתי, הוא הציע לי נישואים. אני יודעת שזה נשמע כמו סרט גרוע מויוה אבל אני פשוט אודת עצות, לא מצליחה להבין את הראש שלו ואת הצורך שלו לעשות את זה.

נוי9

New member
...

אני כבר לא יודעת מה לעשות, אתמול רבנו ממש קשה ואז התברר לי ששוב הוא נכנס לסקייפ וניסה ליצור קשר עם אחת הנשואות, אני שבורה לחלוטין.. בנוסף הוא הוסיף מישהי לפייסבוק ורשם לה שהוא רווק. הוא אדם סגור רוב הזמן ובפעם הראשונה בחיים ראיתי אותו מתפרק ובוכה כמו ילד, הוא הצטער וביקש שוב סליחה, כשלא הסכמתי, הוא הציע לי נישואים. אני יודעת שזה נשמע כמו סרט גרוע מויוה אבל אני פשוט אודת עצות, לא מצליחה להבין את הראש שלו ואת הצורך שלו לעשות את זה.

למעלה