אמון ואמונה

אמון ואמונה

הבוקר בעודי נוסעת ב"זהובה " שלי לעבודה האזנתי ל -103 FM מירב מיכאלי סיפרה: שלוש נשים גילו שהן מאהבות של אותו ה"גברבר" הלכו וגילו לאשתו וזה ב"גברבר" כעס ונעלב המסכן ניסה "לדפוק" אותן הפעם עם המכונית שלו. ועכשיו ארבעתן חברות טובות יום קסום יום נפלא ובעיקר אהב ליאור

סיפור...../images/Emo66.gif

מעניין,אני תוהה איך הוא הצליח לתמרן ולמצא זמן לכולן. הבוקר בדרך לעבודה העדפתי לשמוע את ENIGMA,לוקח אותך למרחבים רחוקים. בוקר טוב ליאורי,יום נפלא
.

הAני

New member
איך שנכנסתי לאוטו היום../images/Emo79.gif

שמעתי את השיר All my loving של החיפושיות. וזה זרק אותי שנים אחורה, לימי שישי בסלון כשההורים שלי היו שמים תקליט ורוקדים לפנינו רוקנרול. חייכתי

החיפושיות../images/Emo177.gif

(מצאתי אייקון של יתוש) אח אח איזו נוסטלגיה...מה אני מדברת נוסטלגיה? שיריהם קיימים ומושמעים ואוהבים אותם גם הדור הצעיר, כמו אז..כאילו אין הבדל דור ביננו... איך אני שומרת את השירים שבאתר החיפושיות?

../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif שיר מקסים

עוד אחד מדהים שלהם ליאור

שמים1

New member
סיפור ../images/Emo63.gif

הבוקר איך שהתעוררתי מאיה הקטנה שלי עם חום ולא הלכה לגן
הטלוויזיה התקלקלה , עברתי לוידאו כדי להעסיק אותה.. הוידאו נתקע.... יש לי סתימה בביוב וכל הבית שלי צף.. אמורה ללכת כעת ל"המתיק" את הבוקר המריר הזה אצל רופא שיניים. והיד עוד נטויה.. מה עוד יכול להתקלקל היום? אה?
שיהיה לכם יום נפלא

טאKילה

New member
אווצ'...

איזה באסה לפתוח כך את הבוקר.. קחי
שיעבור לך להמשך טוב ורגוע.

שמים1

New member
סאמו הרופא שיניים ../images/Emo56.gif

אמרתי לו שיתקן היום את השיניים לסבתא שלי.. אני היום אינסטלטורית
דחיתי את התור לשבוע הבא

עניין של פרופורציה

יש ימים כאלה שמתחילים גרוע...אך כל הנ"ל ניתן לפתור, הקטנה תחלים ותתפנק בבית עם אמא, תחליפי את הוידיאו בדיוידי חדש
לאינסטלטור תהיה פרנסה היום והרופא שיניים חייב לסתום חורים....כל זה פתיר... אבל..להבדיל אלף הבדלות..תאונה וחיים שלמים שמשתנים ברגע, חיים שנגמרים..זה הגרוע מכל וזה לא פתיר אז..פרופורציות זה כל הסיפור ואת, שמים..."נשמעת" מלאת שמחת חיים ואופטימית, אז חייכי ו...המשיכי הלאה רק טוב..

tvrui10

New member
שמיים..תתנחמי.

אצלי השבוע התחיל גרוע,מאוד גרוע.ממש גרוע. הגעתי הבוקר למשרד,ואחרי חצי שעה קיבלתי בשורה הכי משמחת שבעולם...אז אני מאושר עכשיו. מאושר עד סוף העולם. מאחל גם לך.

שמים1

New member
טברייני../images/Emo6.gif

הבשורה המשמחת ביותר להרגע זה שהאינסטלטור פתח את הסתימה אבל הוא הבטיח לי שתהיא תחזור בגדול מפני שכל האינסטלציה בבית דפוקה. ועוד בשורה טובה זה שלג'ינג'ה ירד החום ואני לוקחת אותה לצהרון כדי שאוכל לאכול מילון בשקט ולהרגיע את הג'ננות של הבוקר. ולך אני מאחלת תמיד שתקבל בשורות טובות ומשמחות שימתיקו את יומך

tvrui10

New member
יגיעו בשורות יותר משמחות...

בעוד יום יומיים... וכשיגיעו תזכרי מי הבטיח לך אותם ראשון.. (אופטימי חסר תקנה?, אולי)

שמים ../images/Emo142.gif איזה בוקר איכסססס

אבל הנה... הג'ינג'ה בגן, הצנרת עובדת, גם אם זמנית... והכי חשוב זה המלון שיש לך
מכאן אפשר רק לעלות

למעלה