אמון במכור

• פותח הנושא porly
  • פורסם בתאריך

porly

New member
אמון במכור

אני ובעלי נשואים כבר 4 שנים ויש לנו תינוק בן שנה, בעלי נמצא בתהליך גמילה מאלכוהול והא נמצא בטיפול פעם בשבוע, זאת לאחר שהיה שותה לילות שלמים ולא חוזר הבייתה, בתקופה הזאת כל אמון שלי בו ירד כיוון שהיה אומר לי שהוא עובד עד מאחר בזמן שהוא היה יושב בבר ושותה, אתמול לאחר 3 חודשים בהם לא נגע באלכוהול, חזר הבייתה ב 3.00 לפנות בוקר מסריח מבירה, אני מאוד נפגעתי וכל האמון שבניתי במשך שלושת החודשים האלו ירד, הוא התחנן שאני אסלח לו ואמר שזו הייתה נפילה מצידו והוא מצטער שהוא הרס הכל והוא לא יעשה זאת שוב...בלה..בלה... אני רואה עליו שהוא באמת מצטער אבל אני מבחינתי לא רק שלא יכולה להסתכל עליו אלא שאני לא יודעת אם אוכל לבטוח בו שוב במיוחד שיש לנו תינוק לגדל ומעשיו נראים לי כחוסר אחריות בוטה. מה עליי לעשות בבקשה תעזרו לי, האם לעזוב אותו או לתת לו צ'אנס?אני כ"כ ..מבולבלת וכואבת

rasta girl

New member
לא לעזוב!!!!

לתת צ'אנס... למה להרים ידיים?! תתקשרי איתו, תנסי להבין מה גורם לו לחזור לאלכוהול, אולי הוא במשבר? ואת אפילו לא יודעת מה עובר עליו?

ozzlove

New member
דברי איתו שוב,

ותתחילו לעלות דברים על כתב ... שיבטיח לעצמו ולך גם בכתב שלא יעשה זאת שוב... זה יחזק את דבריו ו....... לכל אדם יש בעיות מסויימות, צריך לדעת איך לפתור אותן... פרידה היא גם דרך אבל לדעתי היא דרך שבכלל לא כדאי לשקול אותה כל כך מהר...

tiger

New member
לא לעזוב

אני יודע כמה שזה קשה לילמוד לתת אמון במכור,אפילו למכור קשה לתת אמון בעצמו אבל אם את אומרת שהוא היה תקופה כל כך ארוכה (יחסית למכור)בסדר אין שום סיבה שהוא לא ימשיך כך.קצת עידוד אולי כן לתת לו לפחד שפעם הבאה את עוזבת (בלי נדר) ולתת לזמן לעשות את שלו. אני עשיתי לחברה שלי את המוות ככה איזה שלוש מעידות אבל בסוף טפו טפו טפו זה ניגמר (שנה וחצי פלוס מינוס מאז הפעם האחרונה). בהצלחה t

porly

New member
קשה לי

אני רוצה לתת לו צ'אנס אבל הבעייה שלי היא החוסר ביטחון בו... כל יום כשהוא יחזור מהעבודה לפחד שהוא שתה שוב או האם הוא יחזור מהעבודה בכלל? בשעה סבירה ולא שתוי?! הפחד שלי הוא שזה יקרה שוב, אני מאוד אוהבת אותו ורוצה להשאר איתו לנצח ולנצח אבל העצם העובדה שהוא שותה נראה זלזול בי, כי ברגע שהוא נכנס לגמילה לפני 3 חודשים הוא הבטיח שזה הסוף... איך אתה התמודדת עם זה?

tiger

New member
למי קל?

איך אני היתמודדתי?לי היה יותר קל,אני השתמשתי בהרואין וקיבלתי (עדיין)תחליף שעוזר לי (מתדון).לבעלך יותר קשה,אלכוהול הוא חומר שעדיין לא הומצאה לו שום תרופה תחליפית שיכולה לעזור לכן המאמצים שלו להישאר נקי ראויים להערכה כפולה ומכופלת...בהצלחה. t

porly

New member
למי קל?

מאחלת לך שיהיה לך רק קל וטוב! תודה על התמיכה אנשים כמוך נותנים לי את הכח להמשיך!

../images/Emo50.gif

שלום לך. קודם כל אני רוצה לחזק אותך בתקופה לא קלה של חייך. אני מאוד מאמינה שבן אדם לא צריך להתמודד לבד עם כל הקשיים של חייו. יש אנשי מקצוע רבים שהמומחיות שלהם לעזור לנשים/אנשים במצבך.הם ראו המוןמקרים מאוד דומים לשלך, למדו את התחום ומכירים את המצב. את יכולה לפנות ליחידה לטיפול בהתמכרויות הקרובה לביתך. שם תוכלי לקבל ייעוץ ותמיכה מעובדים סוציאליים המומחים בתחום ההתמכרויות ומשאר הצוו. לבירור הסניף הקרוב לביתך תוכלי לפנות למחלקה לשירותים חברתיים (מחלקת רווחה) בעירך ומשם יפנו אותך. מידע אישי , מאוד מומלץ בהצלחה.

למעלה