אמולציה

k_rami

New member
אמולציה

היום הקדשתי זמן מה להתקנת תוכנת אמולציה סוף סוף. ממש לא ברור למה לא עשיתי זאת קודם. היות ולא היה לי מושג מי, מה, למה ואיך חיפשתי בהודעות קודמות בפורום. היות והתהליך היה קצת מורכב (בעיקר הנסיון לסנכרן את האמולטור מול ה- PC), החלטתי לכתוב מה עשיתי בתקווה שזה יעזור למישהו. קובץ ה-WORD המצורף מתייחס לצורה בה אני עבדתי, כלומר אמולטור של 505 וסינכרון מול אותו ה-PC עליו מותקן האמולטור. חלק מן ההוראות נלקח מחוברת ההדרכה המצורפת לאמולטור. מקווה שזה יעזור לאחרים לפחות בהתחלה. תגובות ותיקונים יתקבלו בברכה. רמי מאחר ואי אפשר לצרף יותר מ- 250k ניתן להוריד את הקובץ מ: http://www.geocities.com/k_rami/emulation.doc

avivgr

New member
יפה מאוד!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

יוזמה נהדרת (למה דווקא אנגלית?..)! אני עובר על זה עכשיו. נראה מצויין. לפי דעתי - לצרף לדף הקישורים! ישר כח, אביב

k_rami

New member
האם יש הערות?

אנגלית - משום שכך היה לי קל יותר...

k_rami

New member
התקנת אמולטור-הדרכה. מצורף קובץ

אחרי שמירה מחודשת של הקובץ בגרסת WORD מעודכנת, התכווץ הקובץ פלאים.

kintaro

New member
הסבר מצוין

אדם, אני מצטרף לבקשה להוסיף את המסמך לדף הקישורים

אני נגד להוסיף מסמך כמסמך

אך בעד להוסיף מסמך כעמוד במידה ויהיה עמוד ווב בסיסי למסמך, אני בעד (מטעמי נוחות וזכויות יוצרים)

avivgr

New member
רמי, מהסיבה הפשוטה

שהמסמך שלך הוא באנגלית, פשוט מאוד תשמור אותו בוורד בתור HTML, שלח לי אותו באימייל, אני אנקה את הזבל (הרבה מאוד זבל) המיותר שהוורד מוסיף למסמכי אינטרנט, אחזיר לך חזרה, תעלה לאתר שלך ואדם יקשר. אביב

k_rami

New member
הקובץ נשלח

אביב, שלחתי לך את הקובץ ל- megabomb... ממש אין לי זמן להתעסק עם ה-HTML המח.. שה-WORD יוצר כך שיצירת HTML נורמלי תתקבל בברכה. רמי

k_rami

New member
לא הבנתי מה ההבדל

בין מסמך WORD המופיע בפורום לבין עמוד ווב בהקשר זה.

למעלה