אמהות שוות

לא יודעת, אני במגזינים מכירה רק תשבצים

וסודוקו

אני יכולה להעיד כאמא סופר דופר מצחיקה...../images/Emo6.gif

שגם הילדים יוצאים עם הומור משובח.. - כך או שזה בגנים, או שזה נרכש!

lililove

New member
הם באמת רדומים שם ב-YNET

אני מכירה את המונח הזה עוד מהימים שצפיתי בריקי לייק
וגם אז מדובר היה בעונות ישנות ששודרו באיחור מה בארץ <לילי חושפת פן משועמם שלה> אתמול בים, השתזפה לה להנאתה אחת בביקיני עם בטן הריונית מקסימה
היה מי שטען שהיא הופכת את הילד ל"ביצה קשה" :) אבל עדיין, זה היה מקסים בעיניי. יש בזה משהו, העניין הזה של מכלול הנשיות. אבל מצד שני, אני תוהה אם זה לא משהו שהטיפו לנו עוד בטרם יבש החלב על שפתותינו (העליונות)..משהו שהופנם בנו- שאשה היא לא אשה עד שהיא הופכת לאמא. הייתי רוצה לחשוב, שבגרות, בשלות פנימית, חום אנושי ותחושת אחריות קשורים באופי האשה ולא בעובדת היותה וולדנית או לא :) וזה בדיוק המכלול המוקרן ממנה החוצה. וכן, נשים בשלות בהחלט עושות לי את זה. ועוד דבר, אני מסכימה עם ארנה קזין שם (חוצמזה, שאוהבת לקרוא אותה בכלל) בהתייחסותה ל"עריצות הרזון". הכתבה הזו היא סוג של לחץ על נשים, בטח עם כל התמונות של הדוגמניות השוות המעטרות אותה... לעניות דעתי, לא בכדי בחרו להביא את אותן נשים כדוגמה ולא, למשל, את הסופרת יהודית רותם שילדה תשעה ילדים(!!) ומותניה הדקיקות להפליא מעוררות קנאה. לקחתי את זה לכיוונים אחרים לגמרי אז להשלמת המוד הנוגה - לנון :)

גלית גוטמן יפהפיה בעיניי!

יש לה יופי של נסיכה. בעלי טוען שהיא רזה מידי אבל אני כנראה פינקתי את האיש הזה

newcharm

New member
זהו בדיוק

נסיכת קרח פר אקסלאנס. ואכן רזה מידי! היא גם נראית לי מפונקת כן, ויש כמוה (סוג היופי שלה) עשר בפורינט בהונגריה והתפוצות השכנות

lililove

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוקל? אני דווקא בעדה. היא הבלונדית הכמעט* יחידה שממש עושה לי את זה. אני אפילו יכולה לראות אותה עומדת מעליי בבגד ויניל שחור צמוד, שיערה הבלונדיני מתוח לאחור ואסוף לקוקו גבוה ובידה שוט
*יעל בר זוהר. הנמשים והציצים שלה

newcharm

New member
עזבי אותה* נשמה

* יב"ז שלי כבר ממזמן. עם שוט, ויניל צמוד, או "סתם" אוספת כוחות על מיטתי

יופי ../images/Emo45.gif

כי בדיוק קבעתי עם אומה ת'ורמן
(ולא אכפת לי שתביא את בעלה לשעבר, איתן הוק
)

חשבתי שאנחנו

נשארים בארץ :) אז אם טסים מעל האוקיינוס, אגיע לסנדרה בולוק
<ואל תצחקי כמו
>

newcharm

New member
עכשיו לכלכת אדון 'קשר'

את סנדרה בולוק אתה מנקה לבד (והזכרתי לעצמי את הח'ברה הטובים והריבים על מי מנקה הפעם :))

למעלה