אמהות נערות

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
אמהות נערות

שלום עבור כתבה לאתר מצליח, אנו מחפשים נערות (גילאי 15-18) שנכנסו להריון והחליטו לגדל את הילד. ניתן לפרסם את הראיון בעילום שם. מי שמעוניינת ו/או מכירה אחת שתרצה להתראיין מוזמנת לשלוח מייל לכתובת: [email protected] תודה על שיתוף הפעולה!

LOLI152

New member
למה מקווה?

החלטה שלהן, בחירה שלהן, חיים שלהן. המונולוג שהגשתי בתאטרון היה על ילדה בת 16 שבהריון מתקדם מתמימות וחוסר ידע.. לא באשמתה.. והיא במוסד וכותבת מכתב לאמא שלה. מרגש ממש.

Drenthe

New member
אבל התמימות הזאת לפי דעתי

הורסת לה את החיים. יש שיאמרו שבכל זאת היא עדיין לא מוגבלת ושהיא יכולה לעשות עם החיים שלה מה שהיא רוצה, אבל זה לא הכי נכון... קיים גם סיכוי רב שה"אבא", הוא סתם בחור שלא יכול או מעוניין להתחייב, וברוב הסיכויים הוא גם יברח. זה דיזאסטר מה שנקרא לילדה בת 17 להיות אם חד הורית כבר מגיל כל כך צעיר, מה גם שהבחורים האחרים יסתכלו עליה מנקודת מבט אחרת. אני אישית מתנגד בתוקף ל"יחסים אינטימים" מתחת לגיל 18 נגיד. לא כל בני/בנות ה15-17 אחראים דיו, וזה יכול להוביל לתוצאות כמו זאת...

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני חושבת שיש מספיק אנשים אחראיים,ושכן,שיחליטו מה שבא להם.אמנם לא כל מה שטוב להם,טוב לי,אבל הדבר פועל גם להיפך. בדיוק שמעתי שאצלנו בשכבה,בכיתה הקטנה[מכירים את זה,נכון
],יש ילדה שהיא בחודש 7/8 ועומדת להתחתן כי זה לא היה מתוכנן...זה בעייני,מאד עצוב

Rioter

New member
OMG X2 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif וואו.

[מה זה הכיתה הקטנה?] ואלי, אני חושבת שיחסים אינטימיים זה לגמרי בסדר למי שמספיק אחראי. וגם, איסור גורף זה לא משהו שאני רואה איך אפשר לאכוף.

כיתה קטנה זה

פחות או יותר כמו כיתה טיפולית. אני בקושי רואה את האנשים ששם,ובכלל,עד לא מזמן,לא ידעתי שממש יש לנו אחת כזו בבצפר.
אני גם לא חושבת שיש דרך להמציא חוק שכזה,שניתן יהיה לעקוף.יותר מזה,אני לא חושבת שיש צורך בו. אני כן חושבת,שיש צורך בשיעורי חינוך מיני גם בתיכון,זה כן,זה יוכל לשפר המון דברים.

Drenthe

New member
ככה אני כבר יכול איכשהו להסכים.

שיעור חינוך מיני זה בהחלט יכול לשפר ( anyway זה בטח אבל בטח חשוב יותר מאיך קראו לזה " תחבורה "? ). כפי שציינתי, רוב הזוגות לא כל כך בוגרים דיו מבחינת הידע בנושא,ואיך אני אגדיר את זה, זה לא "כל כך" טוב. כמובן שהדיבור הוא על זוגות צעירים. כעיקרון רק בגלל ההשלכות האלו, כמו שקרה לילדה ולהרבה כמוהה במקרים אחרים, אני מתנגד ברוב הסיטואציות.

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo45.gif יש אצלנו ילדה בשכבה

שהתחתנה בגלל הריון בלתי רצוי. דפקה לעצמה את החיים ? רק הזמן יגיד.. מה שכן זה שהיא הביאה את זה על עצמה if you know what i mean...

Rioter

New member
ממש, ממש, אבל ממש לא יותר חשוב מתעבורה

והיה אצלנו שיעור חינוך מיני בביה"ס.

../images/Emo45.gifשיעורי תעבורה הם ממש חשובים

אבל בביה"ס (שלי לפחות) מעבירים אותו בצורה נוראית. המורה רק מפחידה אותנו, מספרת על אסונות ומדברת אלינו כאילו אנחנו לא בסדר כל הזמן (כשכרגע, בסוף השנה, רק ל2 תלמידים בכיתה שלי יש רשיון נהיגה וחצי אפילו לא התחילו ללמוד). בתכל'ס, היא ממש הוציאה לי את החשק לנהוג. ושיעורי חינוך מיני - אצלנו עשו מלא תוכניות יעוציות כאלה, ובא אלינו מישהו שהרצה לנו על זה בצורה מעולה (בריטי חמוד כזה שכל הבנות ממש אהבו ונורא התאכזבו לגלות בסוף שהוא גיי). אפשר לחנך את הנוער היום כמה שרוצים, אבל עם התקשורת הפתוחה והסרטים שמראים שזה בסדר ואפילו רצוי, ובכלל ההתנהגות של החברה, כל אלה אומרים לנו שדווקא אלה שלא מקיימים יחסי מין לפני גיל 18 הם החריגים. וזה לא משנה כמה יחנכו אותנו בביה"ס, תמיד יהיו את אלה שלא יתייחסו לזה ולא יזהרו, ויגמרו כאמהות בגיל 15 או לחלופין עם איידס.

לגמרי,אני חולה על שיעורי תעבורה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

כאילו,זה מוזר וזה,אבל אני ממש לומדת וזוכרת הרבה דברים מזה,ולמדתי לבדוק תקינות של צמיגים,ולהבחין בין תמרורים ודרכים שונות,וכל מיני...אני ממש מרוצה שמלמדים את זה
[לצערי,אני בין היחידים
]. חינוך מיני-אצלנו,ממש השקיעו ביסודי-היו לנו שעתיים שבועיות במשך חצי שנה,בנים ובנות יחד.ממש חשוב,לדעתי.בחטיבה הייתה מורה חולנית שהעבירה לנו איזה 5 שיעורים,אבל תכלס,לא מעבר. השנה,היה לנו תיאטרון שנקרא "תאטרון פלייבק",שהיה ממש מעולה.הם באים,ומדברים איתנו על נושאים שנוגעים לנו,בעיקר על אהבה.אבל בצורה נהדרת,מצחיקה,ובו בזמן רגישה ולא מסתלבטת.מה שאנחנו אמרנו להם-את הסיטואציות,הם הציגו.אנחנו בחרנו מי מהם ישחק איזו דמות,וזה היה פשוט נהדר. לדוגמה,דיברנו על קנאה.אז אחד הבנים סיפר,שכשהוא רק התחיל לצאת עם חברה שלו,קרה לו הדבר הבא (מנסה להשתמש בלשונו): היא גרה רחוק ויצאה עם ידיד,שבא לאסוף אותה.ידיד שהוא דיי מנייאק,וגם נראה ממש ממש טוב. הקיצר,אני (נכנסתי לזה
) מצלצל אליה,ושומע אותה נקרעת,מזה נקרעת,נשפכתתת מצחוק.אני כולי נלחץ,כי ממה כבר יש לה לצחוק?!הרי היא רק איתו.רק,לבד,איתו. אני שואל אותה איפה היא והיא אומרת-"פה,עם ___,בחוץ." -"אז מה,מצחיק לכם שמה,אה?את נהנת?" "כן,מאד..." -"מה,מה אתם עושים?מה כ"כ מצחיק?" "אה,כלום,אנחנו *חחחח* אנחנו *חחח* מלטפים חתולים
" |ברגע הזה הבחור ממש נלחץ| הם הציגו את זה כ"כ טוב,אחד מהם היה דני לשמן,ד"א,וזה היה נהדר.אני חושבת,שאם הם יחזרו שוב,זה יהיה בהחלט אחד הטובים.אולי נשכנע את בית הספר,בי"ב

הלוואי שאצלנו זה היה טוב כל כך../images/Emo122.gif

לפחות בית ספר אחד בארץ מעביר את השיעורים האלה כמו שצריך
חחחחחח אני כל כך מבינה את הסיטואציה עם החתולים, יש אנשים שאיתם כל שטות פשוט מצחיקה בטירוף. כבר קרו לי דברים כאלה שישבתי עם חברה ופשוט נחנקנו מצחוק וניסינו להסביר למישהו חיצוני למה והם לא הבינו

Rioter

New member
אני מסייגת ואומרת,

שזה שהם חשובים מאוד - לא אומר שהם עוברים כמו שצריך. אני חושבת שהמורה שלנו למשל - הוא אדם מקסים מקסים מקסים, באמת, אבל התלמידים מאוד לא מכבדים אותו, ומי שבאמת זקוק לשיעורים האלה, רחוק מלהקשיב. לצערי.

מתנגד בתוקף ליחסים אינטימיים מתחת לגיל 18?

מה, אנחנו חיים בעולם הקדום או משהו? :O אתה יודע כמה אחוזים מהאוכלוסייה מתחילים לקיים יחסים מתחת לגיל 18? תמיד יש את אלו שלא אחראים, ואני פשוט אומרת 'אכלתם אותה, בעיה שלכם שלא שמרתם על עצמכם'.

Drenthe

New member
אני מתנגד לרעיון בכללי.

הזוגות הבוגרים דיו לא רואים בעצמם מן הסתם חלק מקבוצות אלו שעליהן אני מדבר. אני מדבר יותר על קבוצות מסויימות.

למעלה