אמהות יקרות....

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
אמהות יקרות....

אשאל אתכן שאלה: הבת הקטנה שלכן הביאה את חבר שלה הביתה... מה הוא צריך להיות בשביל ליצור עליכן רושם טוב.... (בקיצור....מה צריך לעשות כדי שתאהבו אותו)

גליה13

New member
נתחיל עם זה שאנחנו לא צריכות

לאהוב אותו- זו היא שצריכה--- אבל אשמח ואקבל אותו אם הוא ינהג בביתי הקטנה (למה שטנה גם גדולה) בכבוד- יתנהג בנימוס בבית שלי- ויהיה מתאים לה מבחינות רבות ביניהן גיל אם לא יענה על הקריטריונים הללו- הוא לא יתקבל בברכה בבית שלי- אם בכלל

שום דבר.

למה אני חברה שלו? מצידי שיהיו לו חורים באף שיזיע כמו שחקן כדורסל כושי אם הוא ימצא חן בעיניה-לבריאות. מה שכן- שלא יעשן לי בבית(אני שונאת) שלא יגמור לי את האוכל במקרר שלא יחטט בין האצבעות של הרגליים שיתלבש כשהוא יוצא מהמקלחת. זהו. לא נורא העיקר ש "לה" (הבת הכמעט תיאורטית שלי) יהיה טוב איתו. נ.ב. אותו דבר גם לגבי החברות של הבנים שלי. למה,את כולן אהבתי? -ממש לא. אבל הן לא חברות שלי. אלא שלהם .

tofy

New member
אז זהו ש...

בהתחלה הם צחקו לו על השיער וניסו למצוא משהו סתם כדי לעצבן על חברים שלי שמזיעים ואני מנשקת אותם ("שלום" כזה) הם מעירים....... אבל עכשיו הוא דיבר קצת עם אמא ואפילו השאיל ממנה ספר!(משהו של אנשים שאוהבים מתמטיקה.....בעעעעע)

2שוש

New member
כזו גיסה אני רוצה!

אמא של החבר שלי לשעבר היתה יושבת אתנו בחדר ולא מפסיקה לדבר. לא הייתי מתנגדת לאחת שלא תחבב אותי, ממש לא.

גליה12

New member
אגב לבן שלי היתה מותק של חברה

כלה כזו אני מאחלת לכל אחת- מנומסת שקטה- חייכנית וכו´- ומנומסת אלי יותר מהילדים שלי אז מה? יום בהיר אחת היא נעלמה מחייו וכפועל יוצא מחיינו- עוברת ליידי בכביש כאילו הייתי עציץ? מבינה אותה- מניחה שלא הייתי נוהגת אחרת...

למעלה