אמהות ומחלה

אמהות ומחלה ../images/Emo101.gif

אתמול יצאתי באמצע יום עבודה כי לא הרגשתי טוב, אבל ממש לא. לאמא שלי יש נטייה להציק ולהתקשר כל שנייה כשאני חולה, וברור לי שהכוונה שלה טובה והיא סה"כ דואגת, אבל זה מציק ויש לה נטייה לדבר ולדבר, וכשאני חולה אני עם מינימום סבלנות (זה למה תפסתי מרחק אתמול מהילדים בגן-גם בגלל שלא רציתי להדביק אותם וגם בגלל שהרגשתי שאני חסרת סבלנות
). אז אתמול לא התקשרתי לומר שאני בבית מוקדם, כי לא רציתי שיטרידו אותי, רציתי את השקט שלי ונראה לי שאמא שלי קצת נעלבה כשגילתה את זה בערב, ועכשיו אני עם רגשות אשמה. אני יודעת שהכוונות שלה טובות, אבל התוצאה יכולה לחרפן אותי...
. ייאמר לזכותה, שלא משנה מה יש לה לעשות, אם אני חולה-היא מוכנה לבטל הכל ולהגיע עד אליי כדי להכין לי מרק או לדאוג שאני אוכל ולארח לי חברה, לא מכירה הרבה כאלה שיעשו את זה (לא שאי פעם אני אסכים לזה...). איך אתן-משתפות את אימכן כשאתן חולות, גם כשאתן מבוגרות
לא מספרות בכלל שאתן חולות
ובכלל-מה אתן עושות כשאתן חולות ויש ילדים
ממשיכות כאילו כלום או נחות בין לבין או מביאות מישהו שיעזור עם הילדים ונחות

אמא שלי ה"פולניה" (ראי שרשור קודם) מוציאה אות

מדעתי ולכן אם אין לי 40 חום ואני שוכבת חולה במיטה, אני ממש לא מעדכנת אותה כי היא משגעת אותי. היא לא גרה קרוב אז רוב הניג'וס הוא טלפוני וכמו שאמרת לא תמיד יש לי סבלנות בעיקר כשאני חולה. כשהילדים חולים אני כן מעדכנת אבל אז מצטערת על זה כי היא עוד יותר משגעת.... השבוע הבת שלי חולה. אתמול בעלי התקשר אלי לעבודה ואמר -"יופי אני מבין שעדכנת את אמא שלך שהילדה חולה, עכשיו היא מתקשרת אלי הביתה אחת לשעתיים לשמוע מה חדש..." כשאני חולה ברמה של חום וכאלה אני ממש לא ממשיכה כרגיל, אני שוכבת במיטה ונחה. לילדים יש גם אבא שיכול לתת את מלוא המענה וכך קורה להפך אם הוא חולה.

אמהות הן דאגניות,אין מה לעשות

גם אני חולה עכשיו והאמא התמניה (שגרה מתחתי) דואגת,כן גם אבא שלי. ואני לא ילדה קטנה. אבל אני אומרת להם שאני הולכת לישון וכשאקום אני ידבר איתם. אין כמו דאגה של הורים.

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gif

כשהייתי רווקה לא שיתפתי. זה סתם העיק. כמו לדבר איתי לשמוע שהמיגרנה מתחילה לעבור לי בשתיים בלילה כשאני במיון. ואז המיגרנה חזרה. אבל כשיש ילדים אז קוראים עם הוראות הפעלה. והיא מיישמת בד"כ. כנ"ל חמותי.

לא משתפת.גם בעבר לא שיתפתי.

מצד שני בתור אמא אני מרשה צ'ופרים לחולים כמו יותר שעות צפיה בטלויזיה. וכמובן - אין כמו המרק שלי בימי מחלה.

למעלה