שטויות במיץ קוקוס!
עובדי אמדוקס לא יעשו דבר כזה בכוונה בשום פנים ואופן! זאת פשוט הרמה הנמוכה שלהם שלא מאפשרת להם לעשות חפיפה איכותית לכל אותם בולסי הצ'יקן-טיקה.
למען האמת, לפני מספר חודשים ניסו לגייס קבוצת עובדים שתערוך חפיפה בפונה שבהודו לתחליפים הזולים שלנו. הציעו 45$ אש"ל יומי+6000$ מענק לחצי שנה. לא הייתה הסתערות על ההצעה. לפי האימרה הידועה: "אם ההר לא יבוא אל מוחמד, נביא את כל תומכי מהטמה גנדי אליו". וכך רכבת אוירית
בומביי-תל-אביב פועלת נון-סטופ. תמונת המציאות היא די עגומה: באתר בהודו יש MIRROR של מרכזי הפיתוח ברעננה. וכך לאחר תקופת חפיפה של כמה חודשים הם ממשיכים לעבוד במקביל באתר בהודו לעובד בישראל, ולאחר תק' קצרצרה הם לוקחים על עצמם את האחריות לפיתוח. זה לא אמור להפתיע במיוחד עובדים של חברות גדולות אחרות (מי אמר קומברס?) ואז מתחילה שאלת הניוד של העובד הישראלי שנלקחה ממנו העבודה. מכאן ההמשך כבר ידוע. ברמה האישית, אני מתקשה לחפוף אותם, ולו רק בגלל שאני מודע למשמעויות. למעשה אני אכן כורה את קברי במו-ידיי. ובמהלך העבודה עימם, אכן מתבהרת רמתם, ועד עכשיו הם נופלים באיכותם מעימנו בצורה ניכרת. אך מחברים שמעתי גם פידבקים לגביהם. האויב הרציני יותר שלנו בתחומנו הוא דוקא הסיני
. הם מיומנים הרבה יותר, זולים הרבה יותר ו...רגע, זה מספיק, לא? לא רוצה להיות הציין הפסימי של הפורום, אבל המציאות היא כזאת. רק בשביל הפרוטוקול שישה עובדים לשעבר של אמדוקס, שעבדו בפרוייקטים מקבילים אליי עברו לחברות אחרות בתנאים הרבה יותר משכנעים ולתפקידים טובים יותר. ולמי ששכח, ממליץ להתרענן בהגיגי
משלשום. יום טוב.